Róka fogta csuka-csuka fogta róka!

Fidesz: A Jobbik Európa legnagyobb korrupciós botrányában érintett

dd

A Jobbik oktatási kérdéseket kifogásolt

“Az a Jobbik, amely most korrupcióról beszél, a Kovács Bélájával együtt Európa legnagyobb korrupciós botrányában érintett” – hangsúlyozta a Fidesz szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményében.
A nagyobbik kormánypárt a jobbikos Dúró Dóra kijelentésére reagált, aki azt mondta: a Jobbik szerint az egészségügy és a korrupció mellett az oktatás az a terület, amely sürgős beavatkozást igényel. Dúró Dóra, a párt frakcióvezető-helyettese, az Országgyűlés kulturális bizottságának elnöke a “A Jövő oktatása – az oktatás jövője” című, szülői és pedagógusi szervezetek képviselőinek részvételével szervezett szombati konferenciájuk sajtótájékoztatóján azt hangsúlyozta: a kormány hozzáállásából adódtak az oktatásban a szerinte rossz szakmai döntések, amelyek “finanszírozási hanyatlással párosultak”.
A Fidesz erre reagálva kiemelte: “az a Jobbik, amely most oktatásról és egészségügyről beszél, nem fogadta el a költségvetést, amely béremelést garantál a pedagógusoknak és az egészségügyi dolgozóknak és százmilliárdokkal több pénzt biztosít az oktatásnak és az egészségügynek is”. Ezen felül – mint megjegyezték – “pénzért és hatalomért pedig úgy eladta magát idegen érdekeknek, hogy még a népszavazásnál is elfelejtett részvételre és a kényszerbetelepítés elleni nem szavazatra buzdítani”.
(MTI)
Bal-Rad komm: “…pénzért és hatalomért pedig úgy eladta magát idegen érdekeknek…”
-Ez komoly vád! Ez egy súlyos vád!
EZ A HAZAÁRULÁS VÁDJA, AMIT A DÖBRÖGISTA HORDA HANGOZTAT!
(Az a döbrögista horda, amely BIZONYÍTOTTAN HAZAÁRULÓ, HATALOMBITORLÓ ÉS NYERÉSZKEDŐ!)
De mire gondol a döbrögista horda?
BIZONYÍTÉKOKAT VÁRUNK-KÖVETELÜNK!

Képtalálat a következőre: „Rőka fogta csuka...-kép”

Vagy csak NYÍLTAN egymást zsarolják bűnbandáink?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Róka fogta csuka-csuka fogta róka! bejegyzéshez 36 hozzászólás

 1. furnan szerint:

  Bagoly mondja verébnek: nagyfejű ! !

  A rendszerárulás óta hazaáruló minden párt, amelyik megfordult az Országházban.

  Akiket becsülök: Csurka, és Thürmer követői….. a többi pénzért, egzisztenciáért, hatalomért még az anyját is megb…-ná….

  • mantra szerint:

   Thürmerben mit becsülsz, hogy még a parlamentbe sem jutottak be, annyira sok követője van? Vagy a hatékonyságát? Vagy azt, hogy nem adja fel azokat az elveket, amivel az emberek 5%-a sem ért egyet?
   A rendszerváltás előtt például a kádár rendszer az nem szovjet, tehát idegen érdekeket szolgált ki? Nehogy elmagyarázd, hogy az neeeem … 🙂

   • furnan szerint:

    Azok az “elvek”, melyeket Thürmer és pártja képvisel, csak előre vitték az országot a fejlődésben, ellentétben a rendszerváltás óta történt hanyatlással az élet minden területén.
    A kisember ezt érezte, és most “szívja”, ezért van bizonyos Kádár-nosztalgia ma is a közéletben….
    Választásokkor az emberek nagyrésze ezt nem értette – látta a szavazatának következményét, mert becsapták, A választó gyarló ember, akit a legkülönfélébb módon befolyásolni lehet.

