Hála neked MTI

A Hír TV nem kaphatja meg

ue

Újabb szintre lépett a hazai szabad sajtó korlátozása, a miniszterelnök szokásos pénteki interjújáról készült hanganyagot az MTVA nem bocsájtja többé a Hír TV rendelkezésére.

Újabb szintre lépett a hazai szabad sajtó korlátozása, a miniszterelnök szokásos pénteki interjújáról készült hanganyagot az MTVA nem bocsájtja többé a Hír TV rendelkezésére. Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában 2012 februárja óta szerepel két heti rendszerességgel, amennyiben teendői megengedik.”-olvashatjuk a HírTv sirámát.
Jajj szegény hírtévés nézőknek! Ezentúl másoktól kell megtudniuk a vezéri bölcselkedés tartalmát, amire pedig közvetlenül szomjúhoztak. Határainkon belül-és azokon túl is.
Most mi lesz ezután, hogy a sorsnak ezen csapása elérte a HírTv-t?
Szerintünk kevesebb bosszúség fogja a csatorna nézőit érni. A jó oldalát kell nézni a dolognak! Döbrögi agymenései DIREKTBEN kevesebb emberhez jutnak el. Azokat a belterjes médiumokat meg-amelyek az Igehirdetéseket leadják, jószerével már a kutya sem nézi-hallgatja-olvassa. Végülis Döbrögit korlátozza ezzel az MTI!
A nézők-olvasók-hallgatók csak nyertek a dologgal! Hála neked MTI!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hála neked MTI bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Ez már nagyon beteg.
  A sok haszonleső pofájárol nem sül le a bőr,
  mikor anyagi haszonszerzés céljábol, mentál higén egyének a betegségében
  kiszolgálo.

  Jo jo hülye de azért megfizet. Ezt gondoljátok sok segnyalo.

  Mikor mondja már valaki pl Lázár: Gyere Viktor a doktor ur belővi a gyogyszereket,mert már kinos vagy a Fideszre nézve.

 2. Rettegett Iván szerint:

  Orbán itt már áldozat.
  A szervezett bünőzés keresztapái vissza élnek egy ember betegségével.
  Kirakják a kirakatba,azt hülyére tőmik a zsebüket.

  Pl most elkezték a kersztapák magyarban a száraztészta gyártást.
  A kis családi manufakturákat hamarossan betiltják, mikor átdaják
  a mega giga Tiszkéckei gyárat.

  Ekkora tésztagyárat dronjaink nem filmeztek még europában.

  Tegnap Budapesten betiltottak egy kis tészta üzemet.

  Gyerekek nyomozok figyelnek ám.

  • Rettegett Iván szerint:

   Lacinak haverja XY ur azt se Laci se Balogh nem tudják,hogy stromanok.
   Csak LIONBAN az europol figyelt fel a dolgokra.

   Budapesti vagányok ti gyanusak vagytok a nyugatiaknak,és a keletieknek.
   Nagyon bent vagytok a centrumban.

   A BARILÁSOK árgus szemekkel figyelik mi a faszt akartok ti keverni az europai telitett piacon.

   Szerintetek a tőbb évtizeddel rendelkező barila csoport eltüri,hogy egy Jászkarajenői gyerek Budapesti hátszélel oda szarjon a piacukra.

   Kapzsiak ostobák és naivak vagytok Budapesten.

   Megint szoltunk előre,hogy ebből baj lesz.

 3. öreg kun szerint:

  Elég sok helyen országban, a kormány szócsöve a haveri körökből áll…

 4. Totóka szerint:

  Én nem veszítek mivel nem nézem a HÍR TV-t .Úgy gondolom,hogy nem sokat veszítünk vele.Akik a HÍR TV-t nézik nem hiszen ,hogy Döbrögit szeretnék nézni.

 5. gyorgy szerint:

  Egyértelmű, hogy ez a bolond a nem lakájmédia teljes elhallgattatására készül. Népszabadság megszüntetése, közterületi hirdetőhelyek monopolizálása, Hír tv fojtogatása, stb. Most, hogy érvénytelen lett a szavazás, teljesen begőzölt.
  Tényleg már csak ez hiányzik ennek a szerencsétlen országnak, hogy egy egyre jobban megörülő ember áterőszakolja az összes baromságát.

 6. Botond szerint:

  Meg lehet érteni a tiltást … a g..i olyan dolgokról is fecserészik, miből még gondok is lehetnek. Korlátozással elérhető, hogy csak szűrve kerüljön a médiába a fecsegése.
  Pl. az alábbi :

  ” … Döbbenetes beismerést tett a miniszterelnök a Kossuth rádió péntek reggeli műsorában, amelyben a migráns-kérdés kapcsán felemlegette a svédeknek tett magyar szívességeket, például azt, hogy vámok nélkül kereskedhetnek, s azt is, hogy “hozzájárultunk és elfogadtuk …, hogy a svéd tőkés itt kevesebb bért fizet, mint a hazájában, ezért nagyobb a profitja” – olvasható a szakszervezet közleményében. Óriási a profitja – tette hozzá.

  A miniszterelnök a MASZSZ szerint ezzel beismerte azt, amit a szakszervezetek régóta állítanak: a kormány felelőssége a hazai bérek szégyenletesen alacsonyan tartása, a magyar munkavállalók elszegényedése, egyre durvább kizsákmányolása. Hány ilyen paktum van még? – kérdezi Nemes Gábor, a MASZSZ szóvivője, aki bejelentette: a szövetség felszólítja a kormányt, hozza nyilvánosságra, hány országnak, mennyi cégnek adta el ilyen szégyenletesen, “óriási” profit reményében a magyarokat …”

  A felszólítgatásokkal sokra nem fognak menni a MASZSZ-nál … de muszáj lesz nekik valami kavarni, ha még akarnak tagságot … 🙂 …

  • Botond szerint:

   Amúgy meg a svédeknek nem szívességeket tesz a kis getra, hanem ilyen módon teljesít Gripen-bundáért felvett 15 millió euros jájem, valamint a Hajdú-BÉT féle 20 milliárd miatt, amit benyeletett a Wallis-al. Senki se legyen olyan naív, hogy azt feltételezze, a svédek nem fogták meg GOV mogyoróit, miután felmarkolta a zsét? Nem hagyták ki … 🙂 ….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.