Donbassz: ISMÉT KITÖRT A HÁBORÚ (?!)

Ma délelőtt Moszkvában Dmitrij Peszkov az orosz államfő szóvivője kijelentette: a Kreml véleménye szerint NEM AKTUÁLIS A JÖVŐ HÉTRE TERVEZETT KANCZLERINA-FÉLE  VACSORAMEGHÍVÁS a “Normandiai Négyek” orosz tagja számára!

Vlagyimir Putyin szerint baj van az eléje tálalandó főzettel. Hiányzik belőle egy csomó adalék, amiről pedig Minszkben megállapodtak. Majd ha a kondérba mindent belaraknak ami szükséges!-akkor értesítsék.

holt

Pedig valószínűleg a Medve fogára való főzet MOST EGY IDEIG biztosan nem lesz. Kijev legalábbis gondoskodott arról, hogy nem legyen. Saját akaratából-e vagy patrónusai tudtával-ösztökélésükre, de megint bekavart.
Az egész éjszaka a DNR-front teljes hosszában ISMÉT CIVIL HALOTTAKAT KÖVETELŐ latortüzérségi támadásokat követően közvetlen harci cselekményt provokált.

komint

Donyecktől délre-Kominternovo térségében-támadásra indult ma délelőtt a kijevi ordashad. Hohol tengerészgyalogság latortüzérségi ostromot követően tankok fedezetében indult a népköztársasági állások ellen! Jelentések szerint a rahamot a DNR erői visszaverték. Jelenleg is heves harcok dúlnak! HÁBORÚ EZ A JAVÁBÓL!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz: ISMÉT KITÖRT A HÁBORÚ (?!) bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Laci szerint:

  Normálisak ezek?

 2. zls-179 szerint:

  Maradék-Ukrajna katonái imigyen is köszönthetnék a legfelsőbb hadurukat:Dicsőség neked……….. a halálba menők köszöntenek téged!Mire az uralkodó, vagy egyéb műszaki tiszt:Legyen áldás, a hamvaitokon!

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Mégis csak bejött a gondolatmenetem ,anno a tegnapi írásommal. Putyin is rájött ara,hogy felesleges Berlinbe mennie, felesleges szót csépelni Donbaszról, mert mindez, csak sehova sem vezető dolog. Talán putyinnak is kinyilt végre a szeme a nyugati “partnereket” illetően. Mostmár két haragos- Holland Ferike és a Csoki király közzé,no meg az alatomos Migráns-Bundeszmutti társaságában lenni, NEM ÉLETBIZTOSITÁS. Márpedig ő nem hazardírozhat az életével . Putyin az életével Oroszországnak köteles elszámolni csak !

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwjp3JKhi9bPAhVFVRQKHTBSCD4QFggcMAA&url=http%3A%2F%2Fvoicesevas.ru%2Fnews%2F26523-bolee-15-inostrannyh-naemnikov-kieva-ubity-25-raneny-pri-popytke-vsu-prorvat-front.html&usg=AFQjCNE2RvmdAKlps7uXEUc-gFU4MAn7Hg Két DNR milicista meghalt és öt sebesült, lett a DNR oldalon, amikor Komintenovo és Lenyinszkoe településeknél, a Donyecki köztársaság déli részén kisérletett tett az Ukrán, úgynevezett “Antiterroristta” csoportja megpróbált behatolni a DNR felség területére. Az ukik vesztesége 15 halott és 25 sebesült lett, közölte Eduard Baszurin a DNR operativ parancsnokság helyetese. Amai napon az únv. “antiterrorista operativ parancsnoksága őrült kisérletet tett a védelmünk áttörésére Kominternovo és Lenyinszkoe településeknél. Sajnálatos módon nem sikerült megakadályonunk a védőink közötti veszteségeket, két védőnk meghalt,öten megsebesültek,- nyilatkozott Eduard Baszurin. Szerinte idegen zsoldosok is bevoltak kapcsolódva az áttörési kísérletbe a DNR területére. Az ellenségnek fel kelletet adni a ROSZ tervüket, több mit 15 zsoldost megöltek és 25 sebesültjük van-mondta,nyilatkozta Eduard Baszurin.

 5. Próféta szerint:

  Legközelebb, ha módjukban áll a védőknek, akkor ne álljanak le a latorirtással kegyelemből, az utolsót is aprítsák fel. Legyen Donbasz egy Bermuda háromszög, aki oda kéretlenül belép, annak se híre, se hamva ne maradjon meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.