Jóbarátok

Matolcsy egy várbeli luxuslakást használ, ki nem találná, kiét?

Képtalálat a következőre: „Patai Mihály-kép”

Patai Mihály, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatójának, illetve a Magyar Bankszövetség elnökének luxuslakását használja Matolcsy György jegybankelnök.

Patai Mihály bankvezér és bankszövetségi elnök a Budai Várnál található Országház utcai lakását Matolcsy György jegybankelnök használja – értesült a Népszabadság több forrásból. A lapnak sem Patai, sem Matolcsy nem kommentálta az értesülést, nem is cáfolták meg a hírt.

mes

Nem tudni, mióta veszi igénybe a lakást a jegybankelnök, és arról sem tudni, fizet-e érte. Patainak két lakása is van az Anjou-házként is ismert társasházban, az egyik 121, a másik 173 néygzetméteres. A kisebbik Patai-lakáshoz hasonló ingatlan bérleti díja az ingatlanhirdetések alapján egymillió forint körül lehet.
Matolcsy és Patai barátsága nem újekeletű, korábban a Patai vezette UniCredit havi bruttó 400 ezer forint díjat fizetett Matolcsynak, aki tanácsadóként segítette a bankot, amikor a Fidesz ellenzékben volt – tette hozzá a beszámoló.
(HVG)
Bal-Rad komm: “…a Patai vezette UniCredit havi bruttó 400 ezer forint díjat fizetett Matolcsynak, aki tanácsadóként segítette a bankot, amikor a Fidesz ellenzékben volt…”
-Akkoriban született a híres szlogen: “Senkit sem hagyunk az út szélén!”
És hazudtak? Nem hazudtak! Bele az útmenti árokba a leszakadókkal, a BANKOK ÁLTAL KISOSZTOTTAKKAL! Aztán földet rájuk! Oszt’ jónapot!
“…A kisebbik Patai-lakáshoz hasonló ingatlan bérleti díja az ingatlanhirdetések alapján egymillió forint körül lehet…”
-Ha Mekkmester nem is kp. fizet az albérletért, Patai GAZDA alighanem megkapja a tisztes bérleti díjat. Amiből azért eléldegél valahol, valamelyi pesti-vagy budai vackában!

Képtalálat a következőre: „Barátok közt-kép”

A BARÁTOK KÖZT NEM SZOKATLAN A SZÍVESSÉG ODA-VISSZA ALAPON!
Én adok neked országot!-te meg részesülsz a javaiból!
(Persze ez csak blöff volt!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Jóbarátok bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  A kazár szereti a luxust.
  Te éhen dőglesz azt pont leszarja.
  Max végi nézi a panorámás villájábol.

 2. vitorla123 szerint:

  Ez a harácsból van!Ennyit nem lehet tisztességes munkával megkeresni. Ehhez nem ész hanem aljasság kell!Meg ügyészi és bírói háttér.

 3. zls-179 szerint:

  Hamis emberek,emberek? hamis csillogása!

 4. Vak Bottyán szerint:

  És akkor tegyük hozzá, hogy ezek az emberek különböző trükkökkel mennyi kárt okoznak, mint pl. “deviza” hitel, pénzügyi válságok utáni állami feltőkésítés a becsületes dolgozók adójából. Ezután hatalmas összegű prémiumok a gátlástalan lopásért. Azon csodálkozom már évek óta, hogy a többséget a túlélésért vívott harcra kényszerítéssel teljesen inaktívvá, beletörődővé tudják tenni. Tudatosítani kellene, hogy az ilyen embereket kell dolgoztatni napi 12 órában, a vagyonukat pedig szétosztani azok között, akiktől aljas módon szerezték.

  • egy paraszt szerint:

   Ezzel már valaki bepróbálkozott, aztán milyen csúfos lett a vége !

   Egyéb iránt nem 12-őt, hanem 8 X 3 =24 -et teljes életfogytig, bár károkozásuk szaldója még akkor pozitív vastagon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.