Szíria

Szíria kapcsán a napi hadszíntéri beszámolók bizonyos értelemben teljesen elveszítették jelentőségüket. Szíria az utóbbi két hétben a világpolitika gócát jelenti MINDEN VONATKOZÁSBAN.

Értesülések szerint zökkenőmentes lesz a washingtoni Fehér Ház ki-be költözése. Obamaki távozása és Clintonné beköltözése föl sem fog tűnni a napi politikai életben. A távozó adminisztráció tökéletesen előkészíti a terepet a beköltöző hisztérika számára, így a folytonosság meg is fog maradni. Szíria ügyében-minden fontos dolgok legfontosabbika-döntésközeli állapot van a Fehér Házban. A világ elsőszámú latorállamának-az USA-Nemzetbiztonsági Tanácsa (a legfőbb háborús uszító szerv a világon) tegnapi ülésén megszületett a javaslat: Szíriát meg kell támadni! A kormányzati és katonai infrastrukrúrákat. Légicsapások, rakétatámadások, diverzió. A módszerek latolgatása zajlik. A kitartottak további mindennemű támogatásával párhuzamosan.
Néhány tanácskozó szerint sok értelme nincs a dolognak, veszélye annál több!-de őket a többség lehurrogta. Obamaki Oroszország elleni szankciókiterjesztősdijét lelkesen és egyhangúlag fogadták, ám itt meg olyan félelmek hallatszottak, hogy az EU-nak már tele a töke az egész mazochista szankciósorozattal, és félő hogy már a többség nem lelkesedik a hosszabbításért-kiterjesztésért. “A zoroszok” meg rá se hederítenek.

Aleppo “nyugodt” nyugati felét aknavetőzték a Nyugat-által kitartott bűnbandák. Az eset még tegnapelőtt történt. A Sleiman-negyedben legalább öt gyermek meghalt, amikor az egyik gránát reggel nyolc óra előtt néhány perccel egy iskolaudvarra csapódott be.

Valahogy nem is hallottunk a dologról a fősodratúakban. Az ajvékkórus műsorán ez a latorprodukció nem szerepelt. Ami pedig az ajvékkórus műsorán nem szerepel!-az nincs is!
Az aleppoi civilek sorsa miatt jajveszékelők amiatt sem sírják tele a nyugati mainstream médiákat, hogy Kelet-Aleppoban a latorhordák blokkolják azt a néhány menekülési folyosót, amin keresztül a civilek elhagyhatnáka veszélyes városrészt.

Észak-északkelet-Aleppoban pedig tovább morzsolódik a kormányerők offenzívájában az an-Nuszra-banda, és a “Szabad Szíriai Hadsereg” nevű terrorbanda. Meg egy csomó ilyen-olyan banditacsapat. A kormányhadsereg és a vele szövetséges milíciák betörtek Al-Aradh és Al-Hamra kerületekbe. Komoly utcai csaták dúltak/dúlnak, amelyben mindkét fél komoly veszteségeket szenved, de a brigantibandák egyre kisebb területre szorulnak vissza.
Nyugat-Ghutában megkezdődött a stratégiai fontosságúnak tartott, latorbirtokolt Khan Al-Sheih város ostroma.

kozl

A “Faylaq al-Sham” bűnbanda tegnap kora este kiadott egy közleményt. Eszerint Hama tartomány északi részén “végeztek hat orosz tiszttel”! A közlemény állítását független hírforrások nem erősítették meg, míg az orosz HM jelezte: NINCS TUDOMÁSA ilyesmiről.

maan

Hama tartományban a hadsereg elfoglalta tegnap Ma’an városát.

A Homsz tartomány északi fertályán dúló harcok eseményei tegnap sem töltötték el felhőtlen örömmel a pribékhordákat. Az orosz légierő rendesen beszállt a latorirtásba. Ügyes-“kiegészítőkkel dúsított”-videobeszámoló a tegnapi fejleményekről.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Hát mnem semmi!Isten őrizzen meg egy ilyen hadművelettől.Ez már álló háború!

 2. Rettegett Iván szerint:

  Egy nagyon veszélyes virus tőrzset regisztráltak az orvosok Sziria délkeleti részén.

  Pánikra egyenlére semmi ok.

  De ha a gyanuk beigazolodnak akkor eből világjárvány is lehet.

  Kivoltak azok a baromok akik az ISIS rendelkezésére juttaták a kapszulát.

  Az isten ovja az emberiséget,ha nem tudják izolálni a fertőzést.

 3. .... szerint:

  Nyílvánvaló légi fölény a Diktátor és orosz támogatóinál. Kéne már jó kis Stinger ellátás a másik oldlnak, a felkelőknek .

  Admin:

  Ha már eszembe jutott, hát leírom: neked sem ártana már egy igazi jó képenverés! De…-meglesz! Biztosíthatlak-MEGLESZ!

