Erőltetett menetben…

Éjszaka sem állnak meg a magyar határhoz tartó migránsok

mumi

Több mint 300 migráns indult el Belgrádból a magyar határ felé. A szerb rendőrök nem tudták megfékezni a bevándorlókat, akik először a szerb fővárosban tüntettek, majd gyalog indultak el Magyarország felé. A határ megnyitását követelik.

Késő délutánig – 17 óráig -31 kilométert haladtak azok a migránsok, akik kedden délelőtt tíz órakor a magyar határ felé indultak Belgrádból – számolt be róla Újpázova (Nova Pazova) határából az M1 szerbiai tudósítója, aki maga is együtt halad a csoporttal.
A város 160 kilométerre van Horgostól, a magyar határ szerb oldalán lévő átkelőtől, ami gyalogszerrel még jó 33-35 órás út, ha a csoport nem áll meg, és tudja tartani a tempót. A migránsok azt mondják, éjszaka is folytatni akarják az utat, nem fognak megállni aludni.

musz

Muci Attila a Híradónak elmondta, a migránsok továbbra is gyors tempót diktálnak, bár Újpázova határában megpihentek, mert a szerb vöröskeresztesek vizet osztanak nekik. A frissítőt elfogadják, de az élelmet nem, mert mint mondják: éhségsztrájkolnak.
A tudósító szerint egyelőre csak a rendőrök és a szerb menekültügyi főbiztosság emberei kísérik a csoportot, önkéntesek, humanitárius szervezetek egyelőre nem jelentek meg.
(hirado)
Bal-Rad komm: A hordában EGYETLEN NŐ VAGY GYEREK SINCS! Valamennyi menetelő 16-35 év közötti, jól táplált, egészséges, kiváló kondícióban lévő, életerős kanmuszlim.
Olyan ez a fertelmes horda Európa számára, mint amikor egy legyengült beteg vénájába levegőt injektálnak.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Erőltetett menetben… bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Akkor a vasárnapi szavazástol elmult a probléma.
  A cigo gyerek sok Szalacsival elhitette,ha elmennek szavazni
  attol minden rendbe jőn.

  Nem tisztelt Szalacsiak, csak most kezdődik igazán.

  Azt aki várja a sültgalambot,és hisz a bolond szélhámos cigánynak, az csak magára vessen.

 2. Rettegett Iván szerint:

  Mikor az első lővés eldőrdül rőszkén.
  A harcterekről jőtt harcedzet katonák,orák alatt megeszik a lidl fogyaszto bohoc ruhába őltőztetett mindenhova autokkal mászkálo
  0 fizikummal rendelkező magyar rendőrőpket.

 3. Rettegett Iván szerint:

  A cionizmus és az iszlamizmus kioltják egymást.

  Tisztelt cionisták itt vannak értetek,és megfogtok halni. 🙂

 4. Sub Zero szerint:

  Amiért érvénytelen lett a népszavazás, Soros és bandája eltudta hitetni a migránsokkal, hogy a magyarok többsége várja őket! Eredetileg Horvátország felé akartak menni!

 5. Realista szerint:

  Mielőtt a jelenleg Rettegett Iván néven regnáló hiteltelen hazudozó oláh troll elélvezne kéjes Magyar gyűlöletében, közlöm, eleredt az eső, hideg lett és megunták. Vagyis visszafordultak.

  “A magyar határ felé kedden elindult migránsok nagy része, miután estére a Belgrádtól mintegy 30 kilométerre fekvő vajdasági Ópazovára (Stara Pazova) ért, úgy döntött, hogy visszatér a szerb fővárosba. Belgrádból a magyar határ felé elinduló mintegy 300 migráns nagy része úgy döntött, hogy visszatér a fővárosba, mert elfáradtak, és az eső is elkezdett esni.”

