A banánhéj neve: Népszabadság

Ki hitte volna, hogy Döbrögiék a saját maguk széjjeldobált banánhéjakon fognak iringálni-egészen a hatalmas pofáravágódásig. Senki nem hitte! Egészen tegnap estig.

banh

Ha hinni lehet az urbanlegendnek, a Népszabadság-story LEHET “AZ A” banánhéj, amin a vajda és népsége elcsúszik.
Mesélik a népek, hogy tán a Döbrögi-haver, a jó Pénztáros Lőrinc koma vetett szemet a Népszabira. Nem a megszüntetés céljából!-hiszen ki az a barom aki azért ad ki pénzt, hogy utána a vett jószágot a pocsékba vigye? Pénztáros Lőrinc koma nem ilyen. Amennyiben igaz lehet a szóbeszéd, és valóban az udvar kaparintotta meg a liberális sajtóvezérhajót, akkor némi személyi és tartalmi átfazonírozás után a médium ismét szolgálni fogja a magyar nép TÁJÉKOZTATÁSÁT. Úgy mint eddig! Csak a továbbiakban már az új tulaj elvárásai szerint. Amiben pedig semmi rendkívüli nincs. Szokványos üzlet köttetett. Nincs itt semmi látnivaló!-kérem távozzanak.
De mintha mégsem szokványos adás-vétel történhetett! A technikán túl. Mert bár a Népszabadság már több esetben is képezte adás-vétel tárgyát, probléma abból tegnapig nem volt. Az újság berkeken belül maradt, híven szolgálva-kiszolgálva a liberálisok ügyét. A mindenki által megnyertté nyilvánított kvótanépszavazás óta pedig a döbrögista udvar számára már nagyon is buzgó módon.
A kvótanépszavazás Legfőbb Nyertese számára már elviselhetetlenül buzgó módon. Ami pedig az utolsó számot illeti, katasztrofálisan buzgó módon.

banh1 banh2

Az urbanlegend szerint Döbrögi lépett! Pontosan rá a banánhéjra. Pedig látta-tudta hogy ott van!-és mégis rálépett. Nagy meggondolatlanság volt a részéről. Léphetett volna máshová is.
Mondjuk Ragály Tonyót és Mekkmestert megzabolázhatta volna. Adva jelét annak, hogy megértette az idők szavát! Ha a Néppszabi IDŐLEGES FELFÜGGESZTÉSÉHEZ köze van, akkor az azt jelenti, hogy megértette az idők szavát! Csak éppen “nem úgy” értette meg, ahogyan azt mi gondolnánk! “ÚGY ÉRTETTE MEG”!-ahogyan hordájának potentátjai-esetleg-megüzenték neki! “Csak semmi megregulázási próbálkozás Főnök! Szabad kezet adtál nekünk!-cserébe mi szolgáljuk híven személyes ambícióid! Sokat tudunk! Rólad, a Lőrincről, meg a Családodról! Tarts a szád!-és mi is tartjuk a szánkat! Meg a markunkat. Intézkedj A MAGAD és a mi védelmünkben!”
Történhetett ÍGY IS! Ha pedig így és ez történhetett, kezdetét vette a “Végjáték a felcsúffi Aréna árnyékában”-című műsor. A Népszabadság ideiglenes bezárásával. Mert ha Döbrögi így intézkedett, a lehető legroszabb intézkedést hozta meg. Bár sokféle választás NEMHAGYOTT ÖNMAGÁNAK! Vagy ezt az ujját-vagy azt az ujját haraphatja! Mindegy melyiket-ordíttatóan fájós eljárás bármelyik! És vérmérgezéssel jár elkerülhetetlenül.
A saját és hordája szempontjából a lehető legroszabbat választotta! A megkaparintott Szent Tehén átvarázsolását választotta! Csak a tehénnel nem közölte, hogy szarvatlanítani, tőgyteleníteni fogja. Hogy egy jó nagy birkává akarja átplasztikázni!
Tegnap este aztán azzal volt kénytelen szembesülni Döbrögink, hogy az átplasztikzandó Szent Tehén már rajta tapos. Mert a műtóbe vezető úton az a qrva banánhéj ott volt. Amit ő nem került ki! Bízva abban, hogy a levegőben lebegve mindenek fölött-mint eddig!-ezúttal is átlebeg az akadályokon. Csakhogy a lebegéssel már gondok vannak egy ideje. Nehéz már a has a sok-sok beletömött édességtől, és a gravitáció hatni kezdett! Őrá is. És hát a banánhéj pont ott volt!
Tegnap a fél világ “demokratái” már Döbrögink miatt jajongtak! Ilyenre régen nem volt példa! Márpedig ilyen mértékű jajongásnak eredménye szokott lenni!
Amikor már az Európai Parlament német elnöke is-Martin Schulz-magyarul fejezte ki szolidaritását a Népszabadsággal!-abból semmi jó nem származhat Döbröginknek!