  • caporal szerint:

   Ahogy egy csecsen ismerősöm mondaná :In shallah! Ha ott végeztünk ti következtek európai fehér férfiak!!! Az asszonyaitok pedig muszlim férfiaknak fognak gyermekeket nemzeni!!! Mert ti európaiak annyit sem értek mint a keresztények !!!És ez alol te sem leszel kivétel ….szerint!!!! Halál a hitetlenekre!!!Aki pedig nem hiszi jobb ha elkezdi tanulmányozni a Koránt.

  • Balázs szerint:

   Admin, ha idöd engedi nézd már meg léci, hogy hány alteregoja van itt dávidkának.
   Egyértelmüen egy cionista troll.

   • ... szerint:

    A jó édes anyádnak te nyomorék annak van alteregója!
    Nem vetted észre eddig te barom, hogy más a “logója” ennek a marhának aki szintén hasonlóan firkál mint te?
    Nekem nem szokásom amúgy több nicknéven firkálni mint amit te szoktál idióta! Időm sincs rá, és dögunalmas amúgy is az ilyen te fajtád-féle tudatlan taknyokkal polemizálni !
    Elképelhető, hogy éppen te firkálsz “pontokkal” hogy megtévessz valakit vele? Erre ugye az barom agyad még nem gondolt te birka!!
    Tényleg nagy ívben elkerülhetnéd az oldalt segg, mert az még érthető hogy egy szőrösödő siheder vagy, az is hogy hülye, de hogy még a logikát is nélkülözöd ezzel íberelsz mindenkit bal-ázs!

    • Balázs szerint:

     Dávidka!
     A pofám leszakad!!!!
     Te shabat-kor irogatsz?!
     Megmondalak a rabbinak, te asszimilálodott, identitás nélküli, goj-majmoló gyökér!
     Mi jöhet még? Karácsonyfát is veszel majd?!
     Komolyan mondom…ha ezt a fönököd megtudja: szopni fogsz. (hogy ögyé köröm-pörköltet szalonnával te dísz-“zsidó” izé)

     • ... szerint:

      Bazsika itt az ideje gulinca , hogy visszacuppanj anyukád cicijére, mert nagyon ki vagy már éhezve!
      Ha véletlenül nincsen neki, akkor szóljál bátran tudom orvosolni a gondjaidat, bár lehet hogy sűrűbb lesz a “tejcsi” de ne bánkódj a jóllakottság érzését fogja benned kelteni, viszont elképzelhető az is, hogy vitaminnal, és ezáltal súllyal ellátva azt a hülye üres fejedet nem billen emiatt állandóan félre, ami az amnéziádat, s identitászavaraidat okozza!
      Így elképzelhető lesz az is, – sőt biztos vagyok benne – hogy a lejárt lemezű dögunalmas zsidózásod is háttérbe szorul majd a továbbiakban vhitéz úr!
      Nagyon sokat bosszankodsz mostanában, sőt már állítólag a pofád is leszakadt! Nem véletlen kisgyerek! Végig fekáliát okádni, melyik arc nem szakad le! rettent büdös lehetsz már… Tudok jó plasztikai sebészt miért nem keresd fel?!

     • Kovács szerint:

      Nem minden zsidó vallásos. Amúgy gójt szidalmazni olyan nemes tett a zsidóktól, hogy az szombaton is dicséretes dolog.
      De az is lehet, hogy csak egy zsidócsahos.

      http://hu.rightpedia.info/wiki/Zsid%C3%B3csahos

      Mindegy egyébként, a lelke pont ugyanolyan mocskos.

     • ... szerint:

      Kazánkovács nem vagy vitaképes! Miért nem maradsz a kaptafádnál? Fekáliát okád a szád, odavaló vagy a kazánszened valamelyest semlegesíti a bűzödet!
      Gondolod ha más néven firkálsz, akkor neked már nem is jár a sűrűbb tejcsi?
      Hidd el jót fog tenni annak az aberrált lelkivilágodnak, de ezt pár centivel feljebb leírtam neked!..
      Ej-ej kovács egekben a vérnyomásod, pincében a bögyörőd, s mégsem mégy el lefeküdni!
      Anyucid meg halálra izgulja magát a vodkásüvege mellett..

     • Balázs szerint:

      Kovács úr, nem állítom hogy dávidka. szellemileg kihívást jelentene ezen az oldalon bárkinek is, csak azért irogatok neki, mert mindig jót mosolygok mikor látom a lelkéböl jövö litániát….
      Képzelje csak el: ott ül a gép elött…püföli a klaviatúrát és néha hátra szól…”Anyúú ezek a gojok megint jól megkapták..!!!!” “Ügyes vagy dávidka”
      A szókincse….hát ezt hallotta otthon, most mit írjon?
      Hajrá dávidka, csak így tovább.

  • aaa szerint:

   Nyugi az már elavult ! Milyen érdekes egyébként, hogy még nincs nekik. Milyen tökéletes annak a szervezése, hogy ne legyen nekik ilyen fegyverük !

  • man utd szerint:

   Diktàtor?Most komoly vannak még ilyen ostoba emberek felkelők ja isis al nustra meg a többi terrorbanda ezek tényleg azok.

