Donbassz

Cukrosnéni (Victoria Nuland) aki a világ elsőszámú latorállama-az USA-külügyminisztériumában az európai és eurázsiai ügyekért felelős helyettes államtitkár, valamint Celeste Wallander a legfőbb latorhatalom Nemzetbiztonsági Tanácsa igazgatója, és Charles Kupchanom követségi tótumfaktum orosz kollégáikat győzködték Moszkvában.

Jurij Usakov és Vlagyiszlav Szurkov elnöki tanácsadókat próbálták meg-vélhetőleg-valamire rávenni Donbassz ügyében. Nagy áttörés nem történhetett a témában, hiszen a megbeszélésekről kiadott rövidke amerikai nagykövetségi közlemény a minszki paktum betartásának szükségességét hangsúlyozza, valamint a legújabb “nagyszerű megállapodás-a lágyítás”-ötletének gyakorlati megvalósítását. Ami csak kezdeti lépés a biztonsági helyzet javítása érdekében.
A megbeszéléseket követően Cukrosnéni és kompániája civil szervezetek vezetőivel találkozott (tehát egy kis időt azért szánt kedvenc időtöltésére-a fölforgatásra is) majd vallási szervezetek képviselőivel enyelgett.
Valószínűleg a tegnapelőtti behatolási kudarc okán tegnap Kijev jelezte: hajlandó a “lágyítás” rá háruló részének végrehajtására Petrovszkoje térségében. Legalábbis ilyen értelmű üzenetet juttattak el az EBESZ-hez, és a Tűzszüneti Ellenőrző-És Felügyelő Bizottsághoz. (Ma délelőtt még az igéret betartásának semmi jele nem észlehető)
Sztanyica Luganszkánál (LNR) is “lágyítani” kéne! De kijev ordashada inkább keménykedik. Megaknavetőzték a Szeverszkij Donyec hidat, és a legnagyobb titokban a népköztársaságiak blokkposztjától mintegy ötven méterre ásott aaját géppuskafészküket. Még maguk sem tudták hogy az az övék, olyan nagy titokban ásták meg. De fölfedezték. Két lator bánta a nagy titkolózást.
Kalinovot, Novozvanovkát, Novoalekszandrovkát és Lozovojét is megaknavetőzték. Pervomajszkot 152-es tarackokkal ágyúzták mára virradóan. Három civil sebesült meg.
A DNR az “más tészta”! Azt keményen ostromolták mára virradóan is. Jaszinovatajától az Azovi-tengerig. 187 alkalommal. Fölösleges is bármiféle fölsorolás.
18 évesen a fronton Zajcevonál a szülőföld, a függetlenség, a haza védelmében – A NÁCIKTÓL!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Meddig akarja még rontani a levegőt a “cukros” Oroszországban !? Szentséges egy türelmesek az orosz vezetők, el kell ismerni, azok után ,hogy nem kapott meghívót, vagy legalábis nincs ilyenről tudomásom. Gondolom evel nem vagyok egyedül.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Ez a hír nem függ össze a “Donbasz” hírrel. Robbantás Isztambulban, az Atatürk repülőtér közelében lévő autóbusz álomáson, a rendőrségi épület közelében. A pokolgép egy autóbuszban volt elhelyezve.

 3. ..... szerint:

  Putyin biztos pár emberét seggbe rúgja majd, hogy nem szóltak Teminátornak. 😀
  Donbaszt altatják, ha Szíriában mindenki mindent kipróbált, na akkor mondhatjuk: 10 napi hidegélelem 20 l víz/fő, gyufa, Wc papír, gyertya legyen mindenkinél.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.