Indul a szavazatvásár

Orbán a választások előtt meg akarja tömni az emberek zsebét

mat

A következő időszakban, a 2018-as parlamenti választásokhoz közeledve számítani lehet a lakosság anyagi helyzetén könnyítő intézkedésekre – írja a Figyelő.

A kormánynak megvan listája, hogy milyen intézkedésekkel lehet választást nyerni 2018-ban. A migránskérdés a kampányban is forró téma marad, de mellette lesznek közérzetjavító intézkedések is – írja a hetilap.
További célzott áfacsökkentést és szja-lefaragást akar a miniszterelnök.
A hetilap forrásai szerint készen van már a terv a 2018-as parlamenti választások kampányára. Ezek között szerepelnek olyan intézkedések, amelyek a lakosság terheit csökkentik. Ezek között szerepel:
-A minimálbér, illetve a közszféra béreinek érdemi emelése.
-A személyi jövedelemadó csökkentése annak ellenére még mindig napirenden van a kormányfőnél, hogy ez akár 600 milliárd forintba is kerülhet az államkasszának.
-További célzott áfacsökkentés is az asztalon van.
-A járulékcsökkentés is napirenden szerepel még, de a kormányban úgy vélik, hogy a költségvetés jelenleg nem teszi lehetővé az egyszeri nagy mértékű csökkentést.
Miközben a miniszterelnök adócsökkentő lépéseken töri a fejét, nem tett le arról a nagyszabású tervéről sem, hogy nullszaldós legyen a költségvetés. Finoman szólva sincs tehát könnyű dolga Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek és stábjának.
Mindenki kapaszkodjon meg!
A klasszikus ígéretek is megjelentek a hetilap szivárogtatásában, miszerint a kormány további lépéseket tesz-
!dobpergés!-
-a nagy ellátórendszerek, az oktatás és az egészségügy területén is.
(portfolio)
Bal-Rad komm: Évente kb. egy alkalommal szóvá tesszük, hogy zajlik ám a tartalékolás a “választások” előtti hangulatjavításra, a szavazatvásárlásra. Ezzel ömnagában nem is lenne gond, hiszen ez a “polgári demokráciában” természetes dolog, hogy a “választások” előtt minden hatalom igyekszik a népek kedvében járni valamelyest.
Így van ez Döbrögisztán vajdaságban is!-csak kissá gorombábban.
Merthogy a “választásokat” követő három esztendő szabad rablásának gyümölcseiből maximum egy esztendeit NAGYLELKŰEN VISSZAHINTENEK A NÉPEK KÖZÉ. Jól kalkulálva a nép legfeljebb egy esztendőre képes visszaemlékező képességére. Amely boldog a qrmánykegytól, és boldogam mojózza a közéje szórt morzsát. És hálából ezért lelkesen “válassza” ismét jótevőjét!
Van persze egy olyan érzésünk, hogy ez a féle döbrögista terv most zátonyra fog futni! Emiatt viszont inkább aggódunk!
AGGÓDUNK, MERT FÉLŐ HOGY CSAK MÉG ROSSZABB LESZ!
Nem mintha Döbrögi megfelelő lenne! De momentán csak rosszabb van!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Indul a szavazatvásár bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  A biztos jövedelem az alapjövedelem! Bevezetése elkerülhetetlen. Mégse válhat a magyarság utcaseprő nemzetté!Azért ez egyre nyilvánvalóbb!Orbán parlamenti jóváhagyással akarja betelepíteni az idegeneket.Egyszerű.98% szavazzon ellene.Be se kerüljenek a parlamentbe akik be akarnak idegeneket telepíteni az országba.

  • V.kutya szerint:

   Le akarja törni a béreket, különben a német bajtársak nem hozzák ide a Kínából hazavágott lepukkant gyártósorokat! Összekarolt a szélsőjobb, Széles Gábor és Demján Sándor, meg persze Csányi úr-elvtárs, és a többi tetves szarevő, népnyúzó, akiktől már sohasem fogunk megszabadulni, hiába bármilyen rendszer!

