Túlvilági randi: Te is megjöttél Csabi? Igen Marcsi!-MÁR ÉN IS ITT VAGYOK!

“Fidesz-maffia!” – Tarsoly ellen tüntettek a Quaestor-károsultak

Tegnap folytatódott a Quaestor-ügy folytatása a Fővárosi Törvényszéken. A per folytatását a károsultak demonstrációja tarkította, akik az épület előtt tüntettek a Quaestor-botrány, és annak főszereplője, Tarsoly Csaba ellen.

A Quaestor-per elsőrendű vádlottja, az egykori cégvezető Tarsoly Csaba, valamint a kormány és a Magyar Nemzeti Bank ellen tüntettek a Fővárosi Törvényszék épületénél, ahol csütörtökön folytatódott az ügy tárgyalása. A mintegy harminc, a Sikoly című filmből ismert maszkot viselő demonstráló a “Fidesz-maffia”, a “Nem hagyjuk, és ez Európa szégyene!” felkiáltásokkal tiltakozott a kormány ellen.
Tarsoly Csabát csalással, sikkasztással és más bűncselekményekkel vádolják, az ellene és társai ellen indított büntetőügy bizonyítási eljárása ma folytatódott. Az ügyészség öt vádpontban 5458 rendbeli csalást és sikkasztást ró a vádlottak terhére. A Tarsoly Csabát, a Quaestor-cégcsoport volt elnök-vezérigazgatóját érintő cselekmények száma a vád szerint 753 rendbeli. Az összes vádbeli cselekmény elkövetési értéke mintegy 77 milliárd forint, az ügynek több mint 30 ezer sértettje van.
Tarsoly tagadja a vádakat

Tarsoly Csaba csütörtöki fővárosi törvényszéki meghallgatásán továbbra is tagadta, hogy ő vagy társai bűncselekményt követtek volna el. Tarsoly Csaba szerint ő és társai egy koncepciós per főszereplői, az eljárás nem a törvények szerint zajlik, annak nem az igazság kiderítése a célja, hanem bűnösök kreálása. Úgy vélte, azért folyik a “befeketítésük”, hogy ne kelljen kárpótolni az ügyfeleket az állam mulasztásai miatt.
(nepszava)
Bal-Rad komm: Ha valaki látta a tárgyalásről készült videobeszámolókat, akkor nagyjából egyet is érthet a mi megállapításunkkal: a Quaestor-ügy hamarosan lezárul. A Főbűnös börtönbéli halála miatt. A csonttá soványodott Tarsoly tegnapi fizikai állapota legalábbis ezt sugallja. Amiket pedig mondott, azok csak sürgetik az ügy mielőbbi, MEGNYUGTATÓ lezárását.
Igaz!-abból pénzt a károsultak nem fognak látni. Úgy, mint “Bróker Marcsika” befektetői sem.
Aligha állunk messze az igazságtól ha megkockáztatjuk a kijelentést: hamarabb találkozik Tarsoly csaba a kolleginával, mint a rendőrség!
A túlvilágon.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Túlvilági randi: Te is megjöttél Csabi? Igen Marcsi!-MÁR ÉN IS ITT VAGYOK! bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Admin tudod a marcsi eltünt, a minusz meg oda addta a marcsinak a pénzt.
  Az a pénz ami a minuszéknál volt,az a Belga Holland szervezett bünőzés pénze volt.

  Na már most tiszt Tőpfer ur.

  A Belga,és a Hollandok pénzével nem illik vigéckedni,mert berágnak azt
  valakiknek ellesz vágva a torka.

  Mi nyomozok csak jo indulatbol szoltunk.

  Veszélyes nemzetkőzi vizekre eveztek a piti magyar bünőzők.

  • Rettegett Iván szerint:

   Tisztelt magyar szervezett bünőzés.
   A nyugateuropai nagyhalak pénze,
   és a kelti nagy halak pénze nem játékszer.

   Nem értitek,majd megértitek.

 2. Rettegett Iván szerint:

  Tisztelt admin ahogy mi nemzetkőzi nyomingerek sejtjük és ismerjük
  a nemzetkőzi nagyhalak metalitását,kurvára leszarják tarsoj halálát,ha nem cengetnek a tolvajok.

 3. vitorla123 szerint:

  Van Iván szövegében igazság!A Marcsika közelebbről ismerősöm.Egy OTP fiókba dolgoztunk nem egyszerre.Iván ott téved,hogy ez külföldi pénz!Nem ez a mienk VOLT!

  • egy paraszt szerint:

   A “személyes ismeretség okán” kíváncsi lennék a véleményére, hogy a hölgyemény stróman volt, vagy ezt az “okosságot” saját agyacskájából állította elő, esetleg voltak “jószuándékú” segítőtársai?

   • vitorla123 szerint:

    Stróman és szerintem “VOLT!”Azért 20 % kamatot adni a mai világban egy bank se tud.Minden harácsoló oda vitte a pénzét..Mert a harács az harács.Sőt többször voltunk ugyan annál a fodrásznál,beszélgettünk is.A fodrászt is becsapta.Miniszterek ajánlották a befektetését ismerőseiknek.A Qvesztor ügy és a Kunmediátor ügy összefügg.Tarsoly? akár igazat is mondhat.Ő csak a “balek!” ebben az ügyben.

    • egy paraszt szerint:

     Hát ez szar ügy, már megint meg se lepődöm.

     Elsőre az az érzetem támadt, hogy az alvó kisvárosban az önkormányzat épületében ilyen buli üzletet csak nem lehet titokban tartani.
     Hogy nem tűnt fel az “illetékeseknek”, hogy marcsikának működési engedélye sem volt a biznicre?
     Megint helyén kezelték az ügyet a magyar állami szervek, persze a “csekélyke”, koszos pár villás vezetői apanázsért mindez el sem várható tőlük!

     Azért az érdekelne, hogy a karcagi és a Quaestor között mi lehetett , vagy ki a kapcsolati pont!

  • ... szerint:

   Vitorla123!
   Ne vitatkozz egy parasztal, mert csak az idődet pazarolod feleslegesen. A nyekere 16 éves, és fingja sincs- természetesen nem is lehet -az összefüggésekről!
   Apropó! Téyleg. Tudsz valami kézzelfogható bizonyítékkal szolgálni nagy parasztnak hogy mind ez igaz amit leírtál?
   Mert ne haragudj, de évtizedes tapasztalat ide-oda, generációk sokaságának okítása, és felnevelése ez már nem jön be így spontán idetéve a mai felvilágosult, és itt okos(k)odó fiatal hatásvadászoknak..

   • petymeg szerint:

    te Tapló az emberek azért érdeklődnek,hogy tanuljanak!
    Az okos ember hülyéskedik,mig a hülye okoskodik.
    Nincs mindenki mindenben otthon mint te!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.