Csak egy kis “orbántakaroggyozásra” gyűlnének!

Népszabadság-ügy: Több tízezren vonulhatnak utcára a kormány ellen

nep

A munkavállalók felháborodása és az ellenzéki szolidaritás mellett immár nemzetközi sajtóvisszhang is kíséri a Népszabadság kiadásának felfüggesztését. A Párbeszéd vasárnapra tüntetést szervez, amelyre több tízezer résztvevőt várnak, eközben a lap munkatársai folyamatos nyomásgyakorlást ígérnek.

M. László Ferenc, a Népszabadság újságírója az ATV A nap híre című műsorában elmondta, nincs miről tárgyalniuk a cégvezetéssel egészen addig, amíg a munkavállalók helyzetét nem rendezik, és amíg nem kapják meg a Munka törvénykönyve szerint is járó juttatásaikat, legyen szó végkielégítésről, vagy ki nem vett szabadságról.
Vannak olyan kollégák, akik már 25-30 éve a lapnál dolgoznak, ők a fél életüket az újságnál töltötték, nekik meg kell kapniuk, ami egy élet munkája után jár – fogalmazott.
M. László Ferenc beszélt arról is, hogy néhány héttel ezelőtt cikket írt a kormány, illetve az állami cégek pénzköltéseiről, a közérdekű adatok alapján pedig tavaly, éppen ebben az időszakban ugrott meg a Mediaworks-ben az állami hirdetések aránya. Az újságíró szerint a Népszabadság eladásának előkészítéseként is értékelhető, hogy a nyomtatott sajtó területén a lap tulajdonosa, a Mediaworks a többi sajtóorgánumhoz képest jóval több, mintegy 55 millió forint állami támogatásban részesült a kvótakampányra fordított összegből.
(atv)
Bal-Rad komm: Amennyiben valóban CSAK QRMÁNYELLENES demonstrációra készül a Népszabadság ürügyén egy mérhetetlenül alacsony támogatottságú politikai köröcske-lehet legyinteni a dologra! A pesti belváros hőbörgése ez!-és nem több. Amely köröcske/köröcskék bőszen asszisztáltak másfél millió magyar munkahelyének az elvesztéséhez. Semmi kivetnivalót nem látván a piaci versenyre hivatkozó elbocsájtásokban.
DÖBRÖGI NYUGODTAN ALHAT MIATTUK!
Amennyiben a Népszabadság MIATT lázonganak!-úgy még ha fenntartásokkal is-de támogatható a morgolódásuk. Hiszen hiányzik a krumlilevesből a krumpli! Érthető az emiatti háborgásuk, hiszen Döbrögiék kihalászták a léből a krumplit!
Alapvetően A SZERVEZŐK/ÖSSZERÖFFENTŐK teszik érdektelenné tervezett akciójukat! Ami nem is lehet más, mint a már megszokott pesti belvárosi liberális ebéd utáni eseményvárás! Egy kis “orbántakaroggyozás!”-oszt’ majd megunnyák és hazamennek!
Politikai pecsenyesütögetésbe kezdenek!-hamuba sült pogácsa lesz a végeredmény, amit viszont Döbrögi bezsákol. Ez is megvan!-morrantással.
Jól látszik a Népszabadság-ügy kapcsán, hogy az ellenmaffiáknak lövésük sincs a “mit kéne vele kezdeni?”-kérdés kapcsán!
SEMMIT!
Adott minden lehetőség, hogy a Népszabadság ÖNERŐBŐL talpra állítsa önmagát! Amihez viszont az érintetteknek kedvük nincs! Pedig mecénás akadna! Persze akkor valakik betevője-esetleg-kisebb lehetne!
Pontosan itt és ebben érhető tetten a kisszerűség! QRMÁNYELLENESEK LENNÉNK!-qrmánypénzen! Ami ugye-közpénz! De annak hiányában inkább nem…
RENDSZERLEVÁLTÓ TÜNTETÉSEK KELLENÉNEK! SZERTE AZ ORSZÁGBAN! Nem csak ornántakaroggyal, hanem TAKARODJATOK!-kal!
Ahhoz viszont-érdekes módon-nem fűlik a pesti belvár kalandvágyóinak foga. Érthető okokból! Még a végén dolgozniuk kéne!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Csak egy kis “orbántakaroggyozásra” gyűlnének! bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Mi komcsik Hévizről küldjük a dalt.
  Ne hadjátok magatok munkások,hogy a paraziták tolvajok kiszivják életenergiátok.

  • Rettegett Iván szerint:

   Tiszteséges munkáért tiszteséges munkabért.
   A szerződés az szerződés még a bankárokra nézve is.
   Unios árak unios bérek. stb stb stb

  • V.kutya szerint:

   Jó ez a klip, bárki bármit mond! Ill. nem csak a klip, hanem Dopeman, ő legalább egy szókimondó fazon.

 2. Rettegett Iván szerint:

  Tonyo ezt meg neked küldjük speciálba mikor a vajda lagziába ropod a dancet
  azt másnap 80 család kenyér nélkől marad.

 3. scout szerint:

  Te Iván, hol találtad ezt a fekália klippet?Ilyen kulturált ember nem hallgat,csak primitív végbéllény.Ez nem zene, ez minősíthetetlen fos.

 4. Realista szerint:

  Ezt a minősíthetetlen manele zenét a fajtája imádja. Ezt tudj ez a hiteltelen oláh troll. Hallgatni a manelet, álmodozni Hévízről, butaságokat írni, kitalálni dolgokat magáról.

  • ... szerint:

   Realista!
   Szavamra elkapott a röhej ennek a faszkalapnak a mindennapos igyekezetén.
   Ez a nyomorult holnap már masszív hardcore pornót fog ideokádni boritékolni lehet! És mind ezt a Bal-Rad oldalán! Bammeg! Ez a munkanélküli gyökér ül a kádjában amit hévizi szaunának nevez kezében a fonnyadt cerkával, miközben teljesen másról firkálva a témától a tökagyú ollózgatja serényen a semmit!
   Értelmiségi a csóresz csávesz a javából!

 5. Misa szerint:

  A piti , kézben tartott ellenzéki pártocskák, néha azért állnak ilyen ügyek mellé, hogy népszerűtlenségükkel, el vegyék élét.
  Színház az egész demokrácia és játékos benne minden párt.

 6. István Fekete szerint:

  FECÓ, mondta:- ..nem tetszik, ellehet menni. Van is hová, a közel-keleti kis hazába. Oszt, Jó napot.

 7. .... szerint:

  Misa
  + 1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.