Az igazi kérdés: MEDDIG MÉG…?

Rogán és a luxusvizsla, avagy de kár, hogy az internet mindent megőriz

“Helikopterek, szélsebesen száguldó sportautók, luxusmotorcsónakok, többmilliós ékszerek, karórák és öltönyök.” Az évszám: 2006.

Fiatalabb olvasóink már nem emlékezhetnek arra, hogy annak idején a Fidesz (Fiatal Demokraták Szövetsége) pont azért jött létre, hogy egyszer és mindenkorra véget vessen az olyan állapotoknak, amilyeneket a mai Fidesz napi szinten előállít. “Olyan országban szeretnénk élni, ahol a törvény nem csak a kólát védi!” – hallhattuk tőlük negyed évszázada, ebből annyi lett, hogy ma ők mondják meg, mi a törvény.
Tudta? Nem negyedszázada, hanem csak tíz éve volt, hogy a Fidesz hangosan kikérte magának az akkori szoci kormány közpénzherdálását és urizálását. Pedig a százmilliárdos stadionok, a felcsúti kisvasút, a Gucci táska, a Rolex Bubbleback karóra, a Louis Vuitton hátizsák, a Pasa park és az Anjou-ház kormánya mellett igencsak eltörpülnek az akkori állami arcátlanságok.
“Az embereknek elegük van a luxuskormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejuskormányzásra van szükség” – hallhattuk például Szijjártó Pétertől, jóval azelőtt, hogy 700 négyzetméteres plebejus lakóházáról a miniszterelnök azt mondta, “fontos, hogy egy ország külügyminisztere méltó módon tudja fogadni partnereit.” Vagy nézzük a NER másik emblematikus plebejus személyiségét, Rogán Antal propagandaminisztert, aki akkori kampányfőnökként átlagban tíz luxusbaloldalizást nyomott le per perc, ellenben hősiesen kiállt “a ma szegénységben élő gyermekek, nyugdíjasok és munkanélküliek” mellett.
Magyar Vizsla újság 1. by HVG_Online on Scribd

vizs

“Kedves barátaim, nekünk ez a gátlástalan, rámenős, piár-offenzíva a mai ellenfelünk. (…) Naponta 10 millió forintot költ a kormány az adófizetők pénzéből arra, hogy a csapból is kormánypropaganda folyjon”– ostorozta nem a kvótanépszavazási kampányt, hanem a gyurcsányi sikerpropagandát Rogán, és itt külön felhívnánk a figyelmet a felszólaló közpénz-érzékenységére. Az akkori Rogán-éra csúcsterméke azonban a Magyar Vizsla volt, az az ingyenes “civil” sajtótermék, amely el akarta számoltatni “a mindenkori hatalmon levőket, mire költik a befizetett adóforintokat”. Érdekes, azóta csak nem megszűnt a Magyar Vizsla? Vagy csak elaltatták?
A Vizsla kétségtelenül releváns kérdéseket feszegetett:
– Megkérdeztük Gyurcsány Ferencet: Hol a pénzünk?
– Helikopterek, szélsebesen száguldó sportautók, luxusmotorcsónakok, többmilliós ékszerek, karórák és öltönyök. Csak néhány használati tárgy, ami Magyarország leggazdagabb embereinek mindennapi világát jelenti.
– Vajon hová tűnik ez a sok pénz? Van, aki luxusmedencében úszik, mi meg az adósságban!
– Miből épült a 60 milliós úszómedence? Adócsalás gyanúja vetül Gyurcsány Ferencre a Szemlőhegyi úti villa átépítése miatt.
– A Magyar Vizsla abból szemezgetett, hogy mire is volt pénze a kormánynak az adófizetők pénzéből.
– Az államnak jobban kell gazdálkodnia a pénzünkkel. Hozzáértés kellene
– A számok mutatják a valóságot. Négymillió szegény
– A kormány tagjai közül sokan előkelő helyet foglalnak el a leggazdagabb magyarok listáján. Hogy élnek ők?
És még sorolhatnánk. Az évszám tehát 2005 és 2006, és ha már a Vizsla szóba hozta Kóka János akkori gazdasági miniszter helikopterügyét, érdemes elgondolkodni azon, ma minek nevezné a független, civil Magyar Vizsla a saját kínos és drága helikopterügyéről hazudozó Rogán Antalt, ha nem “helikopterügyi miniszternek”.
Vizsla híján, bánatunkban mindenesetre böngésszük át az Átlátszó pontos összeállítását R. Antal azon korrupcióközeli ügyeiről, amelyek mindegyikéért, külön-külön is már rég le kellett volna már mondania. És egyszer kérdezzük meg tőle: Hol a pénzünk?
Magyar Vizsla újság 2. by HVG_Online on Scribd