  “SOROS EMBEREI VERÉSSEL KÉNYSZERÍTIK A MIGRÁNSOKAT A MAGYAR HATÁR FELÉ. Több száz migráns kezdett tiltakozásba kedd reggel a Belgrád szívében található buszpályaudvarnál, követelték a magyar határ megnyitását, és egy részük elindult a szerb-magyar határ felé – írta honlapján kedden a Blic című szerb napilap, melynek információi szerint szervezkedés hátterében a Soros György által jelentősen támogatott csoportok közé tartozó No Borders áll. Az anarchista szerveződés Calais-ban is jelentős szerepet vállalt a migránsok és a rendőrök közötti összecsapások kiprovokálásában. Reggel 9 órakor a migránsok egy csoportja tüntetni kezdett Belgrád központjában, az Infoparkban levő táborban
  A kívülről érkező férfiak fizikailag bántalmazták a parkban reggeliző és tüntetni nem akaró többi migránst
  A helyszínről tudósító szerb lapok szerint a lázadás hátterében a Calais-i zavargásokból is jól ismert No Borders csoport áll
  Később több mint 300 migráns, szinte kizárólag 30 körüli férfi indult meg északra a magyar határ felé
  Magyarországról érkezett emberek már napok óta hitegetik, hogy a népszavazás után megnyílik a magyar határ
  Két titokzatos nőt védenek a migránsok menetoszlopában
  Szerbia északi területein több száz migráns csatlakozhat a menetelőkhöz
  A Blic.rs szerint a migránsok egy „nagy csoportja” indult el gyalog a park melletti úton a magyar határ felé. A tüntetés előtt egymással tűztek össze a buszpályaudvar melletti parkban összegyűlt migránsok. Egy csoportjuk szidalmazta, majd megtámadta azokat, akik nem akartak tiltakozni. Megtámadták a migránsokat információkkal ellátó segélyközpont, az Info Park munkatársait is. A helyszínen tartózkodó rendőrök nem léptek közbe. A történtek miatt az Info Park bezárta ottani irodáját, és táblát tett ki rá, amelyen az a felirat olvasható, hogy „a bajkeverők miatt nincs több segítség”.
  Az Info Park tájékoztatása szerint az incidensben senki sem sérült meg. Egy ember horzsolásokat szerzett a dulakodásban.
  A taxisok azt mondták, hogy a park melletti Nemanjina utcát tíz percre lezárták az incidens miatt.
  A lap úgy tudja, hogy a tiltakozás szervezői a Ne legyenek határok (No borders) nevű csoportból valók, akik már korábban is szerveztek tüntetéseket a szerbiai fővárosban. A migránsok egyelőre Újbelgrádon át a szerb főváros melletti Zimonyig (Zemun) jutottak.”

  A No Borders csoport, amelyet az osztrák és a brit média is összefüggésbe hozott a Calais-nál történt zavargásokkal, az internetes oldalán kiemelt helyen reklámozta a Soros Györgyhöz köthető W2eu, azaz Welcome to Europe nevű szervezetet.

 6. lacii szerint:

  Nem ésszerű akkor éhség sztrájkolni, mikor menetelnek. (Habár az ésszerűség mostanában nem divat).
  1987. be n voltam Pécsen sztrájkolni. Már akkor beakarták zárni a bányákat. De nem is ezért írom. A Sztrájknak van egy érdekes hangulata. Amikor a “tömeg” elkezd szajkózni valamit, akkor ott úgy is érzi, hogy nem hiába ment. Elkapja egy Ősemberi állapot .Végül is nem tesz mást, mint abban a szar energiában fürdik a lelke.
  Egyébként aki még nem sztrájkolt annak érdemes kipróbálni (Az ok teljesen mind egy) Az élmény a lényeg . és a tapasztalás.
  Egyébként szép napot mindenkinek.

 7. Smith szerint:

  Golyót nekik!

  • Már Tamás szerint:

   Úgy van! De előtte a felbujtóiknak, a pénzelőiknek, a cionliberális pátyolgatóiknak, az embercsempészeknek, és az egész szarkatyvaszból politikai tőkét kovácsolni akaróknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.