Gépház

Kedves Olvasók!

A balrad.com terheléses támadás alatt állt, illetve néha rázuhan egy-egy hullámban most is. Érdekes, hogy a legtöbb az USA-ból, Ukrajnából és Franciaországból érkezik.

Ha erősödik a támadás, beállítunk egy ellenőrző felületet, ami az oldalra lépéskor pár mp-ig egy feliratot mutat, majd magától belép.

Még érdekesebb, hogy a Népszabadság cikkre indult be
http://www.balrad.com/2016/10/11/ezermilliardos-lopasi-ugybe-bukott-bele-a-nepszabi/

Képtalálat a következőre: „monster”

 

Kategória: FŐOLDAL | A közvetlen link.

Gépház bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. V.kutya szerint:

  Tessék kérem bizonyos országokat letiltani a elérhetőségekben, akár a .htccess fájlban is ki lehet tiltani nagyon egyszerűen a visszatérő hekkertámadások tartományait. Oda kéne figyelni a tárhely gondozójának az ilyen “apró” részletekre (is).

  • Fergeteg11 szerint:

   Igen rossz húzás lenne. Pl. engem is sikeresen kilőnének ezzel. Nem hiszem, hogy az ilyen brutális módszer valaha felmerül.

   • V.kutya szerint:

    Néhány tipikusnak mondható ország, ahonnan gyakoriak a támadások, mert nincs rá törvény:
    Algéria, Marokkó, Kazahsztán, Örményország, Azerbajdzsán, Észto. Letto., Lengyelország (!!!!!, bizony, náluk nemzeti dicsőség a balos médiumok kinyírása, Orbánnak sok önkéntes lengyel katonája van), és még sorolhatnám.

 2. Radikal szerint:

  V.kutya : Amúgy tényleg minden egyszerű, csak mindennek van következménye. Tehát mégsem egyszerű 🙂
  Bizonyára sokan vannak, akik azt gondolják, hogy van egy wordpress sablon, az fut egy ingyenes szerveren, mi lehet a gond 🙂 Miért rinyálunk annyira. Nem olyan bonyolult dolog.
  De az. Akinek olyan oldala van, ami nem működik, vagy pár kattintás van naponta, az nem hasonlítható össze azzal, ami itt folyik. A wp számláló egy ideje a látogatások felét mutatja, de így is épp elég magas szám, 100 ezer látogató meg bírja fektetni magától is a szervert, ha sok az egyidejűség. A támadások miatt ezek a terhelések a többszörösére növekednek. Most épp nincs támadás, jelenleg 10.12. 19.12-kor 140 látogató van az oldalon.

  Egyes cikkei erősnek tűnnek, nagyon sok látogatót behoznak és ezáltal jobban ki van téve oldalunk a veszélynek.
  Külön köszönet annak, aki megosztja nagyobb, gazdagabb médiák hozzászólási lehetőségeinél.
  Amikor egy balrados megosztás, vagy link megjelenik ott, ahol az ilyet nem szeretik, kéjes öröm fog el a sok igénytelen hozzászólás miatt, látható, hogy mély sebet üt bennük és csodálkoznak – és talán elgondolkoznak…

 3. gyorgy szerint:

  Gusztustalan, amit a Fidesz művel a médiával, főleg az utóbbi időben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.