Megvédett nép, megvédett ország vagyunk!

Az Iszlám Állam egyik összekötőjét keresik Budapesten, ő is migránsként érkezhetett

ttt

 

 

Le Monde szerint Magyarországon folynak nyomozások, mert Salah Abdeslam telefonjának kielemzése rávilágított arra, hogy volt egy összekötő ember vagy sejt augusztus végétől november elejéig Magyarországon. A segítő feltehetően a migránsok útvonalán érkezett.

A francia lap szerint a párizsi és brüsszeli merényleteket végrehajtó terrorcsoport szervezettsége sokkal összetettebb volt annál, mint amit eleinte a nyomozók elképzeltek.
Volt egy segítő, aki Magyarországon maradt, augusztustól, egészen novemberig itt tartózkodhatott. A migránsok útvonalán érkezhetett, mint a terrorista sejtek tagjainak többsége.
tbp
Az illető aztán továbbment Belgiumba, a terrorkommandó több ottani búvóhelyén is megtalálták a DNS-mintáját, amit nem tudtak azonosítani a hatóságok…
(Forrás: faktor)
Bal-Rad komm: A kalifátusisták irányítói nem hülyegyerekek gyülekezete. Nehéz elképzelni, hogy a legfőbb átvonulási területükön ne telepítettek volna TARTÓS LOGISZTIKAI VAGY AKCIÓCSOPORTOKAT!
Biztosak lehetünk abban, hogy telepítettek, és MŰKÖDTETIK IS! Vélhetőleg többet! Amelyek jelenleg is aktívak.
A Bal-Rad már a tavalyi mingránsroham idejének kezdetétől fogva erre a veszélyre figyelmeztet-FOLYAMATOSAN!

Képtalálat a következőre: „Terroristák-kép”

Viszont azt is nehéz elképzelni, hogy az illetékes szervek-nem okvetlenül a Bal-Rad figyelmeztetései hatására-ne követték volna figyelemmel a dolgokat. ŐK SEM HÜLYEGYEREKEK GYÜLEKEZETE!
Viszont a terroristák jöttek-láttak-szervezkedtek, ÉS ITT VANNAK! Ne ámítsuk magunkat. ITT VANNAK! Hogy hol és hányan? Nem elképzelhetetlen, hogy a NEM HÜLYEGYEREKEK GYÜLEKEZETE TUDJA A VÁLASZT! Még ha nem is pontosan, de tudja! De hát ez nem tartozik a népre!
A nép meg agyalhat! Ha ez esetleg igaz!-miként lehetséges? MI AZ OKA?

DE MI MEG VAGYUNK VÉDVE!

De jó nekünk!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megvédett nép, megvédett ország vagyunk! bejegyzéshez 25 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Az orosz rakéta álltal megsemisült isis diszpécerkőzpont elhalálozott munkatársai
  izraeli hivatásos katonák voltak alepoban.

  Budapestre is betalálna egy ilyen orosz rakéta az europai isis irányito diszpécser kőzpontba. Ott is israeli hivatásos katonák holtestét találnánk.

  Mennyire vagytok ti magyarok védve az israeliektől és az isistől
  életveszélyben vagytok

 2. öreg kun szerint:

  A zsidó integráció olyan sikeres volt Magyarországon, hogy minden területen /vallástól-a politikáig/ vezető szerephez jutottak a zsidóink.Ha mindenki jól jár ezzel akkor semmi baj, gyerünk tovább, de ha nem akkor gebasz van…

  • vitorla123 szerint:

   Nem jár jól,mert vallása miatt harácsoló!Ráadásul felsőbbrendű! (annak hazudja magát)Pénze,tőkéje van arra,hogy az értelmiségi helyeket kizárólagosan megszerezze.Elvileg mindenki megtehetné,a tőke miatt azonban csak és csak ők lehetnek harácsolók!Másik nagy gond ,hogy a sorkatonaság megszüntetésével az Izraeliek katonai fölényhez jutottak.Ott még a lányok is értenek a fegyverforgatáshoz.Hunyadi János felesége Szilábyi Erzsébet óta a magyar katona lenézett bunkó.Trianon egyik oka ez!Én most is tanítok katonai ismereteket önkéntes alapon.Gerilla harcászatot és honvédelmi ismereteket.Nehéz,nyilván és nagy a lemorzsolódás.Pedig másként nem fog menni.A harácsolóknak nem érdekük,hogy a dolgozójuk ne legyen kiszolgáltatott.A fegyver és a pénz küzdelmében mindig a fegyver győz(Putyin)

 3. Smith szerint:

  “Le Monde szerint Magyarországon folynak nyomozások, mert Salah Abdeslam telefonjának kielemzése rávilágított arra, hogy volt egy összekötő ember vagy sejt augusztus végétől november elejéig Magyarországon.”

  Tetszettek volna nem szétverni a jól működő magyar titkosszolgálatokat, és a szakemberek helyére nem a haverjaikat és a megbízható csicskásaikat ültetni, akik nem a hazájukat, hanem a gazdáikat szolgálják.

 4. Szaszi szerint:

  Micsoda remek gerilla színház volt tegnap.
  Kinek jut eszébe félni bármitől ezek után.
  Ecsém,művér ,levágott végtag,statiszták színészek és nézők harmonikus elegye.

  http://kepek.444.hu/2016/10/06/orban-elott-paradezott-a-tek-a-metroban

 5. Pozsony 907 szerint:

  Ez csak előhad,magam harcos vagyok.

 6. Fergeteg11 szerint:

  Ha igaz a hír, akkor van a körúti robbantóhoz tartozó cellainformáció:
  http://hirtv.hu/ahirtvhirei/meg-mindig-nem-tudtak-azonositani-a-terez-koruti-robbantot-1365099
  Vagyis használhatott mobiltelefont, de legalábbis bekapcsolva lehetett a helyszínen (vagy annak közelében feltűnően kikapcsolta). A hátizsákot állítólag egy hajléktalantól szerezte.
  Reméljük, a most kiderült kártyás eset a “szervezett bűnözői körökkel” nem köthető ehhez, “csak” a párizsi és brüsszeli nyomozásokhoz! Az ugyanis eléggé globális hálózatba helyezné az elkövetőnket, amiben nem csak dzsihadisták vesznek részt.

 7. Szaszi szerint:

  Azért jó,hogy itt-ott leírják hogy a V4-ek közös gyakorlata volt.
  Feltűnt délelőtt pár dolog,de már többet tudok.
  A színház megítélésemen nem változtat.

 8. Szaszi szerint:

  Az egyenruhák.
  Nézd meg a képeket.
  Sok helyen csak TEKeztek,mások leírták hogy Lengyel,Szlovák Cseh és Magyar közös gyakorlat volt.Gondoltam jól beégek,ezért most magyarázkodok…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.