 

A hirtelen bezárása aggasztó precedenst teremt. Szolidaritásomat fejezem ki a téren tüntető mellett.

DE NEKÜNK-“KÍVÜLÁLLÓKNAK”-SEM!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A banánhéj neve: Népszabadság bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  A liberálisok és a holdudvaruk az utolsókat rúgják, ezért jajonganak. A kutya sem volt kíváncsi a Népszabadságra, ezért ment tönkre. Hazudozással akarnak megint káoszt teremteni, hátha a zavarosban még történhet valami. Azt nem veszik észre, hogy pont ezért jutottak ide. Micsoda egy gerinctelen banda!

  • sándor szerint:

   +100

   • furnan szerint:

    + 1

    Anno ők is hozzájárultak a Népköztársaság lebontásához. Persze, most, hogy a hatalomból a nép kivágta őket, “baloldaliak” (álbaloldaliak) lettek……

    Hol voltak, amikor a rendszerárulást követően a kisemberek kárára születtek törvények, intézkedések ? ?

    Talán ezért sem kellett az újságjuk a vásárlóknak…..
    Nosztalgiából nem lehet megélni.

  • M szerint:

   Orbán brancs a lenagyobb liberális mocsok az országban, aki csakazért tart fenn “ellenzéket”, hogy ne veszélyeztesse semmi, köreit és faji-vallási alapon épülő kaszt rendszerét.
   Itt is látható, hogy a gyenge értelmi képességű,haszonlesői, hogyan terjesztik a mannát, mantrát.
   Ami nem más, mint a lényeg a valós arc takargatása, ál és általuk kreált problémmákkal.

 2. Realista szerint:

  Aki ezeket írta, egyrészt elfogult, nagyon egyoldalúan látja a dolgot, nem tud realisztikusan figyelni a témára és demagóg módon vetíti bele a vágyálmait egy tök másképpen végződő dologba. Ha döbrögi ezt elolvassa, csak jót nevet az egészen. Népszabi fog menni nemsokára, tök ugyanezzel az arculattal, csak mások írják és más hangnemben. Lesz óbégatás, még Clintonné is megszólal talán de majd lesz más gumicsont. Jó lenne ha a szerző néha visszaolvasná a pár évvel ezelőtti hasonló stílusú aggodalmait aztán elgondolkodna. Kéretik ezt is 18 tavaszán visszaolvasni.

  Admin:

  “…de majd lesz más gumicsont…”

  -Hát igen! TI EBBEN BÍZTOK!

  Én pedig abban, hogy rájön a nép: ETTŐL CSAK ÉHEN LEHET DÖGLENI!

  • vitorla123 szerint:

   A szavazólapra kellet volna ráírni:ORBÁN TAKARODJ! Három milliónyian a NEM fölé! Ez itt gyengus!

   • Durumó szerint:

    Az a baj, hogy Orbán nagyon sokat megenged a liberális csürhánek, meg a degenerált munkásőr ivadékoknak. A kétharmaddal megtehetné azt is, amit Erdogan, kitakarítaná a sok mocskost az országból…

    • mantra szerint:

     Egyetértek. Orbánnak ki kellene takarítani a mocskot az országból.

     Admin:

     Akkor most hívja magával az összeset? Menjenek kézenfogva? Szép lenne! DE AKKOR CSAK A NÉP MARADNA HA DÖBRÖGI A TÖBBI MOCSKOT KTAKARÍTANÁ! Akkor CSAK A NÉPPEL TUDNA SZÓRAKOZNI! Veszélyes passzió lenne!-tudja ezt ő is!