 2. Totóka szerint:

  Nem is értem csak nem az a baj ,hogy az egyszerű emberek is kapnak egy kis pénzt.N em minden a külföldiek,multik zsebébe megy elég gusztustalan a cikk.
  Bár csak Elquróék is osztogattak volna az egészségügybe stb.Nem itt tartana az ország.

  • egy paraszt szerint:

   Nem csodálkozom, hogy nem érted, mint eddigi kommentjeidből süt fiatalságod tapasztalatlansága; de segítek:

   Aki pl. 8 milkót tesz zsebre érdemtelenül, annak mennyivel is több lé marad a zsebében 6% szja csökkentéssel? 480.000 Ft-tal

   Aztán mennyivel több, annak, aki eddig 80 ezret vitt haza?
   Segítek, pontosan 100-ad annyit. Hát ez aztán az igazi egyenlő teherviselés!!!!
   Aztán ami hiányzik a büdzséből, -e miatt 600 milliárd Ft- majd újabb adót vetnek ki az átlag prolikra, úgyhogy lehet visszatejelni a 4eFt-ot.

   Aki meg a milliókból “gazdálkodik” az a többletéből újabb befektetést (lenyúlást) eszközöl, amire megint adómentességet ad önmagának , meg egy kis állami-unjós megtámogatást és még többet lophat a prolitól!
   Vagy más esetben meg elkölti a többletet valamelyik tengerparti dácsájában úgy, hogy az ország újratermelésében ez halott összeg!

   Így, vagy úgy, de az átlagpolgár megszívja!
   Fletó – bárhogy is utáltam- idejében, legalább a magasabb lóvét zsebre tevőket magasabb kulccsal terhelte, míg a legcsóróbbak jövedelmét nem bántotta, hagy megéljenek ők is……, mint ejrópa nagy részében!

   Hát tényleg, ha a fijjuk nem lennének, előrébb tartana az ország!

  • Vandor szerint:

   Az árak a kormány mindenféle híresztelésével szemben emelkednek, nem is kicsit. A sertéshús ÁFÁjának 5 %-ra való csökkentése eltűnt, sőt úgy tűnik mintha többe kerülne mint az ÁFA csökkentés előtt. Ha nem kap némi pénzinjekciót a nép akkor a csókosok, azaz a kiemelt partnerek, pl.:CBA csödbe mennek.
   Orbán a nyugdíjasokat megint leszarja. Remélem, hogy ez minden Fideszes matektrükk ellenére ezt ismét visszaüt, úgy mint 2002-ben!

   • egy paraszt szerint:

    Á!
    Ez csak félrevezető süketelés, a nemzetellenesek lejárató propagandája!
    Tessék a bandzsa debil szemüvegén keresztül nézni! Mindjárt kisebb lesz minden!
    Még az ö fizuja is, úgyhogy azt a havi 8 misijét is gyorsan meg kell duplázni, mielőtt láthatatlanná zsugorodna -szerinte-.

    Az meg jó, hogy emelkedik a sertéshús ára; hát Mózes is nem megüzente, hogy nem szabad enni. Tessék hát szót fogadni és leszokni róla! Ebe-guba-teremtette!

 3. V.kutya szerint:

  A baj ez itt, amit én előre megmondtam, mire lesz képes ez a geci cigány suttyó a MAGYAROK ELLEN!
  http://www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20161004-harry-h-bandholtz-tabornok-fellepesevel-megakadalyozta-a-nemzeti-muzeum-kifosztasat.html
  Már most háborúzik, ha nincs piréz, akkor ellenünk!
  A kistesóból így lett NagyTesó!
  Szégyelljétek magatokat, akik még most is az ő aranyerét nyalogatjátok, pénzért!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.