Újabb békatavat adott nekünk a Vezír

Döbrögi kedvenc időtöltésének hódolhatott ismét! STADIONT AVATHATOTT!

stav

Ugyanis tegnap este avatták az MTK új stadionját. A Nemmzetth Legfőbb Védelmezője, a Nagy Stadionéppíttető, a Hon és a Magyar Futball Fölvirágoztatója-meg számtalan dicső tett véghezvivője-is odatolta méretes pocakját a jeles eseményre. A Nemmzetth Bikája-Dajcstompi klubelnök-által kísérve. Ahol aztán Igét is hirdetett!

A közönség már akkor elkezdett fújolni és fütyülni, amikor Hajdú B. konferanszié a Nagy Ő-t, és Dajcstompit felkonferálta. Harmadjára esett meg ez a rettenetes csúfság a Nagy Ő-vel. Meg az Őt kisérő Helyi Főpapjával. Először ugye Debrecenben, majd az Üllői-úti Szent Hely fölavatása alkalmából megejtett ceremónián. Az Ő Igehirdetése alatt. Mintegy útálkozásképp.

“Hiszünk benne, hogy ha van tó, lesz béka is. Ezért épülnek például stadionok és uszodák.”-károgta a Nagy Ő, aki a Nemmzetth Legfőbb Védelmezője…-stb. stb. stb.
Megint nagyszerű-és fölöttébb találó-jelzőket előkotorva a jeles alkalomra! Átadom nektek a méregdrága pocsolyát! Tapossátok csak az adósság posványát. Mi jót halásztunk a zavarosban. Gágogjatok, kuruttyoljatok benne kedvetekre.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Újabb békatavat adott nekünk a Vezír bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Figyelj vezir.
  Vannak nálatok eltünt pénzek.
  Tudod amikkel nem tudtok a nemzetkőzi szintéren elszámolni.

  Te vagy nagyon bátor vagy,vagy csak szinplán idiota.
  Egyiksem a hosszu élet záloga.

  Baz meg nem lenénk a helyedben. Mi nemzetkőzi nyomingerek csak nézünk,hogy milyen bátor gyerek vagy,vagy csak simplán hülye.

  • Rettegett Iván szerint:

   Mi már sejtjük tapasztalapbol,hogyan járnak a gazdag klánok
   pénzeivel baszakodok.
   Ime egy bejátszás,pedig ez a szerencsétlen csak a sajátját kérte vissza.

 2. Smith szerint:

  Az M1 esti híradóban majd úgy fogják tálalni, hogy a miniszterelnök beszédét folyamatos tapssal díjazták a nézők, és a beszédét többször is meg kellett szakítania, mert azt skandálta a tömeg, hogy Viktor, Viktor, Viktor… Én ezekből simán kinézném.

  • vitorla123 szerint:

   A szurkolókat is átbaszták!Stadion van,foci meg nincs.És nem is lesz,mert fiúgyerek sincs elég Magyarországon.Nincs mibűl tehetséget kutatni.Hacsak az Afgán menekültekből nem magyarosítanak.Azokat most teszteli!

   • egy paraszt szerint:

    Ha focicsatár a migráns, akkor jöhet kormánymeghívásra, csak csatár legyen, mert a hátunkat már túl sokan védik!
    A magyar szó, gyökér a sportban már rég nem feltétel!

    “ha van tó, lesz béka is” mondja , bár így igazabb:

    Ha van tó, lesz vízi hulla is !

   • Már Tamás szerint:

    Kedves Vitorla4
    Írod, “…foci meg nincs.És nem is lesz,mert fiúgyerek sincs elég…”.
    Részben igazad van, másrészt viszont a kettő között több okból sem nem látok ilyen összefüggést.
    – A magyar foci válságának kezdete a 70-es évek elejei (tán 72?) Marseille-i “jönnek a csehszlovákok” mérkőzés óta tart. A 77-től kezdődően 80-as évek elejéig voltak néhány biztató év a Törőcsik, Nyilasi, Ebedli időkben, de sikerült ezt a lehetőséget is elpuskázni. A sajtó és a sport(ági) vezetés soha nem volt képes a helyén kezelni a dolgokat, az egekig magasztalták (és fizették) a játékosokat még akkor is ha a teljesítményük egy kalap szalmát sem ért.
    – A foci hanyatlásának kezdete egybe esik az akkori társadalmi változásokkal, jelesül azzal, hogy a kisemberek sokaságának reményt keltően változtak az egzisztenciális lehetőségei. Emlékszel, telkecske, autócska, stb. Így a felszínen maradáshoz már az eredményes sporton kívül más út is vezetett.
    – Az ifjúság (a beat korszak) már más irányú érdeklődést mutatott más preferenciákkal.
    – Túl sokan és túl jól kezdtek élni a focihoz közeli berkekben akik a mai napig- rátelepedve a sportágra- a saját érdekeiket a magyar foci érdekei elé helyezik, azon élősködnek és jól megélnek belőle.
    – A foci “úgynevezett” profi sportággá válásának kezdete óta a teljesítményükhöz képest a játékosok is aránytalanul sok pénzt kapnak, mondván nekik az aktív életszakaszukban kell megteremteniük az élethosszig tartó egzisztenciát.
    Felháborító módon az értékteremtő tevékenységet folytatók (munkások, parasztok), soha nem részesültek ilyen gazdasági védelemben, csak a focisták, a folyamatosan kárpótoltak és a rejtett erőforrások.
    – Napjainkra pedig az egész ifjúság elcsökevényesült. egyszerűbb a bulizás, a kábszerezés mint az izzadságos munka, különösen úgy, hogy a munkalehetőségek is erősen beszűkültek. Ezt hozta 27 év ultraliberális dúlása.
    – Nézzük csak meg, a nálunk lélekszámban sokkal szerényebb Izland, Feröer szigetek milyen figyelemre méltó eredményeket tudnak elérni, pedig őket nem segítik olyan géniuszok, mint 3,14 Csányi és a Kedves Vezető.
    Én a magyar foci fő gondjait a beteg társadalomban, az ész nélküli invesztíciókban és finanszírozásokban, és az országos reménytelenségben látom. Ameddig Magyarország nem lesz ismét a magyaroké, addig a helyzet nem is fog változni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.