mvi

(HVG)
Bal-Rad komm: “…A kormány tagjai közül sokan előkelő helyet foglalnak el a leggazdagabb magyarok listáján…” – nyekergett a döbrögista horda kórusa – TÍZ ESZTENDŐVEL EZELŐTT – okkal – joggal.
“…Hogy élnek ők?” – kérdezték OKKAL-JOGGAL! Négymillió szegényre hivatkozva.
Hát hogy hogy élnek ŐK? – AKKOR ÉS MOST! – azt látjuk. És hüledezünk! Ugyanis a magyar társadalom NEM SZOKOTT AZ ILYESMIKHEZ HOZZÁ A RENDSZERVÁLTÁS MEGELŐZŐ 45 esztendő, a SZOCIALIZMUS KORSZAKA alatt.
Az utóbbi 25 évben hozzászokhatott! A helikopterek, magánrepülőgépek, szélsebesen száguldó sportautók, luxusmotorcsónakok, yachtok és luxuslotyók, kastélyok többmilliós ékszerek, karórák és öltönyök látványához. Ez csak néhány holmi, ami Magyarország leggazdagabb embereinek mindennapi világát jelenti. Amely leggazdagabb emberek fölbukkannak mindegyik politikai maffiában és azok holdudvarában.
Persze az utóbbi negyedszázadban MÁS olyan dolgok is mindennapi életünk látványelemeivé váltak, AMIKBEN A RENDSZERVÁLTÁST MEGELŐZŐ ÉVTIZEDEKBEN-A SZOCIALIZMUSBAN-NEM VOLT RÉSZÜNK! Úgymintint a kilakoltatások, a hajléktalanság, a négymillió szegény, az éhezés, a dolgozói nyomor, a kilátástalanság! (És még sorolhatnánk hosszan!
Szóval azt már LÁTGATJUK-SEJTHETJÜK, hogy az Új Nemmzetthy Elyth, meg az Új és Kevésbé Nemmzetthy Elyth hogyan él! Erre a kérdésre többé-kevésbé megkaptuk a választ.
A kérdés már csak az, hogy MIBŐL?
Hazudnánk ha azt mondanánk, hogy nem tudjuk a választ!
Minden további részletezés nélkül: BELŐLÜNK élnek, PARAZITÁKKÉNT!
De ezért NEM ŐKET kell hibáztatnunk, hanem MAGUNKAT!
A valódi kérdés már csak az, hogy MEDDIG MÉG?
A választ viszont CSAK MI!-A NÉP!-adhatja meg! NEM A PARAZITÁK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Az igazi kérdés: MEDDIG MÉG…? bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  Már a hatalomhoz vezető úton kihullanak a becsületesebb politikusok. Azokat, akik elveik szerint teszik a dolgukat, egyszerűen megeszik, félreállítják a gátlástalanok. Puritán politikus? Fehér Holló! Kádáron kívül nem is tudok mást megnevezni. Talán így vezekelt, saját példájával akarta legitimmé tenni saját maga előtt tetteit.

 2. V.kutya szerint:

  Kókának előbb megvolt a helikoptere, mielőtt miniszter lett.
  Gyurcsány milliomos (vagy milliárdos) volt, úgy lett miniszterelnök, a fizetését nem vette fel, mert úgy gondolta, pofátlanság lenne. Több cége volt, azok hasznából élt, ez másik dolog, nem volt jó a cocilizmus, leszavaztátok (vagy a szüleitek, mindegy), nem lett szép a baba, hát ez van.
  Aztán ott volt a lopás mértékegysége (korábbról), az 1 T (nem Tesla, hanem Tocsik), ami 100 milliót jelentett, ma ez a szám már milliárd, lévén azóta jöttek az EU pénzek, ami hozzátett 1 db nullát a lopás mértékéhez, tehát a részleteket illetően a mai tolvaj horda magasan veri a korábbit, az összehasonlítás enyhén szólva csúsztat, és ezzel fényezi az álnemzeti-műkeresztény-cigány-paraszt-tolvaj bagázst.

  • egy paraszt szerint:

   Azért csínjával azzal az ajnározással, mert Fleto sem kukoricakapálásból, vagy talicskázásból lett milliárdos! Azaz a talicskázás az áll, csak nem maltert, hanem az országot.

  • akárki szerint:

   előbb lop s utána miniszter vagy előbb miniszter és utána lop egyre megy .: BŰNÖSÖK ! következtetés,BŰNÖZŐK vezetik ezt az országot.

 3. Rettegett Iván szerint:

  Tisztelt admin tőled pár km-re a szervezettbőnézés egy keresztapjánál
  egy ügynékünk szülinapi buliján volt.
  Ajádékkal stárzenészekkel 40 millioba kerőlt az este a családnak.

 4. Rettegett Iván szerint:

  Minden egyes tolvajnak üzenjük a balradon keresztül.

  A MAGYAR EMBER IRIGY igy a legjobb barátod jelent nekünk,
  kivétel nincs.
  Kérdezetek bárkiről itt konkrét válaszokat kaptok.

  • Rettegett Iván szerint:

   Szi Laci dácsáját még mi is megirigyeltük, ilyet még Eckvadorba sem láttak embereink. A mindentlátoszem stábja küldi Szi Lacinak ezt a dalt.
   Ügynőkeink nem Laci bá szülinapián voltak.

  • akárki szerint:

   te fasz rettegett mikor a saját lényegedről vallasz ,ne általánosíts.

 5. ..... szerint:

  Gyurcsány háza az egy dolog. És a nyaralók, (kastélyok) a legújabb Bodonyban a volt miniszterével Erős-el, és azt látni kell, nem semmi. De a Mr 20 % dácsája sem semmi Mógyoroskán az erdőben vár árokkal hiddal, stb. A kert is több hektár.
  Nézzük egy milliárdos házát Veszprémben, vagy a nyaralóját alig 12 km-re, egy napon sincsenek bármelyik politikuséval, ha Orbán szigetét nézzük még egy héten sem.
  Egykutya ez mind.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.