Rendőrfrász New Yorkban

Vlagyimir Putyint ábrázoló, hatalmas transzparenst függesztettek ki tegnap ismeretlen elkövetők New Yorkban az East River fölött átívelő, Manhattan alsó részét Brooklyn negyeddel összekötő Manhattan híd oldalára.

ph

Az impozáns méretű (6×9 méter) molino az orosz elnök öltönyös képe orosz és a szíriai zászló előtt, alatta a “PAECEMAKER-BÉKETEREMTŐ” felirat volt olvasható. Utalva arra, hogy Oroszország rendet tesz Szíriában.

A rendőrséget délután három óra tájban riasztották telefonon a “rettenetről”! Azok meg a szokásos körítéssel lerohanták a hidat és környékét, és több mint egy órán keresztül kínlódtak a molino eltávolításával.

puh

Utána pedig vad nyomozásba kezdtek a kihelyező szörnyetegek után, és végtelenül kíváncsiak az okokra is! Minden környékbeli térfigyelő kamera felvételeit begyűjtötték, és most fél New York rendőrsége mozizik.
Alapos gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a gonosztevők a ma 64. szülinapját tartó orosz elnököt köszöntötték. (Obamaki belesápadt, Clintonné sikító-Soros és McCain epegörcsöt kaphattak a hír hallatán!)
Isten éltesse!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Rendőrfrász New Yorkban bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Fazek szerint:

  Muszlimokkal kellett volna felrakatni, azokat nem vegzálják 🙂

 2. man utd szerint:

  Éljen sokàig Putyin!

 3. .... szerint:

  Putyin egy imperialista, a maga 40 milliárd dollárjával és épülő Spanyolországi 3 medencés nyaralójával. Obama és Putyin egy tőről fakadtak, fönökük Netanjahu is küld nekik üdvözlő táviratot

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  BOLDOG 64-dik SZÜLETÉS NAPOT KIVÁNOK A MÉLYEN TISZTELT V.V. PUTYINNAK ! MÉG IGEN HOSSZU IDEIG TARTÓ ERŐT ÉS EGÉSSÉGET A JÖBŐRE NÉZVE !

 5. zls-179 szerint:

  Maga minek olvassa SATYA,maga mint igaz ember ezt hazug vádoló blogot.Igaz is mindenki magából indul ki!Ha már otthon nem tud akkor próbálkozik itt,nemde ?

 6. man utd szerint:

  Hatalmas színvonal a kommentezőktöl hol vannak màr régi szakértök akik itt írtak.Mindenki a màsikat basszogasa értelmetlenü de nekem mindegy.Hajrà Fradi Nem kell a szkennel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.