    Maradjunk annyiban, hogy két történelmi helyzet volt: a háború után nemzetközileg is “elfogadott” volt Kelet-Európa hovatartozása. Ezzel ellentétben a rendszerváltozás után, ugymond szabadok lettünk, mégis a “vezetőink” által önként szolgáljuk a Nyugat-Európai nagyhatalmak, és az USA érdekeit….
    Nem igy van ?

   • akárki szerint:

    mantra ne mantrázz, még ha jól megfizetnek is. hülye és gonosz vagy! a gyakorlat megmutatta hogy melyik rendszer volt jobb. az egyikben építkeztek a mostaniban meg romboltak,rombolnak. habár a paraziták mindegyikben ott voltak,vannak. persze most zabolátlanul.

    • mantra szerint:

     Még az is lehet, hogy tévedsz. Mit gondolsz, kik és mennyit fizetnek nekem? 🙂

    • egy paraszt szerint:

     Azért nem igaz, hogy “romboltak, rombolnak”, mert kérem manapság családi birodalmakat-dinasztiákat építenek és nem országot!

     Igaz, manapság a GDP is több, mint a szocban,
     de az is igaz, hogy az ország polgárainak az elköltésben nincs sok részük, csak a megtermelésében!

   • Havasi Gáspár szerint:

    Ez nem így működik. Sokan egyetértenek vele, de bizonytalanra nem szavaznak. Az egyetlen párt, amelyre kígyót-békát kiabál minden politikai és társadalmi szervezet. A folyamatos agymosás ezt eredményezi. A másik az emberi önzés, gyarlóság. A többség abban bízik, hogy előbb- utóbb közelebb kerül a tűzhöz. Ha a nép nem a nyájra jellemző tulajdonságokat mutatná, akkor más lenne a helyzet. De helyette választja a gyarmati állapotot, az idegenek ( és nemzet idegenek) általi kizsákmányolást, a munkanélküliséget, a kilakoltatást, a folyamatos megaláztatást, az öngyilkosságokat, stb..

 2. ... szerint:

  Nagy lehet ott a radiátor körül a hőség…

 3. Vas Gereben szerint:

  Ekkora baromságot!
  Mondjuk a Fidesz birkák meg be is veszik ezt.
  Kovács Béla orosz kém. Úristen!!!!!!!
  Mire tudott eddig a Fidesz bizonyítékot szolgáltatni?
  Tipikus zsidaj módszer – fogd rá az ellenlábasodra azt amit te elkövetsz, és ha elég sokszor rágalmazod azt akkor a birkák el is hiszik.
  A “hithű” Fideszbirkák számára javasolom az Inactivatum ad Ruminantes Ph.HgVIII Ph.Eur.8.3-1 száj és körömfájás elleni vakcina alkalmazását is.
  Köreikben nagyon fertőző ez a betegség, akárcsak a szivacsos agyvelőgyulladás is. Sajnos ez utóbbire nincs gyógymód.

 4. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Ekkora baromságot!
  Mondjuk a Fidesz birkák meg be is veszik ezt.
  Kovács Béla orosz kém. Úristen!!!!!!!
  Mire tudott eddig a Fidesz bizonyítékot szolgáltatni?
  Tipikus zsidaj módszer – fogd rá az ellenlábasodra azt amit te elkövetsz, és ha elég sokszor rágalmazod azt akkor a birkák el is hiszik.
  A “hithű” Fideszbirkák számára javasolom az Inactivatum ad Ruminantes Ph.HgVIII Ph.Eur.8.3-1 száj és körömfájás elleni vakcina alkalmazását is.
  Köreikben nagyon fertőző ez a betegség, akárcsak a szivacsos agyvelőgyulladás is. Sajnos ez utóbbire nincs gyógymód.

  • mantra szerint:

   Állítólag a nácik között is voltak zsidajok. Vagy te azt sem veszed be? 🙂

   • forradalom! szerint:

    Nem állítólag,hanem voltak.Heydrich sok nemzedékén visszamenőleg zsidó volt.Hitler családjáról soha sem volt szabad beszélni,mert az egyik nagypapa zsidó volt,akkor pedig a felmenői is.Nem említve a háborút finanszírozó oligarchákat.Egy sem végezte táborban,és utódaik ma is vígan élnek ma is.

