Engesztelő áldozat bemutatására készül a horda!

Gyanúsított lett Mengyi „Voldemort” Rolandból

ea

Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezte az Országgyűlés elnökénél Mengyi mentelmi jogának felfüggesztését különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben, bűnsegédként elkövetett költségvetési csalás kísérletével és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés gyanúja miatt. A mentelmi jog felfüggesztéséről szeptember közepén a képviselők egyhangúlag, 167 igen szavazattal mellett döntöttek.

Ma aztán gyanúsítottként hallgatták ki Mengyi Roland fideszes országgyűlési képviselőt – értesült a 24.hu. A „Voldemort” néven elhíresült politikust különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben, bűnsegédként elkövetett költségvetési csalás kísérletével és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés miatt kell felelnie. Az információt Mengyi ügyvédje, Futó Barnabás megerősítette szerkesztőségünknek.
A képviselő 9 óra előtt néhány perccel érkezett meg az ügyészségre, kihallgatása órákig tartott, 1 óra után távozott az ügyészségről.
(24.hu)
Bal-Rad komm: “Engesztelő áldozat bemutatására” készül a döbrögista horda. Vetnek majd egy gumicsontot a nép közé!-oszt’ rágjátok!
“…kihallgatása órákig tartott, 1 óra után távozott az ügyészségről…”
-Közben megtárgyalták a mutatvány részleteit. A forgatókönyvet. Méghogy itt korrupció?! Döbrögisztánban?! Hát látjátok! LECSAPUNK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Engesztelő áldozat bemutatására készül a horda! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Ezért hiányolom a Sztálini demokráciát!Ott aki meglopta a népet,a hazát nem élte túl.Mindegy ,hogy főnök volt vagy paraszt!Ma mindenki ezt sírja vissza!Kilopják a szemünket és a pofánkba röhögnek!Mert ez a demokrácia!

 2. zz szerint:

  És Mészáros Lőrinc ???

  • Fergeteg11 szerint:

   És mikor Lőrinc barát útnak indult vala, hozzá futván egy ember és letérdelvén előtte, kérdezi vala őt: Barát, mit cselekedjem, hogy a NER jóindulatát elnyerhessem?
   Lőrinc pedig monda néki: Miért mondasz engem barátnak? Nekem nincs barátom, csak egy, az Orbán.
   A parancsolatokat tudod: Ne paráználkodjál újságírók előtt; ne csináld ki a párttársaidat; ne lopj kevesebbet, mint bármelyikük; hamis tanúbizonyságot ne tégy a főügyésszel való egyeztetés előtt, kárt ne okozz a NER-nek; tiszteljed a Pártot és a Legfőbb Vezetőt!
   Az pedig felelvén, monda néki: Lőrinc, mindezeket megtartottam ifjúságomtól fogva.
   Lőrinc pedig rátekintvén, megkedvelé őt, és monda néki: Egy fogyatkozásod van; eredj el, gyarapítsd csak a vagyonod, harácsolj még többet, mert így kincsed lesz a NER-ben is; és jer, prédikálj velem, látszólag felvévén a puritánok keresztjét!
   Az pedig elszomorodván e beszéden, elméne búsan; mert korábban már menthetetlenül lebukott.
   Lőrinc pedig körültekintvén, monda tanítványainak: Mily nehezen mennek be az Orbán országába, a kiknek ügyefogyottságuk van!
   A tanítványok pedig álmélkodának az ő beszédén; de Lőrinc ismét felelvén, monda nékik: Gyermekeim, mily nehéz azoknak, a kik ügyefogyottságukban elbizakodottak, a NER országába bemenni!
   Könnyebb a tevének a tű fokán átmenni, hogynem az ügyefogyottnak a NER országába bejutni.
   Azok pedig még inkább álmélkodnak vala, mondván magok között: Kicsoda idvezülhet tehát?
   Lőrinc pedig rájuk tekintvén, monda: Az egyszerű párttagoknál ez lehetetlen, de nem Orbánnál; mert Orbánnal minden lehetséges.

 3. Misa szerint:

  Mészáros Lörinc? Ö fenn ül az olimpüszon vagy a narancs buszon?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.