Mekkmester menekül?

Újabb adalékot csepegtetett Matolcsy lakásügyéhez a Népszabadság újságírója

lux

Elhagyhatta a jegybankelnök a budai Várban eddig használt luxuslakást.

Napok óta nem látták Matolcsy Györgyöt abban a házban, amelynek egyik luxuslakását használhatta – ezt Facebook-oldalán írta Baksa Roland, a múlt szombaton hirtelen felfüggesztett Népszabadság újságírója.
“Napok óta nem látják Matolcsy György jegybankelnököt abban a – Budai Vár területén levő – házban, amelyiknek egyik luxuslakását használhatta – csiripelik a verebek nekem. Pedig, csiripelik a verebek, Matolcsyt a múlt hétig gyakran látták ott feltűnni.
A lakás annak a Patai Mihálynak a kizárólagos tulajdonában van a – múlt szombat, október 8. óta felfüggesztett – Népszabadság eddig nem cáfolt, múlt hét csütörtökön, október 6-án közzétett információi szerint, aki az Unicredit Bank elnök-vezérigazgatója. Patai Mihály egyben a Magyar Bankszövetség elnöke. Vagyis a jegybankelnök azt a luxuslakást vehette igénybe, mint az tudott, amelyik egy, a jegybank által felügyelt kereskedelmi bank vezérének a tulajdona az eddig nem cáfolt hírek szerint.
Mint az is tudott, a Népszabadság a múlt héten közölt értesülése előtt többször is próbálta az érintetteket reagáltatni az információra, de egyikük sem válaszolt. Így azt nem tudni, fizet vagy fizetett-e, és ha igen, mennyit Matolcsy György a lakás használatáért.”
(Forrás: #nevergiveup #népszabadság#népszabi #egyszerűensenkikvagytok)
Bal-Rad komm: “…Napok óta nem látják…”
-Mekkmester elpárolgott a környékről? Esetleg Élete Új Párjánál a Zituskánál héderel?
Amennyiben igaz lehet Döbrögi Szent Jobbjának köddé válása a Patai-hajlékból, akkor a Népszabadság komolyan beletenyerelhetett a Patai-Mekkmester buliba. Ami miatt esetleg már Maga A Szent figyelmeztethette az Ő Jobbját: egy időre föl kéne szívódni Gyuri!
“…Napok óta nem látják…”
-Közeleg az idő, amikor az Új Nemmzetthy Elyth és a Régebby Kevésbé Nemmzetthy Elyth szomszédai szóvá teszik: NAPOK ÓTA NEM LÁTJÁK A…
Megnyugtathatjuk őket: SOHA TÖBBÉ NEM FOGJÁK ŐKET LÁTNI!
Hallani fognak felőlük.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Mekkmester menekül? bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. egy paraszt szerint:

  Ó, igazán nem kell aggódni, mert az elnök-bankigazgató úrnak az év végi SZJA-jában biztos vaskos tétel a bevallott egyéb-ingatlan bérbeadásából származó adóköteles bevétel.

  Ha meg ilyen nincs, akkor csak meddő fikció az egész, mert ilyesmiről szó sem volt, talán csak néhány meghitt “pásztoréjszakáról”!

 2. gyorgy szerint:

  Na, buta parasztok, ezért kell a Népszabadság, hogy az ilyeneket kiderítse! Vagy van valami tipp arra, hogy ezek után a sok mocsok hogy fog kiderülni? Ezek jó részét nem más, mint a Népszabadság hozta nyilvánosságra, amit aztán például itt is tovább idézgettek.

  • .... szerint:

   Tévedsz gyorgy, mert a népnek nem kell. Majd lesz helyette más, mert a hír csak akkor került ott is a lapba, ha azt valakik engedélyezték. Jellemző, hogy alig volt már előfizetője. Még a saját ujságirói sem fizettek rá elő.
   Ez a szennylap már olvashatatlan volt, és hazudott reggel, délben és este.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.