Elfogyott Moszkva türelme

Oroszország nagyon sokáig “stratégiai türelmet” tanúsított az USA-val szemben. Ez tartott hosszú időn keresztül, amivel az Egyesült Államok folyamatosan visszaélt.

Ez a “stratégiai türelem” fogyott el most, és a napjainkba érezhetővé vált feszültség Oroszország és az USA között ennek eredménye.
A feszültségek csak gyűltek és gyűltek! Az USA egyoldalú lépései miatt. Az ukrajnai válság kirobbanása volt az első látványos jele. Többször jeleztük, hogy gondok lesznek. Mindhiába. Az RF és az USA kapcsolatainak megromlása egyértelműen az amerikaiak felelőssége! – nyilatkozta Szergej Lavrov a “Pervüj Kanal-Első Csatorna” nevű orosz televíziónak. Miután Nyugaton ismét Medvefrász tört ki.

Képtalálat a következőre: „Szergej Lavrov-kép”

Megfigyelők szerint a Kalinyingrád-enklávéba pénteken telepített orosz “Iszkander-M” rakétakomlexumok komoly sokkhatást váltottak ki latorberkekben.

A fölfuvalkodott USA pazar műholdas és egyéb felderítése totális csődöt vallott. Semmit nem észleltek az eseményekből, pedig az észt rádió is beszámolt, hogy az “Ambal” vasúti kompra valami gyanúsat pakolnak az oroszok. Igor Konasenkov kissé csodálkozott is, hogy a nyugatiak csak akkor hörkentek fel, amikor a rakéták már Kalinyingrádban pozíciókat foglaltak. “Hát ott voltak fölsorakozva a kikötőben! Nem rejtegettük őket se a berakodásnál, se a kirakodásnál! De ha az amerikai műholdak nem vették őket észre, hát mit tehetünk? Küldjünk értesítést?”- somolygott az orosz HM szóvivője.
Az amerikai műholdak pedig valalóban nem láttak semmit! Semmi olyat, ami érdekes lehetett volna számukra. NORMÁL KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT amúgy szokták látni a dolgokat. A normál körülmények alatt értendő az, hogyha az oroszok is akarják! Hát most nem akarták! Lett is belőle ijedelem!
Bár már ideje lenne lenyugodniuk a hisztiből, mert Oroszország már a második napja simogatja a buksijukat: nem kell félni, a Medve csak játszik! Türelmesen.
A SAJÁT REKETTYÉSÉBEN!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Elfogyott Moszkva türelme bejegyzéshez 23 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  X időn belül nem mennek vissza a tengerentulra saját helyükre.
  Akkor Kina és Oroszország …………………………

  Tisztelt magyarok jelenleg tudtotok nélkül US ARMY egységek állomásoznak
  Magyarország területén. Ezzel felrugva a Budapesti szerződést.
  Oroszprszág erre a lépésre agreszio ként tekint.
  A Dél-Kinai tengeren végzett és Dél-Koreai terőletén végzett US ARMY
  katonai móveletekre Kina agreszio ként tekint.

  Elérkeztónk egy olyan ponthoz,ami hatáskőre tulnyulik a diplomácián.

  • mantra szerint:

   Tisztelt rettegett KGB/FSZB-s barátom

   Jelenleg, mivel NATO tagok vagyunk, ezért csak a legtudatlanabb állampolgáraink nem tudnak arról, hogy országunk területén amerikai ill. nato katonák lennének jelen. Nem hittem volna, hogy az orosz titkosszolgálatoknál olyan buta embereket is alkalmaznak, akik azt gondolják, hogy a NATO tagság mellett a magyarok azt hiszik, hogy náluk nincsenek nato katonák. Hogyan lehetnek az FSZB-nél vagy bármely titkosszolgálatnál ennyire alulképzett állomány? Én minimum továbbképzésre küldeném őket 🙂

   • Rettegett Iván szerint:

    Akkor uram olvasa el a Budapesti szerződést orosz kivonulás után.
    Bár tudjuk,hogy a jenkiket nem kőtelezi a szerzüdéls.
    Na ezért lesz baj.

    • Rettegett Iván szerint:

     Győzőn a jobbik.
     Usa Nato Provokálodik lelesztőrőlve a főld szinéről.

    • mantra szerint:

     Iván

     Milyen Budapesti szerződést? Hát minél nagyobb balfaszságot mondasz, annál nagyobb mosolyt csalsz az arcomra, amitől annál jobban érzem magam 🙂 Nem a rózsadombi paktumra gondoltál? Mert ha igen, akkor komolyan el kell gondolkodjak azon, hogy felhívjam Vlagyimir Vlagyimirovics Putyint, hogy nézzék már meg , hogy kiket alkalmaznak a szolgálatoknál. De nem szeretném ilyen kellemetlen helyzetbe hozni 🙂

     • Balázs szerint:

      Iván önjelölt FSZB tag és csupán társadalmi munkában végzi ezt a tevékenységet.

