Ha igaz a hír…

“A rendőrség nem tud pokrócokat biztosítani” – civilek gyűjtenek a határvadászoknak

tap

Úgy tűnik, nem megfelelő ruházatban kell szolgálatot teljesítenie a déli határ mentén dolgozó rendőröknek, ugyanis a határvadászok arra panaszkodnak, hogy átfagynak a szolgálat alatt. Civileknek kell besegítenie, mert a rendőrség nem ad pokrócokat és megfelelő élelmiszert.

A Zsaruellátó nevű Facebook-oldal gyűjtést szervez a déli határ mentén szolgáló rendőröknek, mivel a határvadászok nem kapnak megfelelő ellátást.
A civil szerveződés vitaminokat, megfázás elleni gyógyszereket, élelmiszert, kávét, cukrot, sebtapaszt, kézfertőtlenítőt gyűjt az egyébként állami pénzből állami szolgálatot teljesítő határvadászoknak.
A felhívásban thermoruhákat és pokrócokat is várnak az adakozóktól, egy határon szolgáló rendőrnek a Facebook-oldalon megosztott levele szerint ugyanis “a rendőrség nem tud pokrócokat biztosítani”, tüzet rakni pedig nem lehet a posztoló rendőröknek a 12-16 órás szolgálatban.
Határvadászokat egyébként továbbra is aktívan toboroznak országszerte.
(HVG)
Bal-Rad komm: Amennyiben igaz a hír!…
-No akkor komoly baj van!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ha igaz a hír… bejegyzéshez 32 hozzászólás

  • Ranger2015 szerint:

   Gyurcsány féle szokásos hősködés és hőbörgés.Amúgy meg tök mindegy hogy ott vannak vagy sem.Súlytalanok.Az összes távolmaradóknak vonják le a minden egyes napra jutó “jelenléti díjukat”. Izzasztó munka lehet az a gomb nyomkodás…

 1. Gonda István szerint:

  “A civil szerveződés vitaminokat, megfázás elleni gyógyszereket, élelmiszert, kávét, cukrot, sebtapaszt, kézfertőtlenítőt gyűjt”
  A rendőrségnek kellene adnia a vitamint, megfázás elleni gyógyszereket?

 2. Pozsony 907 szerint:

  TEK nèl van mèg takaró is😉

 3. Pozsony 907 szerint:

  Hány olyan btr van? Elèg lesz?

 4. Szaszi szerint:

  Mit basztatod azt a TEKet?
  Értünk VANNAK,ÉJT NAPPALLÁ TÉVE.
  HÁLÁTLAN!
  Két BTR van,szovjet elvtársaink hozományából,igen vigyáznak rájuk.
  Na és!!!!Üldöznek…bűnt…Na!

  • Pozsony 907 szerint:

   Hős utcát takarják szaszi. 17 èvig voltam katona. Most el van törve a kezem, felvittem a családom v árba, a6 èves fiamnak vèccèznie kellett. Mire visszatérttünk. 3 migro körbe állta 150 magas szerettem.3 – voltak 3ból kettő kèt felé futott.A3. aki miatt eltört a kezem magára vonja. KARMA mi mi

   • Szaszi szerint:

    Te tényleg elhagytad a humorérzékedet a villamoson,de legalábbis az iróniára való fogékonyságodat.
    Ha nem haragszol,most megsértődtem.

    • Pozsony 907 szerint:

     Majd megbèkèlsz.

    • Pozsony 907 szerint:

     Te tudsz rólam mindent ès èn mit tudok rólad ? Méhet ég ész szsaszikám várlak szsretette!

     • Szaszi szerint:

      Megengedtem magamnak hogy elvicceljek egy mondatban Veled.Belátom hiba volt.
      Nem tudok rólad semmit,de tanultam a reakciódból,nem fog előfordulni többé.
      Pozsony, nem magyarázkodok tovább.

     • Pozsony 907 szerint:

      Ennyit kèrtem, te jöttél hozzám, nem èn hozzád.
      Jó szerencsét, sok sikert!

     • Szaszi szerint:

      Neked is Pozsony.És egy másik ellenség képet,ha kérhetem.

     • Pozsony 907 szerint:

      Ostoba vagy ez a céljuk kitudja merre visz a végzet,nèpek harcának zúgó tenger èn. Maroknyi Székely porlik mint a szikla😉

  • Pozsony 907 szerint:

   Mert zsidó!!!

  • Pozsony 907 szerint:

   Hány kereke van a btr- nek?
   S hány miliis a torony géppuska?

   • Szaszi szerint:

    Na,miután le ostobáztál,és le zsidóztál,most már kezdj el vigyázni a szádra.
    Igyál kevesebbet,és vigyázz a kezedre.

    • Fergeteg11 szerint:

     A TEK-re értette, Szaszi! Nyugalom! 🙂
     Van egy érzelmi pont, amin túl már nem hozhatunk jó döntéseket. Hogy is mondják liberálisék? Engedd el!

     • Szaszi szerint:

      Én már kétszer megpróbáltam egy viccnek szánt megjegyzés miatt,de azóta a fejébe vette,hogy én egy nemzetellenség vagyok.ÉN RÁM!
      Annyi hülye írkál őket miért nem kóstolgatja.Nem bántottam,de csak jön,és beszólogat.

