Itt a verdikt!

Balog Zoltán: Erre a kormányra kimondottan jellemző a puritánság

bazo

Balog Zoltán Rogán helikopter-ügyéről az Indexnek elmondta: “magánszférába tartozik, hogy szabadidejében ki, hová utazik és mivel. Mindaddig, amíg közpénzt nem használ fel, és nem sért törvényt vagy előírást, számomra ez nem érdekes.”

Az emberi erőforrások minisztere szerint, ha bárki magasabb életszínvonalon él, az szemet szúr, irigységet vált ki Magyarországon, ezért is fontos a látszat. Azt viszont hozzáteszi, ő nem jár helikopterrel, a miniszteri fizetéséből ezt nem is engedhetné meg.
Szerinte a kulcskérdés az, tisztességtelen, vagy tisztességes jövedelemből van a pénz? Balog azt is elmondta, hogy “erre a kormányra, mint testületre kimondottan jellemző a puritánság.”
(forrás: 24.hu)
Bal-Rad komm: Vezírünk egy vagyontalan ember! (Ő maga vallotta be!) Qrmányunk pedig kimondottan puritán!-ezt meg Balog tiszteletes modta. Egyházi ember ő, aki nem hazudhat. Ragály Tonyónak meg köze nincs a közpénzekhez. Törvénysértésekhez meg végképp nincs. TALÁLMÁNYAI díjából él úgy ahogy.
Amúgy meg irigyek vagyunk! Kész szerencse, hogy qrmányunk TAGJAI IS puritánok mind! Gondoljunk bele, hogy ha nem lennének azok…!
Szerencsés egy nép vagyunk na!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Itt a verdikt! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. 1tothgabor szerint:

  Tisztelt Balogh „Nem Látok, Nem Hallok” Zoltán Rabszolga Erőforrás Miniszter Úr!

  Nem tudom, hogy tuggya-e, de van egy olyan (még be nem zárt!!!) honlap – ráadásul MAGYAR -, aminek neve: a.te.ervelesi.hibad.hu.

  Ennek megtekintését nem ajánlom Önnek, mert ott nem Hinni, hanem gondolkodni kell, másrészt a vallásos bolondok nem értik az intelligenciát, mert ugye az az ördögtűl van, tehát kizárt, hogy „isten szógája” megnézze.

  Nade én segíteni akarok Önnek, ezért kérem, hogy jól figyeljen:

  Amikor bűnszervezetben elkövetett csalás, sikkasztás, hazaárulás, népirtás (hogy csak a nagyját említsem…) vádjában Ön bűnösnek találtatik, és stílusosan a Várban ostorozgassuk Önöket néhány naponta, akkor Ön valószínűleg könnyes szemekkel fog nézni, szipogni fog, netalán-talán még sikoltozni is, és ne adj isten még kérdezni is fog. Ebben az esetben azt valószínűsítem, hogy valami ilyesmit fog gurgulázó hangon hörögni:

  – … nem tettem semmit … minden a törvény szerint történt … nem vagyok bűnös … törvénytelen amit velem tesznek … nem loptam közpénzt … isten nem engedheti ezt megtörténni velem …. ÁÁÁÁ ….

  Nos, ebben az esetben valószínűleg az Ön érvelésére én a következőket fogom előadni:

  – Azt hogy mi törvényes, és mi nem azt ti állapítottátok meg a bandátokkal. Teljes mértékben bűnös vagy, mert éhség, szegénység, boldogtalanság, lelki és testi fájdalmak van az országban, a kórházak a vágóhidakkal vetekednek. Amúgy sincs semmi jogod törvényre hivatkozni, mert nincs érvényes Alkotmány. Azt, hogy mi a közpénz és mi nem az, azt a haverokkal állapítottátok meg, de Ti olyan hülyék vagytok, hogy még a saját szabályaitokat sem tudjátok betartani. Az meg, hogy a Te büntetésedről mi Isten véleménye, nem érdekel, amíg le nem száll az Égbűl, szóval magánszféra. Mármint a Magyar Nép magánszférája, hogy Ti milyen büntetést kaptok.

  Tisztelt Balogh Zoltán Úr!

  Örülök, hogy példámmal hozzájárultam az Ön magasabb szintű megvilágosodásához.

  De kétlem, hogy átfogta a tudata.

  Örülök továbbá, hogy Hidat képeztettem a vallásos és vallástalan lelkek szakadéka között.

  Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! Legyetek Örömben!)

 2. Botond szerint:

  Aham … korábban meg mintha azt ugatta volna a bandájával, hogy a közszereplőnek nincs magánszférája. Tehát vagy amnéziás, vagy egy bűnöző ez is … egyik esetben se
  tölthetne be semilyen funkciót, főképp nem miniszterkedhetne. De hát miért pont ez lenne különb, mint a banda tagjai?

 3. Fergeteg11 szerint:

  Remek! Liberálisként kezdték, majd észrevették a lehetőséget, és polgárivá vedlettek át. Aztán “plebejusok” lettek, majd “nemzetiek”. Most pedig “puritánok”. A protestáns munkaetika is megnyilvánul náluk, hiszen félelmetes precizitással, fáradhatatlanul végzik hivatalukat Isten nagyobb dicsőségére. Apró szépséghiba csupán, hogy erre sokan úgy hivatkoznak: hivatalból lopnak. De ezt is értünk teszik, nem ellenünk!

 4. zls-179 szerint:

  Ez egy barom, aki az újságírók tekintetét sem képes megtalálni, nemhogy a hozzá intézett kérdésekre a kielégítő szavakat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.