Gépház jelenti!

Ma kora reggeltől ismét elérhetetlenné TETTÉK VALAKIK a Bal-Rad-ot!
A műszaki háttér többszöri próbálkozás után sikerrel leküzdötte a problémát, ám biztosak vagyunk abban, hogy a támadás folytatódni fog. Ennélfogva lesznek fennakadások a jövőben minden bizonnyal!-és ezekért már most elnézésüket és türelmüket-megértésüket kérjük Tisztelt olvasóinknak.
“Azorka” nicknevű fórumtársunk üdvözletét és jókívánságait szeretném tolmácsolni. Ő még ebben a hónapban nem lesz számítógépközelben. Vitorlát külön is üdvözli!
admin
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Gépház jelenti! bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Köszönöm! Remélem jól van!És sok szerencsét kívánok neki én is!

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  T.Admin ! Köszönet az értesitésért, valóban történt ilyen “rendellenesség, de aztán helyre billentek dolgok.

 3. János szerint:

  Rendszeresen nagyon határozott kritikát fogalmaz meg ez az újság. A Tisztelt Admin pedig rendszeresen még egyértelműbbé teszi az ok okozati összefüggéseket. Ez az álmoskönyv szerint az érintettek, leleplezettek rosszindulatát váltja ki. Jönnek az üzemzavarok, ha pedig ez sem elég, akkor és a TEK vagy a TEV is rajtaüthet a szerkesztőségen. “Mond ki az igazat és betörik a fejedet!”

  • .... szerint:

   Nagyot tévedsz, mert az igazat itt sem mondják ki, vasalnak és átültetnek, ez a módi. De nincs előre mutató gondolat, ha valaki le meri írni, azt tiltják. Sőt virust küldenek rá. Semmi nem az aminek látszik. !!!
   A szegény nem is olyan szegény, a buta nem is buta, az ordenáré az meg inkább műveletlen. A nagy oroszbarát meg inkább seggnyaló, mert mint a tanmese: nem biztos, hogy a barátod aki kikapar a szarból !

 4. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Ugyanez megy az összes radikális oldallal is. Legyen az jobb vagy éppen baloldali.
  Amúgy Bodnár Dániel (TEV) “barátunk” áll a háttérben, méghozzá évi 28milliós Fidesz kormány állami támogatással + 6-8 “részidőben nekik dolgozó” egyetemistával.
  Ezek az egyetemisták amúgy a Corvinus “nebulói”. Zsizsikek a lölkeim…
  Ők figyelik az internetet és ha valami felbassza a cukrukat akkor vagy feljelentik, vagy meghekkelik. Amiről tudok, hogy jobboldali oldalakat mint a Jövőnk.infót, a Kitartás.net, régebben pedig Hídfőt is folyamatosan támadták, támadják. A Hídfő az “ki is költözött” egy orosz szerverre. A Somló VédPajzs Szövetségnek eddig vagy 5-6 weboldalát vágták haza, a Facebook oldalát is már számtalanszor letiltották nekik. Több tízezer lájkolójuk “veszett” oda, heti többszázezres olvasottsággal. Ők mindig újrakezdik, amíg bírják cérnával. A Magyar Gárda szervezetek oldalait is folyamatosan támadják. Gondolom a balradikális oldalakkal sem tesznek kivételt. Ez van.

 5. zls-179 szerint:

  …. egy zseni vagy, te vagy a valaki!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.