 5. Gonda István szerint:

  Nem tudom pontosan, milyen a magyar határvadászok ellátása, de a segíteni érkezett cseh rendőrök itt Szegeden a 4 csillagos Novotel szállóban laknak.

   • egy paraszt szerint:

    Hát azért van aki nem sajnálkozik, mert a határon szolgálók szépen megkapják a pótlékaikat! – mondta egy kollégájuk, aki viszont azért a pénzért sem menne le, mert a rendőrnek nem az a dolga, nem arra szerződött, hanem “autókázni” a járőrkocsiban!
    Másrészt elég szar ügy lehet, belekóstolni szegényebb honfitársaink napi életkörülményeibe, túlóráiba, meg napi ételeibe!

    Azért az elég beszédes, hogy az irodai stábot levezénylik szendvicset csomagolni!
    Ha ennyire nincs szükség a munkájukra, akkor vissza se menjenek, mert feleslegesek, de ha mégsem így lenne, akkor ki volt az az agytörzs, akinek nem jut eszébe balogh miniszter derék közmunkás hada? Ennyire is alkalmatlanok?

    Másrészt minek katonai járművekkel parádézni, marhára beszarhattak a migránsok – egy ostoros, furkósbotos honfitársunk mélyebb benyomást gyakorolhatna.
    A kerítés is felesleges, mert annyi ott a képen az autó, hogy már-már egymásba érnek!

    Már csak a magánbiztonsági szolgálatok hiányzanak, hiszen már a laktanyákat is ők biztosítják a katonák ellenében, marha jó pízért!

 6. Fergeteg11 szerint:

  A felszerelés minőségi problémái a Honvédségnél sem teljesen ismeretlenek. Sajnos új értelmet nyernek a túra-, túlélő- és sportfelszereléseket áruló boltok, amelyekben lehet venni kifejezetten hasznos aláöltözőket. Talán ennyi még belefér egy ilyen helyzetben. Amúgy érdekes, amikor a legvadabb kapitalizmus szekértolói igényelnének egy gondoskodóbb rendszerre jellemző ellátást, miközben a jóléti államok alapjainak felszámolása közepette általában az egyéni felelősséget hangsúlyozzák. Itt nem.
  Egyik oldalról van valami a kifogásokban, más oldalról nézve viszont ez az újabb kellemetlen hír illeszkedik az utóbbi idők rendőrség (és katonaság) elleni támadásainak sorozatába a ballib körök részéről. Tavasszal a határra vezényelt rendőröket és katonákat sajnálták (ugyan joggal, de ezzel egyben a szervezeteiket támadták), és most megint. A robbantás után nekimentek a rendőrségnek és a TEK-nek, illetve más szolgálatoknak is a kártyaügy kapcsán, ugyanakkor látványos szolidaritási akciót szerveztek a kórházba kerülő rendőröknek. Ilyeneket akkor szoktak művelni, amikor egy-egy nagy, az állam stabilitása szempontjából kiemelten fontos (erőszak)szervezet állományában az elégedetlenség fokozása (demoralizálás) kívánatos a vezetéssel szemben.
  Egyoldalú vélemény, elismerem, de talán nem teljesen alaptalan. Majd nevetek rajta, ha kiderül, hogy csak rémeket láttam.

 7. Misa szerint:

  Pintér narancs rendvédelmi egységeinek ezek csak plusz, értelmetlen ténykedések.

 8. Ranger2015 szerint:

  “Takarót, gyógyszert, élelmiszert gyűjtenek a határt védő rendőröknek”
  tegnap, 08:44

  http://propeller.hu/itthon/3245859-takarot-elelmiszert-gyujtenek-hatart-vedo-rendoroknek
  36+46 hozzászólás

 9. Szatmári Benő szerint:

  Meg kérdezném tőletek: MI A BÚBÁNATNAK NEKIK A POKROC ? Csak nem aludni akarnak szolgálatban ? Ráadásul tele a net olyan szövegekkel , hogy menyire sanyarú a sorsuk és persze képek is vannak hozzá amin látszik a tábortűz , vagy bandázás vagy olyan tákolmány ami a járőr kilátását akadályozza esetleg mind együtt . Hát ha mi annak idelyén ilyesmivel buktunk volna könnyen futkosó lett volna a vége . Ha mond ez még valakinek valamit . Érdekes se a hivatásos határőrök nem nyafogtak sem előtte a sorállományúak . Csak a rendőrök !!! Szerintem azért nyafognak mert anyámasszony katonái .

  • Kálmán Lőrinc szerint:

   Ügyesen megsemmisítették a határőrséget(összemosva a sündörséggel), jelen voltam a leltározásnál sok határőr központban és laktanyában annak idején és már akkor is rázott a hideg a gondolatra, mekkora bajok lesznek még ebből….nem is kellett olyan sokat várni rá…9 éve volt.

  • petymeg szerint:

   Az emlegetett “átkosban” volt kifejezetten téli ruházat és főleg nem ültek 24 órát az őrtoronyban!

   • Sub Zero szerint:

    Bár rakétás voltam Nagykanizsán, mégis lenyomtam 130 őrszolgálatot. Kétváltásos volt, többnyire toronyban. Télen amikor bódéban voltunk, kaptunk őrcsizmát és őrbundát. Így is embert próbáló volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.