“EZEK”!-CSAK POLITIKUSOK

Rogánt röptetnének Orbánnal

doto

Az ellenzéki pártok a miniszter lemondását, lemondatását követelik.

Rogán Antalnak azonnal távoznia kell a közéletből, ha nem mond le magától, Orbán Viktornak kell haladéktalanul felmentenie – írta az Együtt a helikopterezés friss fejleményei alapján. A párt szerint a propagandaminiszternek korrupciós ügyei, urizálása és hazugságai miatt nincs helye a közéletben.
Az Együtt sokadszor szólítja fel lemondásra Rogánt. Tisztességtelen, korrupt politikusnak tartja, aki arra használja pozícióját, hogy luxuséletmódját finanszírozza.
Ha Rogán Antalban lenne egy csepp becsület, magától mondana le. Mivel azonban ezt nem fogja megtenni, Orbán Viktornak kell haladéktalanul cselekednie. Azonnali hatállyal mentse fel tisztségéből miniszterét, miután Rogán Antal immár a sokadik alkalommal bukik le hazugságaival.
Jobbik: Visszaeső helikopterező
A Jobbik már akkor Rogán távozását sürgette, amikor még nem lehetett tudni, hogy családja helikoptereztetése nem hirtelen ötlet volt, és a celebesküvő helyszínén már régen készültek a fogadására.
Szilágyi György, az ellenzéki párt képviselője azt mondta, a miniszter – szemtanúk szerint – nyáron ugyanazzal a helikopterrel ment egy másik esküvőre Balatonlelléről, amivel most hétvégén. A miniszter az urizálás nagymestere, kiadásait nem fedezik a bevételei – tette hozzá és kifogásolta, hogy Orbán Viktor nem tesz semmit elszámoltatásáért.
A jobbikos politikus szerint a tárcavezető először mindenkinek a szemébe hazudott hétvégi utazásáról. Ennél is fontosabb kérdésekben vajon hogy hazudik?
Szilágyi György szóvá tette, hogy a kormány nem foglalkozik a belvárosi ingatlanértékesítésekkel, a teraszok ügyével, azzal, mi köze a miniszternek a letelepedési kötvénnyel, az auditálásokkal foglalkozó cégekhez. A Jobbik azt szeretné, ha majd a minisztert át kell szállítani mondjuk a bíróságról a börtönbe, akkor rendőrségi helikopterrel tegyék meg.
MSZP: Mindennek ára van
Orbán Viktor miniszterelnöknek nincs más választása, menesztenie kell Rogán Antal minisztert. Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja szerint a miniszter helikopterezésénél sokkal fontosabb, hogy a kormánytag hazudozik, akinek a feladata, hogy az embereket tájékoztassa.
Mint mondta: nincs ajándék vagy barter, ha egy miniszterről van szó, mindennek van ára, amit a nap végén az adófizetők fizetnek meg.
Ugye senki nem hiszi el azt, hogy Rogán Antal ajándékba kapta a helikopterutat, a luxusautót, az elnöki lakosztályt? Ajándékba volt a Louis Vuiton-táska? Ajándékba volt a napról napra nagyobb lakása? Ajándéknak számít-e az a sok állami milliárd, amit Rogán Antal szomszédja tesz zsebre?
A szocialista politikus szerint kezdeményezhetnének vagyonosodási vizsgálatot, feljelentést is tehetnének, de úgyis mindent rendben találnának. Felszólíthatnák Rogán Antalt a lemondásra, de annak sem lenne eredménye, ezért a kormányfőhöz fordulnak, hogy vegye végre észre, mi folyik a kormányzása alatt, milyen “embereket szabadított rá az országra.”
(24.hu)
Bal-Rad komm: “…milyen “embereket szabadított rá az országra.”
-MILYEN ALÁVALÓ, GALÁD BŰNÖZŐKET SZABADÍTOTTUNK-MI-MAGUNKRA! El Qro, Döbrögi, meg a többi jelesség a MI VÁLASZTOTTJAINK!
Folyamatosan tudjuk róluk, hogy lopni-rabolni fognak! ISMERJÜK ŐKET! És mégis…
“…Ha Rogán Antalban lenne egy csepp becsület…”
-Hogy mi? “EZEK” legfeljebb a zsiványbecsület fogalmát ismerik!-azt is csak hordáikon belül! Ahol az emberi tisztesség véget ér, ott kezdődik a politikus! “EZEK” meg politikusok! CSAK POLITIKUSOK! 
Ha a magyar középiskolások és egyetemisták azt hallják hogy politika, egyből a korrupcióra asszociálnak!
EZEKET A NÉP SORFALA KÖZT KELL VÉGIGHAJTANI A VAGONOKIG!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“EZEK”!-CSAK POLITIKUSOK bejegyzéshez 23 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Uj világ veszi kezdetét.
  Valami végetért

