Isten őrizz hogy nálunk is…!

Van, ahol halálbüntetés jár a korrupcióért

Felfüggesztett halálbüntetésre ítélték vasárnap a Kínai Kommunista Párt egyik volt tartományi vezetőjét. Peking így küzd a helyi szinten burjánzó korrupció ellen.

Bűnösnek mondta ki a Honan tartománybeli Anjang városának népi bírósága Paj Enpejt nagy mennyiségű kenőpénz elfogadása és ismeretlen forrásból származó egyéb jövedelem birtoklása miatt. A hetven éves politikus a vád szerint 247 millió jüant, vagyis több mint tízmilliárd forint szedett így össze. Paj beismerte bűnösségét és megbánást tanúsított, így büntetését két év jó magaviselet után életfogytiglani szabadságvesztésre enyhíthetik. Elkobozták teljes személyes vagyonát is, és örökre eltiltották a közügyek gyakorlásától.
A politikus korábban a nemzeti törvényhozás képviselője, illetve a nyugati Csinghaj és Jünnan tartományokban pártvezető volt.
Hszi Csin-ping kínai államfő négy évvel ezelőtti hivatalba lépésekor ígéretet tett a korrupció és a kormányzati pazarlás felszámolására.

(Forrás: HVG)
Bal-Rad komm: Belegondolni is rossz, hogy mi lenne akkor, ha nálunk is… Nem győznénk előadásra járni!
Mindenfelé csak aggatott politikusok aszalódnának! Lenne olyan fertelmes bűz, hogy csak na! Isten ments az ilyesmitől. Hát itt egy hét után eltűnnének a politikusok!
A kézlevágás sem lenne jó ötlet! (Most képzeljük el, hogy…)
-MI LENNE, HA NEM VÁLASZTANÁNK MEG ŐKET?!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Isten őrizz hogy nálunk is…! bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  A valoság az durvább.
  Orvosok szétkapják transzplantáciora.

  Napi tőbb ezer embert.
  Brutális látvány egy ilyen ember szétkapo üzem látványa.

  Rendes emberi vágohid.

 2. turzó istván szerint:

  Akkor ezek szerint, már Kínába is betört a nyugati ‘demokrácia’ … – most már nem kell annyira szigorúan venni a ‘dolgokat’, hogy tényleg kivégezzék az illetőt? Az biztos, hogy a magyarországi gengszterjeink már jó előre bebiztosították maguknak a ‘jogok’ védelmét, mint afféle ‘kultúrállamban’, ha netán …! Ez volt a legelső dolguk, amikor hatalomra szavaztuk őket – nem tudván, hogy a pártjuk egy “Trójai faló”, ami aztán egy ‘galand féreggé’ válik és felemészti a magyarok népét! Ennek a minden energiánkat kiszívó és felemésztő galandféreg fejének a neve – Orbán Viktor. De talán találóbb rá az ‘Ebola-vírus’ amely kivérezteti a gazda testet! Persze, magyarázkodni … azt lehet, de ne gondolja senki sem, hogy … !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.