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Aztán ez most hogy jön a fenti cikkhez? Szereted te is összekeverni a szart a májjal ugye?

  • Anonymous visszatér szerint:

   +1

 5. Vak Bottyán szerint:

  A Sztálingrádnál körülzárt német csapatok légi ellátását – egy ideig egész elfogadható eredménnyel – egy Milch nevű, ízraelita családból származó ezredes, a Luftwaffe tisztje szervezte meg. Hitler többször fogadta személyesen és elismerte a képességeit.

 6. Vak Bottyán szerint:

  Az undorító, tolvaj fidesz mindig akkor rántja elő Kovács Bélát, amikor érzi, hogy szorul a hurok. A sok lopás annyira nem vette el az eszüket, hogy ne tudják, mikor kell az agyonrágott gumicsontot bedobni, minden bizonyíték nélkül. A probléma az, hogy ezt senki nem hiszi el és senkit nem érdekel. Ezen túlmenően arra is figyelni kell a fideszes elvtársaknak, hogy ha az EU kirugja őket, vagy kilépünk, Putyin karjaiban találjuk magunkat. Akkor meg Kovács Béla lesz a miniszterelnök?

 7. zls-179 szerint:

  Azért arra kíváncsi volnék de idővel majd ez is kiderül, hogy az úgynevezett rendszerváltás óta hány választást csaltak el!?Mert ugye pont az a réteg nem vett részt soha a híres neves választásokon, aki legtöbbet vesztette.Az érdekembereket pedig mindig elvitte az aktuális kormány, mert mi lesz ha alapon….A százalékokkal meg inkább ne kínlódjunk,mert tudja mindenki hogy hamisak…

  • mantra szerint:

   “Azért arra kíváncsi volnék de idővel majd ez is kiderül, hogy az úgynevezett rendszerváltás óta hány választást csaltak el!?”

   Látod, ez volt zseniális a szocializmusban, nincs szavazás, nincs elcsalás. És megmondjuk, azért nincs szavazás, mert úgyis mindenki ránk szavazna. A kapitalizmusban meg csak azért nem nyerünk, mert elcsalták 🙂

   Admin:

   Hogy te milyen setét vagy! VOLTAK VÁLASZTÁSOK! TÖBBES JELÖLÉS ALAPJÁN! ÉS KIZÁRÓLAG AZ EMBERRE!-lehetett szavazni! Akkor, amikor sem a parlament, sem a helyi hatóságok képviselői NEM LEHETTEK FŐÁLLÁSÚ KÉPVISELŐK!

   Érted-érzed a kettő közti különbséget? (Aligha! Hiszen aki nem élt benne, annak nincs összehasonlítási alapja!)

   • mantra szerint:

    Admin

    Egy párt rendszerben milyen választásokról beszélsz? Kb , mint ha ma olyan választások lennének, hogy a fidesz az alap, mert úgyis mindenki arra szavaz, úgyhogy te pedig szavazhatsz az Orbánra, vagy ha az nem tetszik, akkor szavazhatsz a Rogánra is 🙂

    Admin:

    Ez azért NEM ÍGY VOLT! A jelölteket NEM A JELÖLTÁLLÍTÓ SZERVEZET (HNF) ÁLLÍTOTTA, hanem LAKOSSÁGI GYŰLÉSEKEN MAGA A LAKOSSÁG! Csak úgy repkedtek a nevek! (A legtöbb nem vállalta, mert csak bajjal-nyűggel járt MEGVÁLASZTÁSUK ESETÉN a dolog!) De három-négy jelöltet állítani KELLETT! Akiknek-megválasztásuk esetén-A NÉPET KELLETT SZOLGÁLNIUK!

    Az EKA (Ellenzéki Kerekasztal) EZT AZ ELVET RÚGTA FEL anno! Jöhettek a pártok, a MAGUK ÁLLÍTOTTA jelöltekkel. Mi pedig “gyakorolhattuk” demokratikus jogainkat!

    Úgy bele jöttünk, hogy csak na! Igaz ország már nincs, de van Új Nemmzetthy Elyth!