  • Rettegett Iván szerint:

   Ez jőnn a harácsolokra
   Ajáljuk ezt a filmet minden uri muri élőskődő pereputynak

 2. lacii szerint:

  Hú basszus.
  Pont a Klippet néztem, mikor éreztem, hogy földrengés van . A nyolcadikon
  elég érezhető volt.
  Most már tudom, hogy mit jelent ha valakiben megfagy a vér.
  Érlelődik egy másik valóság.
  De azt talán egy nagyobb tudatosságban kéne nézni.
  Ami nem abból fog állni, hogy a Politikusok mennek “lecsóba”.
  Hanem ez egy ősznépi játék lesz , amikor mindenkinek meg lesz vizsgálva a szíve, lelke.
  Sosem más miatt kell “Aggódni” , hanem a saját lelkünk miatt.
  Végül is mindenki azt adja magának amit másnak ad.
  További szép napot.

 3. forradalom! szerint:

  Szegény paraszt tonyó a sok röpködéstől már ülve is elalszik.Fárasztó ám a röpködés,ezt csak mi nem ,akik helikoptert is csak messziről láttunk,nem tudjuk.

 4. Smith szerint:

  “Ha Rogán Antalban lenne egy csepp becsület, magától mondana le.”

  Politikusnak becsülete? 😀

 5. Élőfa szerint:

  A kommunizmus ilyenfajta embert termelt ki magából, jobban mondva ilyenfajta értelmiségit és bürokratát, meg politikust. A Horthy rendszer meg ki tudott egy Kádárt, egy Eredi Ferencet, egy Soltész Jenőt, és sorolhatnám. Szóval volt valami kis hiba abban a szocialista(ateista) nevelésben, na de vajjon mi?

  • furnan szerint:

   Ez az általánosítás egy szamárság. Ne haragudj érte !
   Hogy kiből milyen ember lesz, természetesen a “neveltetése” is meghatározó.
   De meghatározó a családi környezet is.

   Na, vessed össze a két politikus (Kádár és Rogán) családi hátterét, és mentalitását….. Az egyik életútja alatt “vagyontalan” maradt, a másik hűen a családi hagyományokhoz, mindent összeharácsolt, amit a rendszer elétett…..

   Egyébként kicsit sértő a megjegyzésed sokaknak, a többség részére, akik a szocialista rendszerben éltek, dolgoztak, és boldogok voltak, de vagyont nem harácsoltak.

   • .... szerint:

    engem nem sért, és ráadásul van valami igazság abban amit írt, mert valóban a mai ember a nyomába nem ér a régebbi korosztályokénak. Kultúrában, fizikailag, etika, empátia, társadalmi érzékenység, széles alapú tudás, olvasottság, stb. sokkal gyengébbek, mint azok a nagyszerű emberek akiknek volt hite egy jobb világban.

    • Élőfa szerint:

     Erről beszélek. Kultúra, etika, empátia széles alapú tudás, olvasottság, stb. Látom, azért valaki érti.

   • Élőfa szerint:

    Nem csak a kettőt vetem össze, hanem a nagyátlagot, az általánosat is. Nem érdekel, hogy sértő e ez, mert ez az igazság. A megjegyzésem különben sem érintette azokat, akikről te írsz, bár minőségi romlás náluk is megfigyelhető, az általános romlás őket sem kerülte el, a 60.-as, 70.-es évektől fogva beszüremlett az országba a liberalizmus, ami a keresztény erkölcsöket, és hagyományokat föllazította, amit a kommunista éra amúgy sem támogatott. Bejött a hippi és a pop kultúra, szabad-szerelem, a válás, mint divat.

    • Élőfa szerint:

     Az Admin úgy is tudja, hogy fasiszta vagyok, nála lehet panaszkodni, hogy cenzúrázzon engem, mert az 1945. előtti, az 1918. előtti, hovatovább 1789- előtti, de leginkább a középkori világrend híve vagyok, tehát jobboldali, sőt, szélsőjobboldali, egyébként meg hungarista ha úgy tetszik. A történelmi hanyatlásban, nem pedig a haladásban hiszek, mert az embernek bűnre hajló természete van, nem pedig tökéletes. Ezért én nem hiszem, hogy a Kádár korszak tudatilag helyes irányba terelte az embereket, de szerintem nem is foglalkoztak ezzel, vagy ha igen, akkor nagyon melléfogtak. A hungarizmus alapoz egyedül a kereszténységre, amely erkölcsös és valósághű politizálást követel meg. A szocializmus mindig csak a technikában bízott, és futurisztikus elképzelései voltak. Ez az ahogy esik, úgy puffan attitűd csődbe is vitte, sőt föl is számolta, nem csak a rendszert, de magát a társadalmat is.

