Kabaré

Körúti robbantás – Üzent a rendőrség a merénylőnek

mere

Továbbra is nagy erőkkel nyomoz a rendőrség a Teréz körúti robbantás ügyében. A police.hu-n közzétett közleményben az ORFK Kommunikációs Szolgála azt írta: egy percig sem érezheti magát biztonságban az elkövető, a nyomozati cselekmények és a rendőri jelenlét során több más bűnöző is rendőrkézre került.

A Központi Nyomozó Főügyészség és a rendőrség folyamatosan gyűjti és értékeli az adatokat a robbantással kapcsolatban, az intenzív munka pedig az általános közbiztonsági helyzetre is kihat. A robbantás napja óta a rendőrség összesen 1874 személyt fogott el, közülük 492 főt érvényben lévő körözés alapján. 1045 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, további 1066 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt állítottak elő.
A hatóságokat a lakosság is segíti; eddig 591 bejelentés érkezett és 34 felvételt töltöttek fel a felderítő munka támogatására a Belügyminisztérium által létrehozott internetes oldalra – írta a rendőrség.
Korábban írtuk: hamarosan elkészülhet a Teréz körúti robbantó profilja, ami nagyban segítheti a nyomozók munkáját. Szakértők szerint egy sértett emberrel lehet dolguk a hatóságoknak, aki most élvezi, hogy róla szólnak a hírek. Talán még sajnálja is hogy nem tudják pontosan ki ő, és ha lankad az érdeklődés, azt sem tartják kizártnak, hogy újra támad – olvasható a hirado.hu portálon.
Azt már kizárták, hogy terrorista lenne, elvetették a magánéleti bosszú lehetőségét és mintha halványulna a rendőrséggel szembeni ellenszenv is, mint indíték – mondta Németh Zsolt kriminológus, aki szerint egy sértett személyiségről lehet szó, aki az egész társadalmat akarja büntetni. Úgy tűnik, tehetséges ember, ért valamihez, de valamiképpen háttérbe szorult, és ha a figyelem csökken, veszélyesé válhat. Ugyanakkor az, hogy tíz napja nem találják, nem kerül senkinek a látókörébe, aki érdemi információval szolgálhatna a kilétéről, azt mutatja, hogy valahol csöndben meghúzódik. A kriminológus nem hiszi, hogy a robbantó kórosan pszichés lenne, és esetleg börtön helyett gyógykezelésre küldenék.
(nepszava)
Bal-Rad komm: Az ORFK Kommunikációs Szolgála megfenyegette a robbantót: FÉLJ!
Innentől kezdve át is megy kabaréba az egész!
Affenetuggya! De mintha a rendőrség félne!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kabaré bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. öregkun szerint:

  Azért halvány a rendőrséggel szembeni ellenszenv mert “csak” 2 rendőrt ölt meg majdnem? Honnan szedik ezt sok idióta “szakértőt” vajon?

 2. Gonda István szerint:

  Egy kicsit én is azt érzem, hogy vaktában tapogatóznak. Pl. az én 7 gyerekemből hármat kihallgattak a rendőrök. Ha ők is belekerültek a mintába, akkor ez számomra azt jelentheti, hogy az összes 25-30 éves férfit felkeresik, az pedig nem kevés.

  • Fergeteg11 szerint:

   A karancsaljai 25 éves, háromgyermekes K. Rómeót valószínűleg nem látogatják meg, de biztosan elég sok embert vizsgálnak. Részletesen ellenőrizhették/ellenőrizhetik a környék és az útvonal mobilforgalmának metaadatait egy hosszabb időszakban. Nem tartom kizártnak, hogy bizonyos események cellainformációiból is készültek már adatbázisok későbbi elemzésre. Azokat most pl. összevethetik ezzel, és ha kiderül, hogy mondjuk a 2006-os tüntetőkből, vagy ilyen-olyan rendezvények résztvevőiből, bizonyos csoportok tagjaiból stb. jártak arra, akár többször, hosszabb időt eltöltve, és az illetők valamilyen szempontok szerint szóba jöhetnek (akár a koruk miatt), már keresik is fel őket.
   Ha a robbantó mégsem olyan alapos, és elég nárcisztikus személyiség, megtalálhatják. De ha tényleg profi, és több van mögötte, mint a magányos elkövetés, akkor kevés rá az esély. Hiszen még azt is megengedhette magának, hogy vásárolgasson. Ezt tehette hanyagságból, ha mégsem profi, de azért is, mert oda többé nem fog menni a következő években, vagy akár soha.
   http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/a-nepligetig-kovettek-a-kamerak-a-koruti-robbantot/x1shqst

 3. Rettegett Iván szerint:

  Tisztelt magyar benfentesek nagyon is jol tudjátok kik voltak a propaganda robbantok.

  Fejezétek be a ripacskodást ne játszátok tul a szerepet, mert még az őreg Szalacs is elkezd gyanakodni. A kővetkezőnél jobbak lesztek. Ezt elkurtátok.

 4. egy paraszt szerint:

  A biztonsági kamera felvételén a vélhető gyanusított bal kézfeje olyan hosszú, mint agy ufonautáé.
  Vagyis a magyar rendőrséget nem egy terrorista, hanem egy UFO támadta meg!
  Ez már X akta!

  • Rettegett Iván szerint:

   Ufo aki imádja a Pesti kaját és mielőtt vissza menne a Marsta bevág egy mars szeletet. A robbantok csak ugy bemennek nasolni a CBA-ba mielőtt robbant.
   Ez teljesen életszerü, mint ahogy elbaszták az informatikusok digitalizált ujait is.

  • Szaszi szerint:

   Höhö.
   Úgy is tűnt el,egy órás gyalogtúra,és két átöltözés után a Népligetnél felszívódott.
   Tehát alakváltó gyíkember IS lehetett.

 5. Rettegett Iván szerint:

  további 1066 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt Állitottak elő.

  A cikből másoltuk ki a mondatott.

  Tisztelt magyarok akkor ti megérkeztetek a fasizmusba.

  1066 embert csak ugy elvittek.

  Hiler is felgyujtotta a reisztágot azt másnap elvittek 1066 kommunistát
  és ez nálatok természetes. gyanus vagy elvisznek.
  Hitler élt
  Hitler él
  Hitler élni fog.

 6. ..... szerint:

  Hitler már valóban meghalt. Stalin és Churchill is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.