Szíria: latorajvék nem hallik az égig!

A Szíriában-de az egész térségben-csődközelbe jutott amerikai befolyás miatt a világ elsőszámú latorállama-az USA-már mozgósítja a diplomácián kívüli egyéb segéderőit is. A latorhatalom már odáig süllyedt, hogy teljesen elveszítve önkontrollját, a fölforgatási miatt végveszélybe hozott Szíriban rendet rakni igyekvő Oroszországot vádolja háborús bűncselekményekkel.

A Nagy Filantróp-a világ legnagyobb kártevője és fölforgatója-Soros hiéna is elérkezettnek látja az időt egy jó kis vonyításra.
A sátáni fenevad Szíriában elkövetett “emberiesség elleni gyűlöletes bűncselekményekkel” vádolja Vlagyimir Putyin orosz elnököt.
Közép-Európa megnyomorítója tegnap közleményben támadta vehemensen az oroszok szíriai bombázásait. Egyúttal azzal vádolta meg Putyin elnököt, hogy “agresszívan kihasználja” az amerikai választások előtti “hatalmi vákuumot a Fehér Házban”. A vén sátánfattyú szerint Oroszország meg kéne hogy várja Clintonné beköltözését!
A hiénavonyítás szerint “a világ történelmi léptékű humanitárius katasztrófa tanúja Szíriában. Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin hajtja végre védence, a szír elnök Basár el-Aszad támogatásaként.
Arról a vén sátánfattyú semmit nem nyikkan, hogy a törvényes és legitim szír hatalom ellen a Fehér Ház szervezte és finanszírozta a fegyveres fölforgatást, amely Oroszország egy évvel ezelőtti beavatkozásáig több mint félmillió civil halálát okozta.
Amiatt sem ajvékol ez a vén akasztófáravaló martalóc, hogy ugyanennek a Fehér Háznak a pribékjei szülték világra az ISIS-nevű rémállamot, amely Arábia és Afrika szerte milliónyi embert mészárolt le, és amely Európában is százak életét pusztította el.
A kivénhedett csirkefogó kórusba állításával persze a latorpozíciók Szíriában egyáltalán nem javultak. Sőt! Az amerikai acsarkodások miatt a Szíriában beélesített régebbi és új telepítésú légvédelmi rakétarendszerek komoly orrbarésként érte az USA-t!

ora

Ezeknek a Szíriába telepített Sz-400-as és Sz-300-as légelhárító rakétarendszereknek a hatósugara „meglepetést okozhat minden azonosítatlan repülő objektumnak” – figyelmeztette csütörtökön „az amerikai stratégákat” az orosz védelmi minisztérium szóvivője.
Igor Konasenkov vezérőrnagy HM szóvivő moszkvai sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a légvédelmi rakétarendszerek a hmejmími orosz légitámaszpontot és a tartuszi haditengerészeti kikötőt védik. Az orosz védelmi tárca egy nappal korábban megerősítette a Fox News amerikai hírtelevízió értesülését, miszerint Szíriában megerősítették az orosz légvédelmet.

kon

A tábornok szerint a dilettánsok „illúziói”, amelyek szerint léteznek láthatatlan repülőgépek „kiábrándító valóságba ütközhetnek”.
Konasenkov közölte, hogy az orosz légvédelem le fog lőni minden, a szíriai kormány által ellenőrzött területre kilőtt rakétát. A szóvivő arra az amerikai médiaértesülésre reagált, amely szerint Washingtonban fontolóra vették, hogy csapást mérjenek a szíriai kormányerőkre.
A tárca közölte, hogy az Sz-300-as és Sz-400-as rendszereknek ilyen támadás esetén „nem lesz idejük mérlegelni, hogy kié a rakéta”.
„Minden olyan rakéta- vagy légicsapás, amely a szíriai kormány által ellenőrzött területek ellen irányul, nyilvánvaló fenyegetést jelent az orosz katonák számára” – közölte Konasenkov.
Az ajvékkórus és a katonadiplomáciai csörték sem nagyon befolyásolták tegnap a csataterek ténykedését. Az orosz légierő ténykedését meg végképp nem. Deir ez-Zor környékén és Hama-tartomány északi részén irgalmatlan latorirtást vittek végbe tegnap is. Míg a jenki légierő korábban inkább a pribékhordák munícióval való ellátásában vettekrész, az orosz gépek közeledtére a martalócbandákat nem az öröm és elégedettség érzése töltötte el tegnap sem.