     • furnan szerint:

      Egyes “tételeiddel” ugyan egyet értek, pl. a történelmi hanyatlással, de ennek okát nem a szocialista társadalomban látom.
      Sokkal inkább a ránk köszönt vadkapitalizmusban, illetve az emberi alaptermészetben, gyarlóságokban.
      A Kádár-korszakban igyekeztek a jó, “közösségi embertipust” kinevelni – állításoddal ellentétben.
      Egy egyszerű példa: ha még valahol feltalálod, nézzed meg meg az Uttörők Tízpontját (ha jól emlékszem), és meglepődve láthatod, hogy a katolikusok 10parancsolatának “átdolgozása”.
      Szóval akkor is volt bűn, csak a bűnt akkor üldözték, ma meg elmaszatolják….

     • 1tothgabor szerint:

      Tisztelt Élőfa!

      Nagyon őszintének találom sorait.

      1., Miért vágyódik az 1789 előtti világba? Az miért lenne jó, ha világítás, víz, gáz, villany nélküli lakásban lakna 10 millió Magyar? Vagy úgy kell érteni, hogy maradna az összkomfort, csak pártok helyett legyen király, hűbérúr, és pap triumvirátus? Ha ez lenne a jó, az miért lenne jó? Az miért lenne jó, ha a kisdobos megjelenne a falujában egy kispolszkival és rámutatna Önre és még 8-10 másik emberre és elvinnék Önt 3 hét gátmunkára?

      Szerintem akkor hanyatlik a történelem, ha nincs szabadság. A szabadság és az anarchia között sajnos sok ember számára nincs különbség, de nincs önálló nép önálló jogok nélkül.

      Na, MOST az országban nincs szabadság. Orbán kerálnak van. A népnek, na annak nincs.

      2.,

      “A hungarizmus alapoz egyedül a kereszténységre, amely erkölcsös és valósághű politizálást követel meg.”

      Egy olyan “vallást” amely nem tud tükörbe nézni, nem tudok komolyan venni. Azért a fene nagy erkölcsösségben hogy tudja megmagyarázni 100 millió észak-amerikai indián kiirtását a Római Katkó Pápuci? De, ha Ön jobban meg tudná magyarázni, akkor tessék.

      Nézze, tudom, hogy elő fog jönni a szokásos szöveggel, hogy “a komenisták kiirtottak 100 millió embert a fődön, ez a rettenetes mészárlás példa nélküli.”

      Erre fekete humort szeretőként kettőt tudok felelni:
      – Nem vagyok párttag
      – 1:1 az állás legrosszabb esetben is. De a Vatikán csak ellop, de nem épít

      3.,

      “A szocializmus mindig csak a technikában bízott, és futurisztikus elképzelései voltak.”

      Ne sértődjön meg kérem, de egy érdekes megfigyelést tettem. Vannak bizonyos emberek, akik abban látják a boldogságukat, ha másokat dolgoztatni tudnak, és szenvedni látnak. Vannak bizonyos emberek csoportja, akik akkor boldogok, ha hátrafelé nyilazhatnának, és seprűt és szakócát adnának a többiek kezébe.

      Ezen emberek, önnön testi és lelki gyengeségük ellenére a leghangosabban kiáltoznak azért, hogy a parasztok (=közmunkások) mér nem kapálnak jobban? Ezen emberek, mivel nem tudnak boldogok lenni 10 kibaszott percre sem, ezért azzal vannak elfoglalva, hogy a többi mér nem szenved, ha mán neki aszt kell?

      Ezt nagyon érdekesnek találom.

      ÖNBEVALLÁS:

      – Társas kapcsolatok tekintetében liberális
      vagyok (mindenki azt csinál amit akar, ameddig nem bánt tettével másokat)

      – gazdasági, belpolitikai tekintetben technokrata nemzeti kommunista vagyok (minden ország lássa el önmagát, a gépek meg azér vannak hogy dógozzanak)

      – általános jogrend tekintetében, ha lenne egy JÓ alkotmány és szabad törvények akkor konzervatív vagyok (az a jó a gazdaságnak, az embereknek, ha kiszámíthatóság van és nyugodtság)

      – külpolitikailag és külkapcsolatok tekintetében a legfontosabb a szomszédokkal való kiegyezés és harmónia lenne. Fenyegetőzni és ugatni a gyengék szoktak. Ezért ebben a tekintetben nem tudok politikai elvet felhozni, mert a kiegyezésre hajlandóságnak nincs pártja.

      – A szellemi fejlődést, a technológiai fejlesztéseket a kutatók támogatásával lehet elérni, “játékos” versennyel, ezért fejlesztési, kutatási szempontból kapitalista vagyok.