     • Balázs szerint:

      (bár a Budapesti szerzödéssel kapcsolatban igaza van)

     • mantra szerint:

      Balázs

      Bár ma már nincs kommunizmus/szocializmus, így konkrétan rá kérdezhetek, mindenféle bántás nélkül hogy pontosan milyen budapesti szerződésre is gondolsz. ? (Nyugodtan leírhatod, nem jön a lefüggönyözött autó)… legalább is reméljük 🙂

     • Pozsony 907 szerint:

      Na figyelj ide rettegtett iván: leszarlak téged is, még a tekkecskèt is, had őrizzék csak a hős utcát. Van még elèg MAGYAR gyerek, így hát kuss!!!

   • M szerint:

    Az jó hír, hogy az amerikai szolgálatoknak, már csak ilyen alacsony szintű mantrázókra tellik.
    Igaz egyszer használatos, eldobható stílus itt és propaganda eszközeiknél is jól követhető. Egyszer használják kitörlésre, utána repül arekettyésbe.

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Ezeket a dolgokat, dolgokról,amit maga leírt csak éppen az anja hasában fejlődő EMBRIÓ nem tud,vagy nincs tudomása “Rettegett” !

   • Balázs szerint:

    Mantrának: A Budapesti szerzödés Ukrajna nukleáris lefegyverzéséröl szólt. Akkoriban Ukrajna a világ 3. legnagyobb nukleáris hatalma volt.
    A feltételek: az aláíró nagyhatalmak…..semleges zónáva nyilványítják Ukrajnát és senki sem befolyásolja a belpolitikát vagy veszélyezteti területi épségét.
    Usa, Oroszország, Nagy-Brittania.
    Az Usa megpuccsolta az ukrán kormányt…báb-kormány van hatalmon(erősen kazár), az oroszok meg vissza vették a Krímet.
    És a nyugat úgy tesz, mintha nem értené….és lehet, hogy te se érted.
    Ennyi.

  • akárki szerint:

   szarok és még nagyon de nagyon sokan szarnak az amik fejére. adott 1 helyzetben remélem lesz elég bátorságuk ellenük fordulni. mármint us és eu ellen.

 2. öregkun szerint:

  Az is elég feltűnő volt mikor az orosz csapatok kivonása után elkezdtek jövögetni a Nato-s legények…

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Tisztelt Admin ! Ha a mult hét elején történt az “Iszkanderek telepitése a Kalinyingrádi enklávéba, úgy a Szlovák “Zoznam. sk” akkor tájban már bedobta a hisztit ezekkel a ketyerékkel kapcsolatban, közölt híreket, sőt a fenti web oldal aról is hírt adott, hogy a Norvégok észleltek valami “gyanus mozgolódásokat” az Oroszok részéről az Északi tenger és az Atlanti óceán északi részén. Továbá álitólag az Észtország-Oroszországi határrészen, Orosz oldalon nagy csapat összevonás történt, de az az Észtország területén végbemenő NATO hadgyakorlatnak tudható be . Álandóan figyeltem a bal-radot, hátha közölnek róla valami érdemleges híreket, mivel ez talán sokkal komolyab,mint bármi más, de nem találtam ezekről a dolgokról SEMMI ÉRDEMLEGES HÍRT sem.

  • mantra szerint:

   Te most belekötsz az adminba, mert szlovák vagy?

   • Balázs szerint:

    Te most belekötsz a Termin8ator-ba mert TE azt hiszed Magyarabb vagy?! Fene azt a repedt sarkú degenerált cigány kurva anyádat!! A határon túli magyarok akkor is Magyarok mikor nehéz.
    Szégyeld magad.
    Bocsánatot kérek, ennek a seggfejnek a nevében is!

   • TERMIN8ATOR szerint:

    Hát ide figyeljél “mantra”! Soha senkivel, semikor nem kötekedtem,és NEM IS FOGOK ! Amikor nem volt működő képes a bal-rad hozzászólási rovata, és Adminhoz fordultam,mindig segitett. Aki rajtam segit, aval szemben NEM ENGEDHETEM MEG AZT A LUXUST, hogy ROSSZINDULATTAL köszönjem meg a SEGITSÉGÉT. Csupán TÉNY MEGÁLAPITÁS VOLT. Az meg nemigaz, hogy én szlovák lennék. Én a Szlovák álam formáción belüli Magyar anyanyelvü egyén-ember vagyok . Mivel elég jól ismerem a magyar történelmet, amit AUTODIDAKZIKUSAN tanultam meg, a nagyszüleim segitségével, aztán meg vágyat éreztem, hogy minnél töbet tudjak meg a magyar történelemből, amelynek a NYELVÉT az anyám vonzóvá és széppé tette, amiért életem végéig HÁLÁS LESZEK , tisztelt “mantra”. Önök nem tudják mi az, Szlovákiában magyarnak lenni. De azért ugye tisztelt “mantra” nem nehezteljünk egymásra, talán még közeleb hoz bennünket egymáshoz.

 4. zombi szerint:

  Konstantin Sivkov, orosz katonai elemző : Oroszország képes átalakítani Amerikát és Európát neuklaris sivataggá ha valami tamadást érne orosz federaciot

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.