Módosul Vlagyimir Putyin 19-i programja!

Tegnapelőtt Holland Ferike gall elnök azon lamentált a TMC nevű francia televíziós csatornán, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök jövő héten (19-én) esedékes látogatásán vajon rá tudja-e venni az orosz államfőt Szíria cserbenhagyására?

Aztán-mintegy hangosan tűnödve-arra a megállapításra jutott önmagával, hogy ez nem fog sikerülni. Van-e értelme ilyen előjelek mellett fogadni Oroszország elnökét?-tette fel a költői kérdést Hollande.
A válasz ma megérkezett Moszkvából. Egyenesen a Kremlből. Nincs értelme! Vlagyimir Putyin úgy ítéli meg hogy nincs értelma párizsi vizitjének, ezért programfüzetéből törölték a 19-i napra betervezett párizsi utat.
Jelentkezett viszont Germánia Ribanca egy programtervvel. Nyilván megorrintotta a Kreml hangulatát, így hát gyorsan menesztett egy táviratot Moszkvába, Párizsba, meg Kijevbe.
Jönnének össze a jeles napon Berlinben a meghívottak, a “Normandiai Négyek” formációban, Donbasszról csevegni. Vacsoraasztalnál.

Képtalálat a következőre: „Normandiai Négyek-kép”

Vlagyimir Putyin, Francois Hollande, Nyalókakirály meg a vendéglátó Kanczlerina! Rossz nyelvek szerint állítólag Nyalókakirály vetette föl az ötletet a Kanczlerinának.
Arról még e pillanatban nincs hírünk, hogy a vacsorameghívásnak eleget tesz-e az orosz elnök? 19-i programja mindenféleképpen módosulni fog. Vagy otthon marad, vagy átugrik Berlinbe egy vacsorára.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Módosul Vlagyimir Putyin 19-i programja! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Azt hiszem, NAGYON OKOSAN DÖNTÖTT V.V. PUTYIN ELNÖK, a PÁRIZSI “találkozóról”. De, szerintem Migráns Bundessmutti is hasonlóan “kosarat” fog kapni a Kremeltől, mert ugyan az a helyzet, szituáció Donbaszban IS, mint Szíriába-val kapcsolatban . Csak ugyebár Donbaszban MÁR lassan HÁROM ÉVE LESZ a Meddő úgynevezet “tárgyalásoknak, a normandiai négyek “részéről, a legcsekélyeb, leghalványab eredmények nélkül ( ismét fogok használni egy közmondást, de előre is elnézést kérek az izraelita vallásuaktól, nincsen szándékomban senkinek a vallását, hovatartozását megbántani); ott vannak ahol a Mádi zsidó-Mádon. Tehát szerintem V.V. Putyin elnök. fogja KÖSZÖNNI A MEGHÍVÁST, de, mivel ennek a “témának” sincs SEMMI ÉRTELME nincsen. Nem fog megjelenni, az AZ ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT, mivel, ismét csak a véleményem szerin semmi uj nincs a nap alatt DONBASZ- szal kapcsolatban, vacsorázni meg a Kemelben is tud . Tévedés azomban NINCS KIZÁRVA.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  http://smi2.ru/newdata/news?ad=2385003&bl=83654&ac_bl=4251&ac_ad=2347912&ct=adpreview_more&out=1&st=16&ab=b Eztet jólenne, ha le tudná forditani, tisztelt Admin. Gondolom,de inkáb csak sejtem,hogy Putyin mérsékletre inti a kijelentéseit illetően Holland Ferikét.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Donbasz “megtárgyalása” csak ürügy,hogy Putyint Berlinbe csalják, szerintem,ez vagy Bundesszmutti “békitgetése”, vagy az életére törnek. Annál inkáb is hajlok ez utóbi FELTÉTELEZÉSEM felé,mert, a csoki királynak a kezdeményezésére hívta mega Bundesszmutti . Két merénylő, egy bünrészes, talán egy nagy erejü politikai GYIILKOSSÁGRA KÉSZÜLNEK. Ne menjen oda Putyin, ha kedves az élete ! Remélem, hogy RÉMEKET LÁTOK .

  • Sub Zero szerint:

   Putyint nehéz lenne pótolni. Amíg az utódlása megtörténne, az USA kihasználhatná a helyzetet. Beláthatatlan következménye lenne Oroszországra nézve. Szerintem visszatérne egy olyan állapot, ami a SZU szétesését követően volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.