Észak-Aleppoban pedig tegnap-elmondható-a szír kormányerők elvágták egymástól a brigantihordákat. Megszűnt a szabad átjárás. Az egyre kedvetlenebb martalócok bebukták tegnap az egész Szulejmán Al-Halabi kerületet és több mint a felét a Bustan Al-Basa kerületnek. A kormányhadsereg ráadásul megkaparintotta a szinte a fél város fölé magasodó Halab-dombot, és meg is kezdte a tüzérsége telepítését.

a6

A latrok pedig húzódnak egyre hátrébb. A közeli Sakhour kerületben már szinte csak pribékek nyüzsögnek. Ha valaki eldob egy követ-biztos hogy terroristát ér. Márpedg a Halab-dombról nem parittyázni fogják őket.
Dél-Aleppoban sem rózsásabb a pribékek helyzete. Égből-földről a pusztulás leselkedik rájuk.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria: latorajvék nem hallik az égig! bejegyzéshez 27 hozzászólás

 1. aaa szerint:

  Mit tett az USA ? Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Drezda, Hamburg, Hirosima, Nagaszaki
  és nem utolsó sorban Magyarország bombázása is. Egyszer már őket is bombázhatná valaki, hogy a nagy ” korrupciómentes demokráciájukban ” megtudják milyen is az .

  • TERMIN8ATOR szerint:

   aaa ! Ez amit felsorolt csak a jéghegy csúcsa. Kifelejtette a Közép és a Délamerikai komtinenst, kezdve Mexikó északi határától, befejezve az Argentin Patagóniáig, nem emlitette az Afrikai kontinest, Délkelet Ázsiáról már nem is beszélve, egészen Uj Zéland legdélib csücskéig. Óceániát fel sem hozom, vagyis a Csendes ócen térségét.

  • Anonymous visszatér szerint:

   +1

  • Anonymous visszatér szerint:

   Remélem a jövőhéten már amerikai terroristák fognak potyogni az égből Szíria felett: http://www.presstv.ir/Detail/2016/10/07/488073/US-military-Russia-warning-Syria Röviden összefoglalva a cikk tartalmát: az amerikaiak lesöpörték az Orosz figyelmeztetést (Szíriával kapcsolatosan) és továbbra is folytatni fogják a daesh elleni műveleteiket úgy ahogy azt jónak látják.

 2. Totóka szerint:

  Hol volt Soros úr mikor Irakot,Jugoszláviát bombázták.Hol volt a média?Azokat az embereket miért nem sajnálták.Vagy napjainkban Ukrajnában,szomorú,hogy napjainkban még mindig ennyire elfogult a média és az ENSZ is.

 3. Totóka szerint:

  Még annyi ha Oroszország ilyen erős lett volna mint napjainkban nem lett volna Jugoszlávia lerohanva,nem lett volna polgárháború.Irakban és az egész közel keleten nem lett volna ennyi halott és migráció.Vajon a bűnösök bünhödnek valaha?

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Totóka ! Ha az áruló Gorbacsov nem rombolta volna le a Szovjetuniót, amivel jelentősen meggyengitette, a másik RÉSZEGES áruló meg megadta a kegyelemdöfést a szovjet hatalomnak, akkor nem bombázhatta volna büntelenül Jugoszláviát, Irakot meg végkép nem. Ezekhez a sajnálatos eseményekhez még az akkori oorosz külügy minister, EDUARD SEVARNADZE-nak is bün része van a fő áruló Gorbacsovval. Sevarnadze megkapra az igazságos “jutalmát”, mint tudjuk, a mostani OGYESSZAI gubernátor a renegát SZAAKASVILI pucscsal menesztette a hatalomból Sevarnadze-t, sőt, úgy remlik nekem,hogy még bíróság elá álittatta. Hogy aztán milett a sorsa nemtudom . Hát így van ez !

