Fölakadt Bihar Ura Fejenagy lemezjátszója!

Érvénytelen, érvénytelen, érvénytelen

bfk

Bihar Ura Fejenagy, a döbrögista horda törvénygyári gruppenführere a hitgyülis televízióban erőlködött. Unos-untalanig nyomta a cáfolatát a hírnek, miszerint hordaberkekben tilos a népszavazás érvénytelenségét emlegetni is.

A parlamenti hordavezér arra a kérdésre, hogy igaz-e az, hogy tabu qrmánypárti potentátoknak még egymás között is az érvénytelen népszavazás kimondása, így horkant föl: „Most figyeljen: a népszavazás érvénytelen lett”
Majd megismételte: „a népszavazás érvénytelen lett.
Most én kerülöm a kimondást? Sőt, aki még nem vette észre: a népszavazás érvénytelen lett”– ismételgette újóla, demonstrálva a szájzárról kerengő pletykák hazug voltát.

nyelv

Majd rázendített a vasárnap este óta fújt döbrögista diadalindulóra: soha a rendszerváltás óta nem fordult elő, hogy a regnáló Maffiavezér (miniszterelnök) kezdeményezésére ilyen sok ember egyetértett vele, és ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Elárulnánk neki: Döbrögi a tavalyi migránsroham kiváltotta népharag és felzúdulás miatti ijedtében (amit pedig ő idézett elő) kezdett el antimigránsozni. Majd aztán ő és az udvartartás ráismertek a Nagy Lehetőségre, amivel az alaposan megkopott és penészedő narancshéjat vikszolhatják.
A NÉPAKARAT ÉLÉRE VARÁZSOLTATTA MAGÁT! SZÓ NINCS ARRÓL, HOGY A NÉPEK KÖVETTÉK VOLNA A VAJDÁT!
Az pedig egy külön dolog, hogy ez mibe került az országnak, ÉS HOGY MI FOG EBBŐL KISÜLNI!
Merthogy az első betelepítendő migránsbandák fölbukkanásakor megfogalmazódik ám majd a nép ajkán a kérdés: MIT TETTÉL HITSZEGŐ GAZEMBER?!
Döbröginknek pedig nem kis szerencséje lesz, ha csak kérdés fog a nép ajkán megfogalmazódni!
Gyaníthatóan SZEMÉLYRE SZABOTT JAVASLATOK IS!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Fölakadt Bihar Ura Fejenagy lemezjátszója! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Pex szerint:

  A törvény azt mondja ki, a népszavazásnak kötelező az érvénye a kormány számára, ha elérte az 50%-os határt, alatta nem kötelező. ENNYI !!!

 2. Anonymous visszatér szerint:

  érvénytelen akár a rezsim hatalma 🙂

 3. V.kutya szerint:

  Migránsok, még mindig?
  Akkor csapjunk bele!
  Írjuk össze, melyik képviselőnek hány útlevele van?
  Mindenki, akinek egynél több van, az bizony migráns!
  Vagy idegen országból érkezett hozzánk, és itt kapta a magyar útlevelet, vagy fordítva: hazánkfia, és kapott ajándékba a “szolgálataiért” egy második útlevelet, és így lett migráns.
  Mindenki, akinek egynél több útlevele van, az bizony migráns!
  Takarodjanak a migránsok az ÉN országomból!

  • Smith szerint:

   “…Szima Judit, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TRMSZ) főtitkára, 2011. május 19-én, nyílt levélben kereste meg Dr. Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét, hogy a hatályos jogszabályoknak megfelelően, szolgáltasson adatot a képviselők esetleges kettős (vagy többes) állampolgársága vonatkozásában. Néhány hét múlva letartóztatták.”
   http://www.hirarena.com/szima-judit-a-tmrsz–mar-2011-ben-kerte-a-kepviselok-kettos-allampolgarsagi-nyilatkozatat_273

   És ez az Országgyűlés akart felhatalmazást kapni, hogy helyettünk döntsenek arról, hogy kikkel kelljen együtt élnünk. Csak közlöm, hogy a kormány a nép felhatalmazása és engedélye nélkül biztosított 16 ezer külföldinek letelepedési lehetőséget Magyarországon, többek között muszlimoknak is.

   • Szaszi szerint:

    Smith,Szima Judittal kapcsolatban a Posta oldalon nézz szét.

   • V.kutya szerint:

    MIközben dühöngött a népszavazás, Orbán és tettestársai pénzért árulják (e pillanatban is) a HAZÁT!
    És a komplett “nemzetthy oldal” kussol!
    Tenné ezt Gyurcsány, lenne hazaárulósdi, meg kötelesdi!
    A műkeresztény, álszent farizeus nemzettestvérek is megérik ám a pénzüket.

 4. Realista szerint:

  Reálisan nézve, szép eredmény egy több mint három milliós egyöntetű szavazat. Ilyet eddig senki sem produkált és nem is nagyon fog a jövőben. Az érvényességi küszöb meg csak szabály kérdése. Ha a három milliót megkérdőjelezik, akkor az uniós csatlakozás és a nato csatlakozás is megkérdőjelezhető. De az uniós választások (legutóbb 29% volt) vagy az önkormányzati választások hasonló részvételi arányai megkérdőjelezik az uniós képviselők, vagy a helyi önkormányzatok létjogosultságát. Tetszett volna a fityisznek módosítani a szabályokat, akkor nem liheghetne a ballib banda. Amúgy hagyni kell élvezkedni, nekik ennél nagyobb örömük ne legyen, semmi sikert nem tudnak felmutatni. Van aki érvénytelenre buzdított, van aki igenre, és van aki a távolmaradásra. Lett 6% érvénytelen, alig 2% igen és 46% jelent meg. Vagyis ha a legjobb esetben (ami nagyon kizárt dolog de játsszunk el a gondolattal) 60% részvétellel számolunk, ami reálisan inkább 55% akkor maximum 14% potenciális szavazót tudtak meggyőzni a távolmaradásra. 14+6+2=22% amit a balliberálisok fel tudnak mutatni, azt is megosztva. Ez a nagy öröm? Legyen 🙂 Én ezeken és a folyton ömlő primitív butaságokon, demagóg szlogeneken jót mulatok. Persze, hogy Orbán is vihorászik. Semmi oka szomorkodni. Retorikája nem változik, kormánya tovább regnál, a választási gépezet letesztelve élesben. Most személycserék, finomhangolások után jöhet további rezsicsökkentés, célzott pénzosztás itt-ott, aztán ráfordulunk a választási célegyenesre. Legalább 2022-ig el lesznek ők kényelmesen. A világ addig szépen változik tovább, a társadalom butul, inaktív lesz. További izaura tv-k, fásy mulatók, retek klubbok jönnek és a nép meg nyálcsorgatva nézi, és amikor kell elmegy szavazni. Mi kell még?

  • Realista szerint:

   És ha véletlen elment volna 60% és érvényes 52% akkor mit írna a fősodratú? A nemek aránya akkor is 90% körüli lenne.

   • egy paraszt szerint:

    Nem nagy ügy!

    Lehetne 100%-os kérdést is feltenni; pl.
    Egyetért-e, hogy mindenki fizetését 50 %-al emelje meg a főnöke, aki meg főnök, annak a kormány adja meg a 100 % fizutöbbletet.
    Szerintem itt az egyetértés közelítené a 100%-ot, de biztos van tutibb is.
    Csak minél idiótább legyen a kérdés, annál nagyobb lehet az egyetértés!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.