Donbassz

Nyalókakirály tegnap “Ukrajna Védőinek Napja” alkalmából videoüzenetben hallelujázott hadserege nagyszerűségéről, és kárhoztatta a “Budapesti Memorandum” nevű “meggondalatlanságot és komolytalanságot”, amely megfosztotta hősi seregét az igazi erőtől. Az atomfegyvertől. Amely ha lenne…!

Szerencsére nincs! Márminthogy atomfegyvere. De Valcman dicsőségrikkantásaiban ordashada-amelyet ő Ukrajna Védelmezőjének kukorékolt ki-így is Európa legjobbja! Amelyre nagy és nemes feladatok várnak! Oszt’ jónapot!
Hanem a dicsőségvideoval megint baj van. Az udvari fényezőgárda által összeollózgatott csatajelenetek…hát, hogy is mondjuk? Nem éppen Valcman melldöngetését támasztják alá. Mondjuk ki: rossz OROSZ VIDEOKBÓL MERÍTETTEK! Régiekből. Az alábbi video tavaly februárban készült Debalcevonál. Benne a jelenet, ahol Maradék-Ukrajna “Védelmezőinek” harci szekere ég heves tűzzel:

Meg aztán az akkori eseményeket ismerve, Debalcevo mintha nem a legújabbkori ukrán dicsőségtablón szerepelne!
Gond van persze az “alapvideoval” is. Ami 2014 augusztusában készült-VALAHOL OROSZORSZÁGBAN! Nade ilyen apróságok nem számítanak!

Maradék-Ukrajna “védelmezői” pedig a Legfőbb Hadúr óhajai szerint tegnap is-meg mára virradóan is-szorgalmasan bizonyították Nyalókakirály állításainak ellenkezőjét. Bőszen ostromolták Donbasszt. Jó védőkhöz illő módon.
Alekszandrovka, Donyeck “Petrovszkij”-kerülete és a “Trudovszka” bányatelep volt mára virradóan a valcmanista latortüzérség fő attrakciója.
Kominternovoban, Szahankában és Leninszkojeban CSAK A TEGNAPI latorattak következtében 31 otthon vált romhalmazzá. Egy civil lakos belehalt, hat pedig kórházba került.
De a martalócszorgalom nem csak a Novoazovszk-térségre volt jellemző, és nem csak a DNR területére korlátozódott. Az LNR északi csücskében lévő Sztanyica Luganszkától-Szahankéig hullott a gránát a Népköztársaságok területeire.
A Krasznogorovka térségében “leesett hoholkopterről” kiderült, hogy azon NATO-kiképzőtisztek utaztak. Óriási a titkolózás Kijev részéről. Az egész kornyéket azonnal körbezárta Nyalókakirály hada, és szigorúan tilos volt a puskán kíbül bárkinek is bármit fogdosni! Fényképfelvételek készítése pedig fővesztés és azonnali felkoncolás… Az biztos, hogy messzire látszó sűrű, fekete füstfelhő volt. Meg sok tűzoltóautó! MENTŐ VISZONT CSAK EGY! De-állítólag-az tűz eloltása után csendben és üresen távozott. Tegnap estig az utolső föllelhető csavart is elszállították a mentesítők.
Amúgy is van gondja a kijevi udvarnak. Olasz megyei küldöttség érkezett tegnap Donbassz fővárosába, Padovából. És hát körülnéztek Donyeckben!

Érthető Kijev idegessége!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    Szerintem, ha odajut az Eu parlament albizotságának a küldötsége, el kellene őket vinni egy olyan helyre ahol és amikor támadást inditanak az ukik a népköztársaságiak ellen, ot kellene őket adig tartani amedig vissza nem verik a dnr-esek a támadást. De ott kellene lenniök az uki támadás kezdetétől, egészen a végéig, hogy lássák, tapasztalják a saját bőrükön, hogy ki veszi, figyelmen kivül, ki sérti a tűzszünetet meg álandóan. Csakhát evel van egy kis probléma, mert az kiszámithatatlan, hogy melyik front szakason inditanak támadást-okat azUKI-GALÍCIAIAK .

  2. zls-179 szerint:

    Éljen Ukrajna maradék része,amíg nem nekem kell meghalnom, és szenvednem érte!
    Nem vagy te teljesen hülye János,független attól hogy az agyad már elittad!A súgógép meg ugye sok mindent elvisel,a mögötte állok mosolyát, és somolyát egyaránt!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.