 4. Rettegett Iván szerint:

  Tisztelt usa nem sokára szará lesztek bombázva usa területén.
  Még a fü sem fog nőni nálatok. 🙂

  üdvőzlettel a kurva anyátok.

 5. Balázs szerint:

  Ha a soros ajvékol, az nagyon jó jel. Vonyít a sátán kutyája…haragszik a gazdi.

 6. Vörös szerint:

  2013-ban azt csiripelték a verebek, hogy a nagy USA rakétacsapásokat Szíria ellen nem a Béke Nobel-díjas békevágya állította le, hanem az orosz rakétaelhárító-rendszer lepte meg az amerikai “stratégákat”.

 7. ..... szerint:

  Tegyük helyre. Nem oroszország erős, hanem a nyugati államok lusták. Mig az orosz GDP 2 billió, addig az eu 16 és az usa is 16. Ha Machiavelli állítása igaz és a háborúhoz pénz kell, akkor egyáltalán nem mondhatjuk az oroszt erősnek.
  Ha a katonai képességeket nézzük ott is elgondolkodtató a különbség, hiszen az usanak egyedül van 12600 repülő eszköze, mig az orosz valamivel 3000 felett van csak, a tengeri erő meg szintén többszörös az usa javára. A minőség sem az orosz javára billen, hiszen több eszköze pl. a repülők müszerezettsége amerikai gyártásúak, az új terepjárójukban is amerikai motorok vannak szerelve.
  Én azt mondanám az orosz bátor. Mint a cigány vak lova.

  • ... szerint:

   Rossz katonai szakértő, s egyben stratéga lennél. Csak számadatokat közölsz, amik elképzelhetően lehetnek tények, de csak részben fedik a valóságot.
   Mondjuk abban is, hogy azon vadászgépek amelyet irtál csak egy része van hadrafogható állapotban, a jó része a sivatagban van “lekonzerválva”! Amelyek jó része is inkább alkatrész, mint röpképes állapot.
   Azonkívül a legmodernebb orosz “sz” típusú elfogo rakéták amelyek telepítése nagy számban igazából most kezdődött rendes fácán vadászatot rendeznének közöttük!
   A tengeri erőről annyit, hogy tavasszal az amerikai 6. flottának anyahajóstól ellátóhajóstól el kellett sunnyognia pánikszerűen a Perzsa-öbölből, mert Ócskavas lett volna belőlük pillanatokon belül!..
   Fölösleges bakker itt hülyítened mindenkit a “zameriaki” fölényről!…

 8. .... szerint:

  Amit irsz a sivatagokról az orosznál igaz is, lestrapált SU gépeik vannak inkább, a modern töbet tudókból összesen 46 db van. Ezektől valamivel jobb 22 -s (Raptor) 216 db van az usa-ban rendszerben. Támadó helikopterből 5x annyi van, mint az orosznak. Az orosz tömeg is MI 8-as tipus, elavult és lassú.
  Nem amerikát emelem piedelesztárra, hanem a tények alapján óvatosságra intek, az elfogultsággal szemben. Az orosz erősség a zavarás, de ennek hamar meglett úgy néz ki az ellenszere.

  • vitorla123 szerint:

   Az orosz terület kb a föld egy hatoda.Tehát az erőket és eszközöket hat részre kell osztani.Az Amaerikai eszközök 1/6-a vethető be az oroszok ellen.Mert ellenkező esetben védtelenűl marad a többi.Ezt Hitler sem vette figyelembe.Az eredmény ismert.

