Donbassz

Nyalókakirály ordashada bőszen gyakorlatozgat a fő ellenség Oroszország ellen. Mint Valcman tegnapelőtt hangoztatta, az ő birodalma lesz az USA-NATO-EU-bűn és latorszövetség legerősebb-egyben leghűségesebb-európai külső barátja, szövetségese! Csak támogassák.

Miközben erről bizonygatott, három embere fulladt vízbe Donbassz határainál. Műszaki hiba!
Tegnap Herszon-területen sült el balul légideszantosainak haditornája. Itt is volt egy kis műszaki hiba, de legalább a zsoldlista nem rövidült.

Bár ha az eset fordítva történt volna, Valcman Nyalókakirály aligha bánkódna.
Szakmai elemzők és politilógusok úgy vélik, hogy Valcman birodalma eljutott teljesítőképessége végső határaiig. A Donbassz elleni háborúskodás, a mértéktelen korrupció (bár komoly és mérvadó ranglisták szerint Döbrögisztán előkelőbb helyen feszít e téren) és a hihetetlen mértékű lopás teljesen ellehetetlenítette a kijevi udvar kincstárát.
NAPI KÉRDÉS AZ UDVARBAN A HOGYAN TOVÁBB!
Donbassz ügyében még erősen kötik az ebet a karóhoz. Tegnap ismét gyilkoltak Valcman latortüzérei. Szahankában tegnap délután a martalóctüzérségi attak egy helyi ötvenéves asszony életét követelte. Három másik civil súlyosan megsebesült, négy ház teljesen rommá változott.

A DNR frontszakaszát 220 alkalommal lőtték. Jaszinovatajától Szahankáig.

A Maradék-Ukrajna hogyan tovább?-kérdését a kijevi udvartartás Donbassz vonatkozásában legalábbis-biztosan megválaszolta mára virradóan is.

latt

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. zls-179 szerint:

    Donbasszon kivül már minden más térség, és nép feladta volna a harcot az elképeztő veszteségeket látva mind élőerőben mind infrastrukturálisan.Ám a győztesek soha nem adják fel, mert aki feladja soha nem lessz győztes!!!

  2. TERMIN8ATOR szerint:

    Merem remélni, hogy Donbasz és Luganszk lesznek a győztesek, t. zls -179.

  3. TERMIN8ATOR szerint:

    https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwiOppvJvdPPAhUF7xQKHe-hBZgQFggcMAA&url=https%3A%2F%2Fria.ru%2Fworld%2F20161011%2F1478933620.html&usg=AFQjCNEVk4GGKilHo8q41142EkCLPm1Qmw Ria Novosztyi : Az ukrán külügyminisztérium fél az ukrán álampolgárok Oroszországba való MENEKÜLÉSEITŐL, abban az esetben, ha az Ukránok bevezietik, az Oroszországgal szembeni vízum kényszert, jelentetteki azUkrán külügy miniszter helyetes, Alexej Makejev.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.