Vasárnapi mise helyett…

Döbrögi vajdánk minden jel szerint konkurálni akar az egyházakkal. Nagyon úgy néz ki, hogy a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorát is igehirdetésre fogja felhasználni a péntekenkénti már megszokott szeánszai mellett. Hívei és rajongói kénytelenek az egyházi m(i)ese helyett maradhatnak odahaza, és a Kossuth-adó már említett műsorára tapadva élvezkedhetnek a vajdakárogásra.

Képtalálat a következőre: „Orbán-mém”

Ma például megtudhatták a vasárnapi szeánsz első adásából, hogy a Vezír személyesen adja elő törvénygyárának a tákolmánya saját elgondolása szerinti átbuherálásának óhaját. Most szóljunk hozzá! SZEMÉLYESEN Ő MAGA! (Kötelező elalélás.)
Szerinte a tákolmánymódosításról kiókumlált “szöveg szép, egyértelmű, és belül marad az Európai Unió jogrendjén. Elküldtem a szöveget Juncker elnök úrnak és Robert Ficónak, az EU soros elnökségét ellátó Szlovákia miniszterelnökének. A szöveg egyértelműen tartalmazza, hogy Magyarország egyedileg bírálja el, hogy kit, kiket enged be az országba”-altatta ezzel a dumával a vélhetőleg nem népes hallgatóságát.
De persze a fő témán-a migráncsokon kívül-más egyéb dolgokról is szóf…ott a Vezír. Szorgos mindennapjainkról.
Döbrögink nem sok jóval kecsegtette az Új Nemmzetthy Elythez és köreikhez tartozókat. Akik eddig elhitték abbéli hülyeségeit, hogy Döbrögisztán az EU-legversenyképesebb területe, most gyanakodni kezdhetnek. Ebben is átverte az alattvalókat a Vezír! Ma reggeli szeánszában ugyanis már arról hablatyolt, hogy a “magyar gazdaság” versenyképességének növekedése alacsony, ezért a kormányzat és a gazdasági szereplők között új együttműködésre van szükség, hogy növelni tudjuk az esélyeinket. (Kötelező lenne ébredezni!)
Az hogy a vajda “magyar gazdaságról” beszélt eleve hülyeség!-hiszen ilyen nincs is-de az alacsony versenyképesség növelése miatti kesergője sok jót nem sejtet. Munkavállalói szempontból legalábbis semmiképp! Etekintetben vajdánk kozekvensen ortodox politikát folytat. Aminek alaptézise: BIRODALMAM OLCSÓ MUNKAERŐ NAGY TÖMEGÉT KÍNÁLJA AZ IDE TELEPÜLŐ NYUGATI ÖSSZESZERELDÉK TULAJDONOSAINAK!
A nagy tömeggel már gondok vannak! Pontosan az olcsóság miatt! Ami ellen az alattvalók tömeges meneküléssel védekeznek! VÁLTOZÁS VÁRHATÓ! Röghözkötés?
Persze a se eleje-se vége!-szokásosan értelmetlen-dumaáradaton végigömlött az önimádat és az álnemzetieskedő máz, miszerint Ő és hordája inaszakadtukból és vérverejtékes munkával a magyarok minden bajtól való megvédelmezésén ügyködnek!
Szóval aki nem hallotta a vasárnap reggeli igehirdetést-semmit nem vesztett! Vagy nagyon is sokat! Mert a vasárnapi korai időpontban azért nem sok szép reményre okot adó dologról regélt a Vezír! FELVÉTELRŐL!-tesszük hozzá, mert a vasárnapi továbbalvás-a hétközbeni szorgoskodás után-Neki is dukál!
Viszont elmondhatja-később-hogy Ő SZÓLT ELŐRE!
Arról meg Ő igazán nem tehet, hogy a népek átalusszák az Ő Igehirdetését! Affene a jódógu(n)kat!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.