  • ... szerint:

   Bízzunk bennük, ugyan úgy sem tehetünk mást! Az orosz ortodox egyház az utolsó bástya amúgy is ebben a vallások álltal kreált mesterséges káoszban! Egyébként az F-22 Raptor egy nagyon jó csili-vili gép bizonyára, tele csúcskategóriás technológiával, de még a legelfogultabb katonai stratégák is egyetértenek abban, hogy az orosz PAK-FA ezerszer jobb nála minden tekintetben, de nem csak ez, hanem a Su -34 is! Egyébként úgy tudom, hogy az amerikai gépek nem érnek szart sem, és nemrég leparancsolták őket az égről, mert valami konstrukciós hibája van.. sorra potyognak le…
   Ne legyél ennyire elfogult, hogy számszerileg próbálod a fölényt demonstrálni! Ha egy sörétes puskával odapörkölsz az égre egy madárraj közé, kapásból elég sokat szedegethetsz össze belőlük a földről “előhasira”..
   És az a helyzet, hogy az oroszoknak jelenpillanatban tényleg jó “sörétes puskáik” vannak, amelyekkel ezeket a repülő madarakat le lehet szedni!
   Amikor megtudták a jenkik hogy még is beviszik az Sz-400 komplexumaikat az oroszok szíriába, egy zabszemet nem lehetett a valagukba feldugni. Azóta sem! És az Sz-500 is készen van!. Nem csodálkoznék ha azokkal is találkoznánk majd csak úgy véletlenűl..
   Az “orosz zavarás” egyeduralmának megszűnéséről pedig csak találgatni lehet, mivel a “bemutatója ” megvolt két esetben is élesben, de véleményem szerint azok használatának gyakoriságát “fontosabb időkre” tartogatják…
   Ettől függetlenűl én mindig azt vallom, hogy előbb-utóbb belerohanunk a nagy káoszba, amelynek legnagyobb elszenvedője az a cionista USA lesz!…. És nem is olyan sokára…
   Persze mi sem maradunk ki ebből a káoszból..

   • Balázs szerint:

    Ragadt már rád egy-s-más ezen a fórumon…de még mindig hülye vagy.
    Kicsit ügyesebben használd a google-t mielött szakértősködsz itt, vagy próbáld pontosan idézni amit olvastál.

    • ... szerint:

     Visszabújhatsz anyádba te szerencsétlen hülye!
     Amióta itt esz a fene egy épkézláb hozzászólásod nem volt Szerencsére gyorsabban lehet emiatt görgetni az egérrel lefelé, kikerülve az ilyen faszkalapokat is amilyen szerény személyed is.
     A fórumon meg nem hiszem hogy ragadt volna rám valami, mert, sajnos nagyon sok benne az ilyen magadfajta nyomorult, akitől csak hányni lehet!…

   • .... szerint:

    A PakFa vagyis a SU 35 az nem a Raptor ellenfele, hanem az X35 -sé. Az X35 most lett alkalmassá nyíilvánítva. A SU35 -ből összesen 4 db van. Sz 500 nincs, ahhoz már olyan nagy méretű lenne a rakéta, hogy alkalmatlan lenne elfogásra. Azonkivűl ez a távolság már a cél időbeni elérésére sem lenne célszerű.
    Az én véleményem szerint a 400 -as is ezen gonddal küszködik.
    Az amire gondolhatsz zavarás ügyben, kicsit bonyolultabb dolog, mert a gépben csak a zavarás egyik komponense van beépítve.

    • ... szerint:

     A PAK-FA nem SU-35, hanem T-50! Jelenpillanatban ezidáig még nem kreáltak neki más nevet. A faszról hablatyolsz!
     Hogy kinek az ellenfele lényegtelen. A paraméterei jobbak mint a Raptoré. Ennyi! Sok helyen lehetett olvasni róla komoly szakemberek tollából. Nézz utána!
     A többihez meg laikus vagy fogadd meg selejtes balázs komád tanácsát, s nézd meg a gugliba!! Sz-800 sem lesz már ugye ezek szerint, mert annak meg akkora lesz a rakétája, hogy el sem bír már indulni mi?
     Hogy a 400-as meg milyen gondokkal küszködik, ezzel csak te foglalkozol, amúgy köszöni szépen jól van,s ellátja a feladatát ahol kell!
     Nemsokára látni fogod!

