Megy a találgatás

Hamarosan újra robbanthat a körúti robbantó, kiderült mi lehetett a célpont

A kriminálpszichológus szerint valószínű, hogy újra robbantani fog a Teréz körúti robbantó. Végh József szerint ha csökken az érdeklődés, félő, hogy a férfi megint akcióba lép.

Végh József kriminálpszichológus szerint félő, hogy ha nem kapják el hamarosan, újra robbanthat a felvételeken látható férfi. A kriminálpszichológus kielemezte a felvételeket és a mozdulatokból, öltözködésből, egy profilt alkotott.

profil

“Az, ahogy előkészítette a bűncselekményt, illetve amilyen hidegvérrel kivárta a megfelelő pillanatot, tipikus, úgynevezett „rendezett elkövető” képét mutatja.
“Az ilyen ember általában magányos. Fejben évek óta készül a nagy tettre, amely­nek segítségével végre egy csapásra mindenki rá figyel.”
A mozgása, a mérnöki pontossággal végrehajtott cselekedet, a körültekintés miatt is valószínűnek tűnik, hogy nem iskolázatlan: legalább szakmunkásképző, de inkább még magasabb képesítése van – mondta Végh.
Ami a szakember számára azonnal feltűnt a felvételen, hogy míg az arca fiatalos a férfinak, a mozgása darabos, lassú, ami inkább az idős emberekre jellemző.
“Ez a fajta mozgás leginkább a depresszióban szenvedők sajátja. Az elkövető most roppant elégedett lehet magával: még a rendőrség is elismerte, hogy profi munkát végzett.”
Számára pedig mindennél fontosabb az elismerés. Feltételezhető, hogy régebben ezt nem kapta meg. Ha alábbhagy az érdeklődés, amiben ő lubickol, félő, újra lecsap, hogy reflektorfényben maradjon: hogy mindenki róla és az idézőjelbe tett zsenialitásáról beszéljen – figyelmeztetett a szakértő.
Német Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke szerint úgy tűnik, hogy a rendőrség egésze ellen irányult a támadás, tehát nem kifejezetten a megsebesített két járőr volt célkeresztben.
(faktor)
Bal-Rad komm: Ha most nagyon rosszindulatúak lennénk, akkor…
Mindenképpen helyes megállapításnak tűnhet Végh József elemzésének EGY RÉSZE!
“…A mozgása, a mérnöki pontossággal végrehajtott cselekedet, a körültekintés miatt is valószínűnek tűnik, hogy nem iskolázatlan: legalább szakmunkásképző, de inkább még magasabb képesítése van…míg az arca fiatalos a férfinak, a mozgása darabos, lassú, ami inkább az idős emberekre jellemző…”
Bizony lehet hogy depressziós! Országunkban szép számmal akadnak ötven év körüli, vagy idősebb “depressziós” férfiak. RENDSZERÜNK TETT RÓLA!
Amennyiben Végh sajtése helyes, és az elkövető MAGYAR, akkor a HATALOM aggódhat.
ÚJBÓL LECSAP! Lehet hogy nem ő, hanem valaki más!
HISZEN ELÉG SOK ÖTVEN-HATVAN ÉV KÖRÜLI DEPRESSZIÓS FÉRFI CSETLIK-BOTLIK MA ORSZÁGUNKBAN!
Ezek többsége minimum szakmunkás végzettségű, ÉS VOLTAK KATONÁK! Lehet hogy depressziósak, lehet hogy magányosak! DE HOGY SOKAN ÚTÁLJÁK EZT A RENDSZERT!-AZ BIZTOS! Olyannyira, hogy AKTÍVAN IS tennének ellene! 
Lehet az is, hogy EZT A FÉRFIT TÍZ ÉVVEL EZELŐTT HAZAFINAK nevezte volna a mai hatalom!
Mi Végh József elemzése alapján MA NYILVÁNÍTHATNÁNK HAZAFINAK!
Hogy hányan lehetnek? Talán sokan!
Nyilvánvalóan az áldozatokat sajnáljuk, mert SAJNÁLNUNK KELL ŐKET!
Hibázott ez az ember! ROSSZ CÉLPONTOT VÁLASZTOTT! Amennyiben Végh József elemzése helytálló. Ami javarészt logikusnak tűnik!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megy a találgatás bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. egy paraszt szerint:

  “újra robbantani fog a Teréz körúti robbantó.”
  Biztosan olvasta a forgatókönyvet.

  Azért elég amatőr az , aki profi módjára végigcsinálja a balhét, ruhát is vált, stb.; de a robbantás előtt gyomra korgásának nem tudva ellenállni, betér a közértbe egy kis nassolnivalóért.
  Akkor ez a férfi nem is egy terrorista, hanem haspók!

  • Botond szerint:

   Ja … és amíg elér a tetthelyre – vélhetően a stressztől – fiatalodik vagy 30 évet. No meg a járása is délceggé válik (így akarta félrevezetni a rendőrséget) …

   Ez már terelés a hatalom részéről … Kinek az érdeke?

  • Anonymous visszatér szerint:

   Szerintem egyedül a fidesznek az érdeke a félelemkeltés. Ezért nagy valószínűséggel ők állhatnak a teréz körüti robbantás mögött. Figyeljétek csak meg, az idegen (amerikai és cionista) érdekeket maximálisan kiszolgáló fidesz mindent el fog követni, hogy minnél előbb szükségállapotot hirdetessen ki (bármi áron) az országban. És végre hozzá láthasson a másként gondolkodó civil Magyar állampolgárok végleges elnémítására. A kritikusoknak pedig azt üzenem, hogy majd pár hónap múlva verifikálunk azzal kapcsolatosan, hogy kinek lett igaza.

 2. Rettegett Iván szerint:

  Van kép a valodi elkővetőkről is.
  Már jo helyen vannak az adatok, országotokon kivül.

  Ez olyan propaganda robbantás volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.