  • Kovács szerint:

   … avagy névtelen mocsok zsidó : szidalmazz már megint egy kicsit. Annyira kedvelem, amikor fröcsög a pofád !

   • ... szerint:

    Miért nem mégy a kovácstüzhely mellé “kovács” ahelyett hogy a lejárt lemezedet teszed fel félpercenként?! Odavaló vagy az értelmi szinteddel furkó! Uncsi lettél impotenském!
    Tudom, te nagyon-nagyon kedveled ha szidalmaznak, valahol azt is írtad egyszer, hogy vele együtt szereted ha elverik a popódat, s megvesszőznek. Szado-mazo? Figyu! kis perverz! Tényleg akkor miért idefirkálsz ilyen “brutális” kétsoros hülyeségeket izzó márványmintás szemekkel kiteregetve silány lelkivilágodat ahelyett , hogy a vágyaidat a palesztinok melletti térségekben élnéd ki!..
    Azt mondják akkora tuskó voltál már a születésed pillanatában is, hogy az orvos sírt fel először! Tényleg igaz ez?
    Amúgy hány néven firkálod az eszetlenségedet a nap szinte minden órájában?!
    Hirtelen rohadt sokan lettetek “új fiúk”… Mind a háremedhez tartoznak, vagy valóban kovácsbalázscickánystbként fosod az igét naphosszat ahelyett hogy szorgalmas-dolgos munkása lennél-e hazának patkoló!…

 4. Vak Bottyán szerint:

  …szerint nyilvánvalóan feladatot teljesít. Elsősorban Rettegett Iván hiteltelenítése a feladata. Hozzáteszem, hogy a hülyék nem jöttek rá, hogy ha kommentek nélkül hagynák Ivánt, senki nem venné komolyan. Ez kb. olyan, mint a körúti robbantó. Egy elcseszett akció, bárki csinálta, egy mm nyom sem vezet a migránsokhoz, a szépségkirálynő rendőrjárőr pedig ezerféle találgatásra adhat okot. Mindez egy héttel a a birkák szavazóurnához hívása előtt. Ennyire gyengék a magyar szakszolgálatok? Egyébként remélem és kívánom, hogy a rendőrjárőr tagjai felépülnek, és visszanyerik egészségüket, a hölgytag pedig a szépségét is.

  • ... szerint:

   Bottyán fater!
   Igen, valóban nem a szívem csücske ez a nyomorult! Addig míg nem ette ide a fene nem volt semmi probléma! Majd megérkezett érdekes módon rögtön egy “csomó szarházi”, és kiáltak ez mellett az agyhalott mellett teljes melszélességgel, ami odáig fajult, hogy megszaporodtak az új eszetlen nicknevek amelyek szinte egy-két üresjáratú munkásságát takarják! Az írásuk stílusa tök ugyan az! Ezeket pár hónappal ezelőtt még az apjuk melengette a gatyájában , mert soha az évek folyamán nem lehetett velük ” itt találkozni!
   Nem beszélve arról, hogy az egyik agyhalott ugyan úgy “pontokat használ” nicknévként mint én, de ennek az igen bunkó baromnak aki válaszolgat folyamatosan még az sem tűnk fel, hogy a logó nem ugyan az, tehát két lehetőség van! Az egyik amit írtam az előzőekben, a másik, pedig hogy egy csomó macerával más ip-t kreálsz! Erre viszont nincs idő, mert ahhoz, hogy ez a teljesen jelentéktelen impotens “galeri” – mondjuk így – naphosszat itt lébecolva nyomathatja a baromságait, a többségnek valamit “alkotni kell”, hogy ezeket segélyhez juttatva ezáltal fel ne kopjon az álluk miközben izzó szemekkel zsidóznak non-stop szivárványos tekintettel!..

   • Kovács szerint:

    …. ! Ne mentegetőzz ! Lelkivilágod itt feltártad. 100 % zsidó !

    • ... szerint:

     Kazánkovács pihenj le! Szétbasz az ideg, ami nem tesz jót a szépségednek! Végig gürizted itt a mai napot mindenféle néven szórtad a tudást, elhiszem hogy kifáradtál! Ennyi tudományos infót összegereblyézni, még egy több nyelven beszélő zseninek is megpróbáltatás, nem hogy neked egyszerű prolinak!
     Eres szemekkel meg mire való vagy, miközben aminek eresnek kellene lenni, azt meg nem találod!
     Régóta küzdesz az impotenciával?
     No ezért is ajánlom mindenkinek, hogy csak megbízható donorbankból vegyenek mintát, mielőtt hasonló agyalágyultak tömkelegével telik meg a haza, mint amilyen szerény személyed is…

    • cicvarek szerint:

     Csak zsidó?
     Ez egy retkes ajvék zsidó.
     Már a zsinagógából is kitiltották. 🙂

 5. petymeg szerint:

  Úgy örülök,hogy megint kidőlt a “kultúra” az oldalra!

 6. Ranger2015 szerint:

  Ne etessétek ezt a … 3 pöttyös légypiszkot, beszéljen magába, vagy egyszerűen rúgd ki Tisztelt Admin!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.