     • mantra szerint:

      A PAK-FA bizonyos képességeiben jobb, van amiben rosszabb, mit a Raptor vagy az F -35. Az amerikaiaknál a tipus főbb problémáiról még a kongresszusi viták híre is kijön, vagyis tudunk róluk, addig a PAK-FA programról csak annyit tudunk, amennyit az orosz állami információs gépezet kiad, az pedig nem a hibákra összpontosít. Ne hidd, hogy az oroszoknál minden fenékig tejfel. 🙂 Az indiaiak pl. visszamondták a 200-as rendelésük majdnem felét. Az valószínűsíthető, hogy az évtized legvégére csak néhány darab Pak Fa állhat majd rendszerbe, az pedig édes kevés a hasonló kaliberű, de jóval nagyobb számú F-22, F-35-ökkel szemben. De remélem soha nem is fogjuk megtudni

      http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/why-russias-pak-fa-stealth-fighter-su-35-armata-t-14-tank-17939

     • ... szerint:

      Örülök, hogy egyetértünk abban, hogy két hasonló kaliberű gépről van szó! Nem orosz elemzők írásait olvastam/olvasom anno, – nem szeretek belinkelni írásokat, keresgélni meg még úgy sem az igazamat bizonygatva- amiben utoljára is a PAK-FA radarkeresztmetszetén voltak “kiakadva”, ami fele volt, mint ennek a két jenki gépnek külön-külön! A prototípusok tesztelése nagy ütemben halad, mint ahogyan a két jenki gép gyermekbetegségeinek a felderítése, és javítása is. Van náluk is tennivaló bőven, ahogyan olvasni lehet sok helyen..
      Senki nem állítja – és én sem írtam – hogy “fenékig tejfel minden” náluk. A fejlesztéseik előtt viszont meg kell hajolni, oldalakon keresztül lehetne sorolni milyen területeken alkottak jobbat, mint az ellenfél, aminek is köszönhetjük, hogy a sok éhes vad, még nem gyalulta le simára ezt a kontinenst.
      Az indiaiak már sokadik alkalommal, a sokadik tendert mondták le, benne a francia ajánlattal bezárólag, viszont nagy esély van rá, hogy folytatják a “hagyományaikat” ezen a területen is. Senki sem hülye, egyébként, hogy a teljes gyártási ejárást eladja, már pedig India gyártani is szeretné sok esetben a kiszemelt prédát. Megsértődni, meg könnyű..
      A harci gépek fejlesztésével meg úgy vagyok, hogy a technika odáig eljutott mára, a technika még jóformán fel sem szállt, már lelővik!
      Az új orosz rakéták hatótávolsága nagyon nagy, be sem lépve az adott ország területére még előtte kilövik! Édes mindegy hogy egy kétszázmillás gép, vagy egy pár millás feljavított vasmadárról van szó. Szerintem az orosz stratégák is ezen az állásponton lehetnek, amikor a sokadik rakétaüteget telepítik a határaikra, és egy adott ország területére.

     • Balázs szerint:

      Ez a szerencsétlen magával is vitatkozik! 🙂

     • ... szerint:

      Köszi rendes vagy hogy idetetted!
      Már évekkel ezelőtt lehetett erről a rendszerről olvasni , de a fönti fickó még nem jutott el idáig. Kár görcsölni ezzel is a továbbiakban!…

 9. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&ved=0ahUKEwjph7uopcnPAhWBWSwKHVKjD-QQFghFMAU&url=http%3A%2F%2Fanna-news.info%2Fnode%2F65729&usg=AFQjCNH1Xq5x7XcsWTj3JjsrXO2lAFBibg&sig2=kbIS6fLnyi47xeL31Frsew Mivel Donbaszi “hírek” a mai napon nem voltak, és nem függ össze evel a témával. Ugyanis aról van szó benne, hogy a Petrovszkij körzetben, falu mellet, harmadszori kísérletre sikerült máma kialakitani a 2×2 km-es demilitarizált zónát, és ami talán lényeges NEM KERÜLT SOR SEMILYEN INCIDENSRE az UKI-GALÍCIAIAK részéről. De nyugtával dicsérjük a napot. A 2x2kilométeres zónát MÁMA 11:00 órakkor jöttt létre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.