“BARSZ-2016”- a szomszédban

Két napja zajlik déli szomszédunk Szerbia területén és légterében a “BARSZ-2016” elnevezésű szerb-orosz közös légi “hadgyakorlat”.

A hadgyakorlatnak csak erős túlzással nevezhető mozgolódáson a két ország légierőinek három-három MiG-29-es harcigépe, és kettő-kettő Mi-8-as szállítőhelikoptere vesz részt. Mindettől függetlenül a dolog éppen elegendő ahhoz, hogy a NATO-latorszövetség berkeiben jónéhány vezérhiéna hidegleléses állapotba kerüljön, és orosz expanziós törekvésekről kezdjen el vonyíkolni.

Holnap megnyugodhat(ná)nak! Véget fog érni a “BARSZ-2016”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“BARSZ-2016”- a szomszédban bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Az adig jó,amig a NATO “berkekben” hideg lelés van, ez azt jelenti,hogy FÉLELEM van az oroszok bárholi megjelenésétől. Egyben azt is jelenti, hogy Oroszország katonailag fejletteb mint a NATO, véleményem szerint !

  • Sub Zero szerint:

   Nem fejlettebb. Illetve lehet, hogy bizonyos területeken igen. A háborúkat már az ipari potenciál dönti el. Ebben Oroszország gyengébb, mint a NATO tagországok. Egyébként nem a NATO-val van bajom, hanem azokkal, akiket képvisel.

   • Misa szerint:

    És Kínánál gyengébb az egész nyugat. Persze ha ledobjuk a közgazdasági, statisztikai hokuszpokuszt.

   • cicvarek szerint:

    Azért az nevetséges volt amikor, a fene sem tudja már melyik arab állam NATO általi bombázása, cirkálókról való lövetése abbamaradt. Ok, elfogytak a bombák, rakéták stb.

   • dezső szerint:

    🙂

 2. man utd szerint:

  Miértelme ennek a gyakorlàsnak pàr géppel.

 3. zls-179 szerint:

  A NATO olyan mint a Bábel tornya előbb vagy utóbb összezavarodik,legvégül pedig összedől, a zsákmány és annak reménye tartja egyben az egészet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.