   • Havasi Gáspár szerint:

    A szocializmusban volt szavazás, csak egypártrendszerben. Ma több pártra szavaznak és mindegyiktől ugyanazt kapják, egy totálisan bizonytalan létet ( többpártrendszer – több rabló). A pluralizmus az egyik legnagyobb átverés, a parlament színpad, a kulisszák mögött az igazi hatalom, mely a szocializmus internacionalizmusával szemben a valódi imperialista internacionalizmus. Értelmetlen újjal mutogatni, mert a mostani hatalom is megmondja, hogy ki a mocsok. A szavazás nem az igazságról, és nem is a valódi jogról szól, hanem arról a jogrendszerről, amit a rabló osztályok önmaguk érdekében alkottak. Lásd az új Werbőczy törvényt- Fityisz módon–alaptörvényt.

   • Ez van. szerint:

    Mantrának nem csak “összehasonlítási alapja”, de már agya sincs!
    Ő csak egy agymosott BIRKA! Kimosták.

  • M szerint:

   Fidesz mantrától ne várj csak sötétséget, fény csak akkor jelenik meg szemeiben, ha a propaganda médiafényei villognak. Szimpla agyzombi.

   • mantra szerint:

    M

    Te olyan okos van. Mesélj magadról, hogy tudjuk milyen ember az aki árasztja magából a fényt és bevilágítja vele az univerzum legsötétebb bugyrait is. 🙂

 8. Rettegett Iván szerint:

  Ez a Dori minél idősebb annál jobban néz ki. 🙂

  • Rettegett Iván szerint:

   Dori tudjuk,hogy a férjed nem szereti a komcsikat,és a ruszkikat.
   De azért te szerethetnél minket egy kicsit,mit nem adnánk ha kebledre őlelnél minket. 🙂

   Csokol Iván és kolegái

   • Realista szerint:

    Mi van hülye oláh? Begerjedtél? Találj már ki jobbat. Nem akarod magad James Bondnak kiadni? A sväjci már olyan rég volt, az orosz, a német lemezed is lerágott csont, ahogy a rákos betegséged is elavult tavaly. Neved sem illik hozzád. Rettegett Iván helyett inkább Reszketeg Iván. Vagy inkább Ioan?

 9. Smith szerint:

  Irigykedik a Fidesz. Dúró Dórának három gyerek után is kemény, kerek mellei vannak. Ezzel szemben a Fidesz, a harmadik kormányzati ciklusukban sem tudnak semmit felmutatni, amire büszkék lehetnek.

 10. .... szerint:

  A Volt rendszer elismerten diktatúra volt. Diktatúrában nincs demokrácia. Választás sincs, mert kettős jelőlésben mindkettő a párt embere volt. Kacsa a lakossági jelőlés. A képviselők nem főállásúak voltak, havi 5000 és ingyen utazás, ingyen szálloda, párt üdülők, olcsón megvették mindet.
  Hitler (alois Slikkgruber), Göring, Heidricht és 13 tábornok az egyikük SS tábi, akik név szerint meg vannak nevezve “Hitler zsidó katonái” c. könyvben. És még 330 ezer katona a Wermachtban, SS-ben, stb. Mindehol a világon a Lenini elven szervezödő államok a nagyméretű koncentrációk miatt a történelmi lemaradásból látványosan tudtak lefaragni, mig csak mennyiségi követelmények voltak. A minőségi már nem ment, az államkapitalista szerveződés a kontraszelekció miatt, az érdektelenség miatt nem volt fejlödő képes. Jellemzően azok tették akikben a rendszer támaszait látták az emberek. Egy vezető sem volt aki hívta volna a népet, a bukott rendszer védelmére. Thürmer sem ! Senki nem az aminek látszik. Mint az admin, olyan ordenáré hazugságokat képes leírni, hogy olvadozik a billentyűzete. Valakik elvárása miatt már a látszatra sem figyel. Minden haladót gáncsol, a feltárást nem tűri, neki az igazság a gyülöletes. És sok híve még elhiszi, hogy szegény és az ügy….neki nincs ügye, csak a pénzt szereti.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.