Hát akkor telepítsen be a “magyar” parlament!

Brüsszel finoman legyintett Döbrögire

Az Európai Bizottság tiszteletben tartja a magyar emberek demokratikus akaratát, azokét is, akik szavaztak és azokét is, akik nem – közölte Margarítisz Szkínász, az Európai Bizottság (EB) szóvivője a brüsszeli testület szokásos déli sajtótájékoztatóján tegnap.

Szkínász elmondta, a “magyar” qrmány hatáskörébe tartozik, hogyan kezeli a referendum eredményét. Az Európai Bizottság értelmezése szerint a vasárnapi referendum a jövőbeni döntésekre vonatkozott. Ha a magyarok úgy döntöttek, hát TELEPÍTSE BE A MIGRÁNSOKAT A SAJÁT PARLAMENTJÜK! A “magyar” parlament meg ha akarja, ezt a jogát farigcsálja be a tákolmányába. Az uniós jogot úgysem írhatják fölül vele! A lényeg, hogy induljon már el az a qrva betelepítés! Döbrögiék meg majd kimagyarázzák, hogy a “NEM”-helyett mégis miért “IGEN”!

Döbrögink melldöngetésére reagálva, amely szerint a közeljövőben találkozót tervez Jean-Claude Junckerrel-a maffiafőnökök Főnökével-a szóvivő elmondta, hogy a luxemburgi alkoholista irodája minden tagország állam- és kormányfője előtt nyitva áll. (Jó, ha Döbrögink visz magával egy kis pálinkát!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hát akkor telepítsen be a “magyar” parlament! bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Dóra jelenti szerint:

    A Nemzeth kormányosa (természetesen a Vezér után!), Orbán Úr istápoltja véleményét elzengé emelkedett hangon, s tuttára adá a kutya népnek, hogy nem védik testük és lelkük utolsó erejével a Nemzethvezetőt. Eme bűn vért és kínt hozá a népnek.

    Na de melyik itt élő népnek?

    Ugyi?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.