Aggódhatunk! Megint megvédenek bennünket!

A Fidesz szigorítaná a távközlési törvényt

sik

A Fidesz szerint szigorítani kell a távközlési törvényt, mert biztonsági kockázatot jelent, hogy a jelenlegi szabályok lehetővé teszik akár 200 ezer SIM-kártya vásárlását is egy személy nevében.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szombaton, az M1-en nyilatkozva úgy fogalmazott, “van egy rés a pajzson”, amit a kormánynak be kell foltoznia a magyar emberek biztonsága érdekében.
Azt mondta, a parlamenti képviselőket is megdöbbentette, hogy Magyarországon valakiknek volt lehetőségük egy hajléktalan nevében 200 ezer SIM-kártyát venniük, amelyek közül párat a párizsi és brüsszeli merényletek elkövetői is használtak.
A kormánypárti politikus emlékeztetett, a miniszterelnök a nemzetbiztonsági kabinetet kérte, hogy járja körbe ezt az ügyet. A kabinet ezt követően a parlament nemzetbiztonsági bizottságának ülésén is beszámol vizsgálata eredményeiről.
Halász János szerint emellett az érintett távközlési cégek képviselőivel is elkezdődik az egyeztetés, amelynek eredményeként még idén módosíthatják a távközlési törvényt.
(origo)
Bal-Rad komm: A döbrögista hordát megrettentette a rés a pajzson, amit természetesen a magyar emberek védelmében haladéktalanul be is foltoz. Ezért aztán SZÍGORÍTÁSBAN LÁTJA az üdvös megoldást. A hírközlést szabályozó törvény szigorításában.
Persze az ördög a részletekben lakozik. Vélhetőleg nem fogunk ujjongani a szigorítás miatt, ami a KÉTSZÁZEZER SIM-KÁRTYA MIATT fog megtörténni.
Nyugalmunk meg lesz védve!-kétségünk efelől ne legyen. Ha a horda kijelentette valaha is, hogy bennünket megvéd-kezdhettünk aggódni. Okkal!
Megint a védelmünkre kelnek! Nem egy megnyugtató érzés!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Aggódhatunk! Megint megvédenek bennünket! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Miért nem találok semmit erről a 200 ezer SIM-kártyás sztoriról a Reuters honlapján?

 2. M szerint:

  Gyanítható agent provokáció

 3. ficko szerint:

  Nem olvasom a Reuterst , de van egy terrorveszély helyzet amit az alaptörvénybe raktak “Az ezeket tartalmazó – szintén kétharmados többséget igénylő – törvénycsomagot 152 igen szavazattal, 42 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett fogadták el. Így átvezették a terrorveszélyhelyzet kategóriáját a rendőrségi, a nemzetbiztonsági szolgálati és a honvédelmi törvényen”.

  “A honvédelmi törvény módosításában azt is részletezték, hogy a terrorveszélyhelyzet kihirdetésének kezdeményezése után a kormány milyen intézkedéseket vezethet be. Ezek között van például a járműforgalom-korlátozás, a lakosságkitelepítés, a kijárási tilalom elrendelésének, valamint közterületi rendezvények, nyilvános gyűlések megtiltásának lehetősége.
  Ezenfelül a kabinet túlmunkát rendelhet el, beosztásokat tölthet fel a közigazgatásban, a védelmi igazgatásban és a honvédségnél, szigoríthatja a határellenőrzést, fokozottan ellenőrizheti az internet-, levél-, csomag- és postaforgalmat. Szükséges mértékben bevezetheti a katonai légi forgalmi irányítást, és az ország védelme szempontjából fontos, kritikus infrastruktúra védelmére kirendelheti a honvédséget, a rendvédelmi szervek erőit és eszközeit.
  Ha már a parlament elrendelte a terrorveszélyhelyzetet, ezek a lépések kiegészülhetnek rendkívüli intézkedésekkel a honvédelmi igazgatás területén, valamint azzal az eshetőséggel, hogy az ország meghatározott területére utazni, azon átutazni vagy onnan kiutazni csak engedéllyel szabad. ”

  A terrorveszély még nincs ,de a szalámi taktika elkezdődött ezzel a 200 ezer SIM kártyával ! A telefon szolgáltatók ellenőrzése !
  A többit meg gondoljátok tovább !
  A migránsokhoz ehhez mi köze lesz ? Semmi ! Persze vannak köztük terroristák ,de a kiszűrésükre meg törvények !
  A Magyarok megfélemlítése ,kordában tartása a cél ! A Határvadászok ki alá tartoznak majd ? A Készenléti rendőrségbe ,azok meg miért is vannak ?
  A készenelétisek a határon vannak akkor ki fogja a seggüket védeni !
  Nem a Népnek ,az országnak ,hanem a hatalomnak !
  Az idézet innen.
  http://mno.hu/belfold/terrorveszely-megvan-az-alaptorveny-hatodik-modositasa-1345940

 4. .... szerint:

  ficko
  Bizony amit felsoroltál és még pár ilyen fizikai, pl közlekedés. De egy fontos területet kihagytál: a pénzügyeket. Jogukban áll a banki megtakarításokat befagyasztani, bizonyos összeg feletti részt államérdekből bevonni a költségek fedezetére. Magyarul elvehetik a bankbetétedet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.