Donbassz

Donbasszból meglehetősen aggasztó hírek érkeznek. Kijev ordashada-állítólag-felkészült egy átfogó támadásra a Népköztársaságok ellen. Ez a lehetséges jövő.

A jelen az siralmasabbnak tűnik. Minden-az utóbbi időkben megszokott-eddigit meghaladó mértékű latortüzérségi támadások érték mára virradóan a DNR frontmenti településeit.

romi

Leninszkojenál két DNR katona elesett tegnap délelőtt egy latortüzérségi támadás következtében. Harmadik társuk sebesülten fogságba esett.

Tegnap kora estétől éjfélig Nyalókakirály latortüzérei igencsak belelendültek. Kiváltképp Donyeck nyugati ívét, és Jaszinovataja ipari zónáját ágyúzták. Az utóbbi két hétben nem tapasztalt hevességgel.
Marinyka latrok által megszállt részében tegnap este egy asszony halt meg. Lábon lőtték a martalócok, ám a szegény nő olyan szerencsétlenül esett el, hogy a fejét végzetes módon beleverte egy betondarabba.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Ranger2015 szerint:

  Most már végképp nem értem Putyint.Szíriát, Iránt minden csodafegyverével tudja védeni, az övéit miért nem?Három nap alatt szarrá verhetné az ukrán hordát úgy, hogy örökre elmenne a kedvük a lövöldözéstől.Keressen magának indokot a csapásra, ne én találjam ki helyette.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Hát ez bizony aggasztó hír ! Az anyit jelent, hogy a Luganszki népköztársaság legészakib határától, egészen Donbasz Azovi tenger partjáig vagyis a legdélib pontig, egyszerre akarják, fogják akarni lerohanni, megrohanni a két köztársaságot, ami bizony nagy terület, igencsak meglesz osztva a két köztársaság hadereje. Ha ez megtörténik, akkor igen csak nagy veszélybe fog kerülni a Krími félsziget is, aminek az lesz a vége, hogy Oroszország is fegyveres komfliktusba kerül, ha akarja, ha nem akarja, mert meg kel védenie az Orosz területet, és annak lakosságát. Most aztán lehet konspirálni, hogy Szíria, avagy Luganszk-Donyeck révén lessz,-e fog,-e kitörni a III. minden élőlényt kipusztitó elseprő világágégés. Az biztos, hogy az oroszok cselekedni fognak ha a területüket is közvetlen támadás, veszély fogja érni, márpedig ennek az AGGASZTÓ HÍR hallatán szerintem, másra nem nagyon lehet következtetni . Bár ÓRIÁSIT TÉVEDJEK !

  • Csable szerint:

   A III. már zajlik, csak hideg állapotában van, de amikor teljesen felforrósodik, egy jóslat szerint ez a szikra a Balkánon fog begyulladni, van rá esély nagyon is sajnos.

 3. zls-179 szerint:

  Ha Putyin nem cselekszik akkor a lelke legyen rajta,akkor majd cselekszik,egy vagy több Zsukov lelkületű katona,katona és nem bohóc függetlenül attól hogy milyen váll-lapokat hord a vállán!A támadóknak, kívánok nyugodalmas jó éjszakát!!!

 4. Névtelen szerint:

  Látom megint fel kell vennem a katonaruhát s pár csatát nyertesre vezényelni,mint az elején.Nem is szálltam volna ki a hadvezetésből,ha azt a szerencsétlen utasszállító lelövésére nem adok engedélyt.Mért nem válaszolt a kérdezősködésre?”0 percig vártunk a válaszára…folyton kérdezve.Nagyon megviselt az eset!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.