     • sándor szerint:

      +1000

     • mantra szerint:

      A politika elsősorban arról szól, hogy majd “mi” megmondjuk, hogy ki a mocsok. Persze mindegyik a nép nevében teszi és demokráciának hívja magát. Aki meg kommunistának hívja magát, az meg a “csúcs demokrácia”, mert azt mondja, nem fárasztunk a szavazással, mi anélkül is meg tudjunk neked mondani ki a mocsok. 🙂

     • Havasi Gáspár szerint:

      De Orbánnak kellene elől menni, példát mutatva, egészen Szibériáig.

    • sándor szerint:

     +1000

  • öregkun szerint:

   Ki fogja kifizetni a hiányt, állítólag milliárdokról van szó…

  • Anonymous visszatér szerint:

   Kedves Realista, a fentebbi hozzászólásod pont rád és a többi fideszes birkára illik 🙂

  • Realista szerint:

   “Én pedig abban, hogy rájön a nép” 🙂 Ne légy naiv Admin. Melyik? Az izaura tévés? Retek klubos, való világos, bulváron legyengített, alamizsnáért bármikor odaszavazó, már demonstrálni sem hajlandó politikailag inaktív milliókkal? A lúdtalpas, zselézett hajú, tyúkmellű ifjúsággal? A gyorsan amerikanizálódó (agymosott hülyítésnek kitett) társadalommal?

 3. lacii szerint:

  Jé egyet értek a fenti hozászolásokkal.
  Hozzátenném, hogy a Libsik lelkileg egy degenerált “faj” .Még az állatokhoz sem merném őket hasonlítani ,mert az állatokba több bölcsesség és szeretet szorult mint az ellenzéki politikusokba.
  A Média az ami Mátrixot vetít elénk. Sokan próbáljuk kihámozni a sokféle hazugságból az igazságot.
  Az itt lévők , még ha szidják is időnként egymást. megvannak áldva egyfajta együtt érzéssel, és igazság érzettel. Ez benne van a szívükbe. (még az Admin szívébe is).
  Mikor a bányákat zárták be nem volt ekkora Ajvékólás (hogy az Admint Idézzem).
  Így nem hiszem, hogy engem annyira megérintene egy újság bezárása.
  Egy kis érdekesség ez a link.,
  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/10/a-vatikan-tud-foldonkivuliekrol-hillary.html#more
  Itt is kiderül, hogy a csuhások mennyire sötétek. Az emberi lelkek megnyomorítói.
  Egyébként szép napot mindenkinek.

 4. Zeta szerint:

  A liberális internacionálé alelnökéből nem lesz soha hithű nemzeti 🙂

 5. zls-179 szerint:

  Hogy ki a mocsok,ez is mint minden nézőpont és épp pozíció kérdése!Mondjuk aki szóvá mer tenni dolgokat,az aktuális félisteneknek az bizonyára egy mocsok…Tiszta szerencse azért hogy a nagy többség még mindig hallgat, mert akkor ők kik, tán ez is az is?

 6. Rettegett Iván szerint:

  A ujságiro tette a dolgát. Megirta hogy lopják a pénzetek XY gengszterek.,azt megszünt az ujság.

  Ti meg arrol vitatkoztok ki jobbos ki balos, nem arrol ki lop és ki nem.
  A tolvaj jobb oldalt is lop a tolvaj balodalt is lop.

  Tehát mi barna hajuak ki állunk egy barna haju tolvaj mellett, ha egy fekete haju
  tetten éri. Csak azért lophat mert ő is barna haju, a fekete haju meg fogja be a pofáját.

  Mária Teriziátol idéznék: ” OSZD MEG ÉS URALKODJ”
  ( és mükődik )

  Akkor tisztelt tolvajok miért is ne használják ki ezt a jol bevált trükőt.

 7. turzó istván szerint:

  Nem értem ezeket a nagy szólamokat … – “elcsúsznak, meg pofára vágódnak …”?
  Nem is emlékszem, hogy itt mikor bukott valaki lefelé utoljára! Itt, még ha lebukna is, csak nyertes lehet valaki a lebukhatók közül … szokás szerint! Ez nem a nyugat, ahol egy nagyobb lebukás még anyagi csődbe is viheti az illetőt! Ebben az országban csinálhat bárki bármit, mert a népnek nem jó a szaglása. Ebben a ‘bűzben’ nem tudja megkülönböztetni egyik szart a … másiktól. Ez olyan, mintha a légy megcsípi a lovat, az meg odahessent egyet a farkával, erre a légy azt mondja – na, most jól megkaptad!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.