      – A boldogság, harmónia, nyugalom tekintetében vallásos vagyok. Amúgy nem. A nyugati politikai szóhasználatba ha bekerülne célként, akkor Európa ugrani tudna előre egyet. De amíg vannak emberek, akik a Vatikánt leszopnák, és sepregettetnék a többieket, addig legfeljebb a háború felé ugorhatunk.

      4.,

      Egy másik érdekes dolognak azt tartom, minél egyszerűbb valakinek a gondolkodása, annál inkább válassza a leg primitívebb elveket és tart ki mellettük.

      Ui: Annak örülök, hogy még az Ön idejében is meglátható lesz, hogy a Vatikán sóval be lesz behintve, a templomokból pedig koncerttermek lesznek. Vagy szvinger klubbok.

     • mantra szerint:

      1tothgabor

      “Egy másik érdekes dolognak azt tartom, minél egyszerűbb valakinek a gondolkodása, annál inkább válassza a leg primitívebb elveket és tart ki mellettük.”

      Szerintem elég egyszerű a gondolatmeneted, és talán nem is változtatsz rajta sosem, de lehet, hogy tévedek.

     • mantra szerint:

      furnan

      Szóval akkor is volt bűn, csak a bűnt akkor üldözték, ma meg elmaszatolják….”

      Én inkább úgy mondanám, hogy akkor is volt bűn, ahogy ma is, és akkor is voltak elvtársak akik sokkal többet engedhettek meg maguknak mint mások, csak akkor az információ áramlás fejletlensége és a rendszer szigorsága miatt azokról sokkal kevesebbet hallottál. Ma is, ha lenne 2 db TV csatorna hétfői adásszünettel, 1 db Népszabadság nevű újság, mindezek erősen államilag cenzúrázva, akkor ma sem tudnál visszaélésekről és korrupciókról, és azt hinnéd, hogy ma minden bűnt úldöznek 🙂

    • egy paraszt szerint:

     Hát kérem ez az evolúció!
     Már semmi sem a régi! A gulyásleves sem.
     Új idők, új kihívások! És új válaszok.
     És a változásoknak sohasem lehetett nemet mondani, legfeljebb lassítani – mondom én, megrögzött konzervativista.

  • egy paraszt szerint:

   Az meg tök buli, hogy olyan mellékszereplőket keverünk a hírbe, mint a rákosista bolsevik szociológust -gondolom Erdei Ferenc és nem Eredi-, meg a keresztény ideológistát.

   De nem csak az rendszer, hanem minden rendszer és ideológia kitermelte a maga erőszakosait, ellenlábasait és hülyéit!

   • Élőfa szerint:

    Buli, vagy nem buli, ez itt a kérdés, mi?

    Szép példa arra, amiről beszélek. Na kopj le rólam, öcsém, ha már értelmeset nem tudsz kihozni magadból, és hagyd azokat, akik a sör-virslin, bocsánat, ma már az ilyen olyan feszteken kívül valami értelmeset és értékeset is akarnak.

    Szóval, hogy megértsd, azt keverek, akit akarok. Erdei meg nem mellékszereplő volt, hanem meghatározó alak a magyar politikai életben, a társadalom alakítója, mellesleg miniszter és kormányfőhelyettes, amúgy meg, mégha tévúton is járt, valamicskével azért többet ért, mint akármelyik Rogánféle.

    • egy paraszt szerint:

     Asszem néha nem árt, ha valaki beleolvas az írásaidba, mert mint most is, néha elírogatsz ezt-azt és mások azt se tudják mit akarsz barátom!
     A belügyesség meg sose volt a dicsőség koronája, csak akkor és a terroré!
     Bár az értékesről kissé eltérő a véleményem,
     az utolsó soroddal valahol egyet tudok érteni!

 6. .... szerint:

  Élőfa alap megjegyzése nem alap nélküli, mert az államkapitalista időkben (a Kádár kora) az ember fejlödése lelassult és a gyarlósága fejlödött. Erről vannak tanulmányok, több filózofus vizsgálta a szelekció, kontraszelekció természeti és társadalmi hatását.
  1tothgabor
  Sok mindenre van elképzelésed, de mint tudod a kapitalista termelési mód a lehetőségeinek határához ért, ezt a szellemi tröszt (háttérhatalom) is tudja, de a vagyonról senki sem akar lemondani. Antagonisztikus ellentmondásban vannak.
  Tehát a termelési módról, az emberek és termelő eszközök viszonyáról mi a válaszod ?
  A föld forgástengelye 1,5 fokkal elmozdult, a naprendszer száguldásban a föld sinus hullámszerű mozgása, az éghajlati ciklusos változás, az ember mint élőlény túlszaporodása tények, ezekre mit gondolsz ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.