Ingerlő az az ötágú vörös csillag!

Botrányt keltett a rakétakilövő formájú orosz kiságy

Éles bírálatok célpontjává vált egy, Buk-rakétakilövő formájú gyerekágyat is áruló szentpétervári gyerekbútor-forgalmazó azok után, hogy egy nemzetközi vizsgálat múlt héten megállapította, Oroszországból származó Buk-rakétával lőtték le 2014-ben az MH17-es járatszámú maláj utasszállító repülőgépet Kelet-Ukrajna felett – jelentette vasárnap a The Guardian brit lap.

A holland, ausztrál, maláj, ukrán és belga ügyészekből álló nemzetközi vizsgálóbizottság szerdán ismertetett jelentésében megállapította, hogy az oroszbarát szakadárok ellenőrzése alatt álló kelet-ukrajnai területről lőtték ki azt az Oroszországból származó rakétát, amely megsemmisítette a Malaysian Airlines 298 embert szállító repülőgépét. A katasztrófát senki sem élte túl.

Moszkva elutasította a jelentést.

buk

A Buk-kilövő formájú ágyat forgalmazó szentpétervári CaroBus igazgatója, Anton Koppel azonban nem lát semmi “abnormálisat” a termékben, amelyet “az anyaország jövőbeli védelmezőinek” szánnak. “Egyes gyerekek orvosok lesznek, mások bankárok, megint mások katonák” – tette hozzá.

buk

A Buk-ágy egy további meglepetése az, hogy ha felnyitják az ágyneműtartót, a keret úgy néz ki, mint egy rakétakilövésre kész állomás.

A CaroBus honlapján fellehető információkból nem világos, hogy a terméket mikor kezdték el forgalmazni, de a leírásban újdonságként szerepel a Buk-ágy.
(profitline)

Bal-Rad komm: Az ominózus jelentés az eset bekövetkeztekor közzétett prejudikáció megerősítése hivatalos formában. Amiből az lehet igaz, hogy a gépet orosz gyártmányú fegyverrel lőtték le Donbassz fölött. Oroszország megállapításaira és bizonyítékaira igényt sem tartva a tekintetes vizsgálóbizottság. (Ismerve a dolgok rendjét, még lesz orosz meglepi.)
A gyerekágy. Egy ország lelkülete is lehetne. Egy körkörösen körbevett, fegyverek által fenyegetett, honvédelemre kényszerített ország lelkületét is jellemezhetné.
Katalógus megnevezése is erre utal: Детская кровать – Ракетная установка “Защитник”-Gyerekágy-rakéta beállítású “Védelmező”
http://carobus.net/catalog/detskaya-krovat-tank-buk-m-1/
A kritikusokat alighanem az oldalán lévő ötágú vörös csillag látványa ingerli. (Talán ha az fehér lenne, vagy vaskereszt lenne rápingálva…)
A bútoráruház ajánlatának kisérőszövege már kevesebb figyelmet kap. Amelyben a cég külön hangsúlyozza a BUK-rendszer KIMONDOTTAN VÉDEKEZŐ, ÉS NEM TÁMADÓ jellegét.
A BUK-gyerekágy amúgy igen praktikusnak tűnik. Ágyneműtartós.
Mi pedig itt-ennek kapcsán-megemlítenénk a világban már hosszú ideje a legnépszerűbb szovjet-orosz mesefilmsorozatot: “Mása és a Medve”. A VILÁGBAN A LEGNÉPSZERŰBB!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ingerlő az az ötágú vörös csillag! bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  Veszek egyet! Hol lehet kapni? A vörös csillag helyett Kossuth címerrel kérem!
  Inkább ilyen ágya legyen fiamnak, mint szivárványszínű. Pedig azzal biztos nem lenne baj.

 2. mor szerint:

  sub zero
  like ettol jobban en sem fogalmazhattam volna meg

  Admin:

  Ott van a cég honlapja! Próbáljatok rendelni HORTHY-CÍMEREST! Valszeg házhoz is szállítják. Tankkal! A tank oldalán mondjuk biztos lesz csillag is! Vörös-ötágú! Ha pedig bomutatkozol a szállítmányozónak hogy Vaszilij vagyok…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.