Egy az alom, egy a tábor-közös a zsákmány

Kelepcében van a Jobbik, de segít a Fidesznek

Képtalálat a következőre: „Apáti István-kép”

Számíthat a Jobbikra Orbán Viktor az alaptörvény módosításában. A törvénymódosításhoz kétharmad kell, ami az alaptörvény első öt átírásakor még nem okozott problémát, ugyanis ekkor még megvolt a kormánypártok minősített többsége. A hatodik módosításhoz viszont már kellett a Jobbik asszisztenciája: idén júniusban Vona Gáborék az ország érdekére hivatkozva kisegítették a Fidesz–KDNP-t, hogy belekerüljön az alaptörvénybe a terrorvészhelyzet fogalma. Az újabb módosításnál hasonló forgatókönyv következhet: minden jobbikos azt mondja, az ország biztonsága az első, ezért minden olyan törvényt támogatnak, ami ezt segíti elő.

„A Jobbik Brüsszel ellen és a magyar emberek mellett van” – hangsúlyozta Apáti István, a Jobbik elnökségi tagja hétfői sajtótájékoztatóján arra a kérdésre, hogy támogatják-e az alaptörvény módosítását. Ezzel lényegében előre biztosította a Fideszt, hogy számíthatnak a Jobbikra. A jobbikos képviselő sokadszor ismételte el, hogy először idén tavasszal, majd most egy hete is benyújtottak a parlamentnek egy alaptörvény-módosítási javaslatot, azonban arra számítanak, hogy ahogy az első javaslatot, úgy most a másodikat is lesöpri a Fidesz és a sajátját nyomja majd át minden erővel.
Így hiába a Jobbik volt az első, a kormány javaslata fog nyerni, övék a „dicsőség”, a Jobbik pedig tapsolhat hozzá.
A Jobbik azóta küzd ezzel a problémával, mióta a bevándorlás uralja a politikai napirendet: bemondanak valamit, majd a kormány egy idő után megcsinálja az ötletüket. Ehhez teszik hozzá, hogy rosszak a kormány eszközei, például szerintük felesleges volt milliárdokat elszórni, amikor – ahogy egy képviselőjük fogalmazott – „enélkül a kutyakomédia nélkül” is lehet alkotmányt módosítani, ami most be is igazolódik. Ez kényelmetlen helyzet, de jobbikos országgyűlési képviselőkkel beszélve az az általános vélemény uralkodik a pártban, hogy ugyan elmosódik a határ ebben a kérdésben a Jobbik és a Fidesz között, de nekik jó, ha megmarad az átjárhatóság, mivel szerintük a kormánypártiak korrupciós és urizálós ügyeikkel folyamatosan vágják maguk alatt a fát.
2018-ra szerintük ez a javukra billenti a mérleget: a néppártosodással egyetértő jobbikosok szerint a csalódott fideszesek és a bizonytalanok közül sokan szavazhatnak rájuk, ha nem nyírják ki addig a Jobbikot. Ugyanis ahogy egy képviselőjük fogalmazott: „Hallani olyan mestertervről, hogy a következő fél évben le akarnak minket darálni” – majd felhozta alátámasztásul Vona Gábor megfigyelését, a Volner János frakcióvezető elleni karaktergyilkossági-kísérleteket. A képviselő szerint valójában bőven 20 százalék feletti a támogatottságuk és ezért utazik rájuk a Fidesz.
(NOL)
Bal-Rad komm: “…A képviselő szerint valójában bőven 20 százalék feletti a támogatottságuk és ezért utazik rájuk a Fidesz…”
-Arc az van még a Jobbikban igen nagy!
“…A Jobbik Brüsszel ellen és a magyar emberek mellett van…” – De főként Döbrögivel!
Bár a pincérmellény már nagyon lötyög! Ha pedig tetoválásra, fejzselére meg kondizgatásra szükség van, ahhoz bizony pénz kell! KÖZPÉNZ! Nem is kevés! Amit csak jutalomként kapnak meg az alombéli Nagy Tesótól. Azért meg meg kell szolgálni!
Egy százalékkal is be lehet kerülni a parlamentbe ’18-ban. Döbrögista listán! A hűséges szolgálat és a tábori zászló alá való feltétel nélküli besorakozásért-jutalomként!
AZ LESZ CSAK AZ IGAZI CUKISÁG!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Egy az alom, egy a tábor-közös a zsákmány bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Vas Gereben szerint:

  “A Jobbik Brüsszel ellen és a magyar emberek mellett van…” – De főként Döbrögivel”

  Gondolatjel után: ja, azért akarja kinyírni a Fidesz a JOBBIK-ot ugye Admin?
  Gondolkodj mielőtt ismételten megint hazugságokat irkálsz le.
  Vagy a szövegértelmezéseddel van baj? Akkor meg ülj vissza az iskolapad 3. osztályába.

  • secor szerint:

   nem “kinyírni”, hanem megtörni akarják őket…

   • egy paraszt szerint:

    Meg lecsukni mindenféle koholt vádakkal, amennyiben nem fordulnak önmaguk, pártjuk ellen!Kérdés, hogy akkor betartják-e az ígéretüket!

    Az ígéret betartására vonatkozólag felidézném a 2010 választási hajrájában tett führer ígérgetések és azok napjainkig megvalósult arányát: Limes x-2017 = 00 !

 2. petymeg szerint:

  Nincs evvel semmi baj,normális gondolkodású országlásnál minden olyan ötletet ami az országért és a népért van kutya kötelessége lenne támogatni akár ellenzéki akár kormányzó párti.
  Sajnos elterjedt szokás”nem én találtam ki nem jó”.

 3. .... szerint:

  A Jobbikból eltünt a spiritusz, és előbújt a pénzéhség. Összeáll a mesterhármas: Gyurcsány, Orbán, Vona. Egy az ősiségük, egy a céljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.