Döbrögi MA INKÁBB NINCS Pesten!

A Parlament helyett a lett-magyar vb-selejtezőt választotta Döbrögink. Ő már tegnap óta Rigában köpködi a szotyihéjat Sesztákkal. Táviratilag nyújtotta be benyújtotta a tákolmánymódosítási javaslatát.

dose

Döbrögi mustrálja a magyar futballválogatott edzését a rigai Skonto Stadionban október 9-én. Balján Seszták végrehajtó

Eredetileg négy ponton ígért változtatást. Ami végülis öt, mert ötödikként egy hatályba léptető intézkedés is bekerült a javaslatába.
1. “Valljuk, hogy a történeti alkotmányban gyökerező alkotmányos önazonosságunk védelmezése az állam alapvető kötelessége” – kerülne bele a tákolmányba.
2. Ami Magyarország részvételét illeti az EU-ban, “az Alaptörvényből eredő egyes hatásköreit a többi tagállammal közösen, az Európai Unió intézményei útján gyakorolhatja. Az e bekezdés szerinti hatáskörgyakorlás összhangban kell álljon az Alaptörvényben foglalt alapvető jogokkal és szabadságokkal, továbbá nem korlátozhatja Magyarország területi egységére, népességére, államformájára és állami berendezkedésére vonatkozó elidegeníthetetlen rendelkezési jogát”
3. “Magyarország alkotmányos identitásának védelme az állam minden szervének kötelessége” – konkrétum ezen a ponton sincs. Értse mindenki úgy ahogy akarja!
4. Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be. Idegen állampolgár – ide nem értve az Európai Gazdasági Térség országainak állampolgárait – Magyarország területén az Országgyűlés által megalkotott törvény szerinti eljárásban, a magyar hatóságok által egyedileg elbírált kérelme alapján élhet.
És jön a csavar!
Magyarország területén tartózkodó külföldit csak törvényes határozat alapján lehet kiutasítani. Tilos a csoportos kiutasítás – óhajtja Döbrögi.
Senki nem utasítható ki olyan államba, vagy nem adható ki olyan államnak, ahol az a veszély fenyegeti, hogy halálra ítélik, kínozzák vagy más embertelen bánásmódnak, büntetésnek vetik alá. Ezen kívül Magyarország – ha sem származási országuk, sem más ország nem nyújt védelmet – kérelemre menedékjogot biztosít azoknak a nem magyar állampolgároknak, akiket hazájukban vagy a szokásos tartózkodási helyük szerinti országban faji, nemzeti hovatartozásuk, meghatározott társadalmi csoporthoz tartozásuk, vallási, illetve politikai meggyőződésük miatt üldöznek, vagy az üldöztetéstől való félelmük megalapozott.
Azaz: BÁRKI JÖHET, AKI AZT ÁLLÍTJA HOGY FÉL! Arabus vagy néger?-nem számít!
Döbrögink addig pofozgatta a sz@…t, hogy tényleg annak is néz ki!
Vona Gabriella szerint pedig egyenesen remekmű született. Bár még ők kicsit kalapálgatnának rajta, és csak azután adnák áldásukat a dologra.  Attól függ mennyit ajánl a vajda!
Ő meg elégedett kedélyesen pökdösi a szotyihéjat! Rigában. Pesten amúgy megint zeng-zúg a “zornántakaroggy!” Népszabadságilag.
Jó lesz ha rászámol az aranylábúakra! Máma győzni kell bármi áron! Vagy oda a varázs végképp. Bár parlamenti plenárisra a fene tudja mikor vetődik be ismét! Addigra meg elülnek a zajok. Elunnyák oszt’ hazamennek.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögi MA INKÁBB NINCS Pesten! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Szaszi szerint:

    De hát ezt már megszokhattuk tőle.
    Erre megjelenik a csapatnál a Láma szeme, Láma szeme,aki Vörös Pajzsék nagy barátja.
    Gondolom elkerülték egymást a szotyissal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.