A BŰNÖZŐK figyelik ám a netet!

Betörtek Sándor Mária otthonába – Iratok is eltűntek

smari

Mialatt a feketeruhás nővérként elhíresült volt ápolónő a Magyarországért Mozgalom országjárása keretében lakossági fórumot tartott Pécsett, ismeretlen tettesek betörtek budapesti otthonába. A tettesek személyes tárgyakat, adathordozókat, számítógépeket, jegyzeteket tulajdonítottak el.

Péntek este került megrendezésre a Magyarországért Mozgalom országjárásának második lakossági fóruma. A civileket összefogó ernyőszervezet rendezvényén kezdetben úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben lesz.
A szép számmal összesereglett közönség többek között Mendrey László, Tóth Zoltán, Sulyok Blanka, Ráday Mihály, Dalos Péter és Sándor Mária előadását hallgathatta.
Miközben a fekete ruhás nővér a záróbeszédét tartotta, férjétől érkezett a hír: nagy baj történt. Ismeretlen tettesek behatoltak otthonukba, és minden könnyen mozdítható értéket elvittek. Az éjszakába nyúló helyszínelésen kiderült, hogy a családi ékszerek, emléktárgyak mellett eltűntek számítógépek és iratok is.
A történtek miatt biztonsági okokból a fekete ruhás nővér jelenleg nem érhető el sem E-mailen, sem a közösségi oldalán.
(nepszava)
Bal-Rad komm: “…A történtek miatt biztonsági okokból a fekete ruhás nővér jelenleg nem érhető el sem E-mailen, sem a közösségi oldalán…”
-Eső után köpönyeg ez Mária! Mennyi és mennyi figyelmeztetés elhangzott már: A BŰNÖZŐK figyelik ám a netet! Olyan az mint egy programfüzet. Kiszimatolják belőle a bejegyző KISZEMELT programját, aztán huss!-visznek mindent a gazdik távollétében. Iratokat általában nem szoktak elvinni, de VAN AMIKOR IGEN!
NAPJAINK BŰNÖZŐI EGYRE KIISMERHETETLENEBBEK MÁR!
Vagy nagyon is KI-ÉS FELISMERHETŐK?
Persze ez még nem jelenti azt, hogy kézre is kerülnek!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A BŰNÖZŐK figyelik ám a netet! bejegyzéshez 18 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Tisztelt REALITÁS troll felkeltedted figyelmünk.
  Várunk téged Zurichben kőltségeid mi álljuk.

  Személyesen elmondhatod épitő kritikád,és megoldási tanulmányod.

  Nem kell félned mint tiszteletbeli vendég ként kezelünk.

  De ha nem fele meg neked Zurich, akár Prágában,és Monacoban is elmond hatod probléma megoldási javaslatod.

  Kérjük válasz várost járatot hotelt a vendégunk vagy.

  • Realista szerint:

   Örülök neki, legalább figyelsz. Persze ha bármi igaz lenne abból amit állítasz, akkor már találkoztunk volna. De abban neked nem lenne köszönet, imádkozz, hogy ne találkozzunk soha. Én ilyen aljadék szemét Magyargyűlölő oláh trollal nem foglalkozom. Admin lelke rajta, hogy téged óv, véd, támogat. Egyszer a fagyi majd nagyon vissza fog nyalni, én szóltam. Engem ami zavar, hogy ideesz a fene és teleszarod a balradot a primitív butaságaiddal. Ráadásul a beteges kitalációid fájóak. Aki veled szóba áll, bármit bevesz a hozzászólásnak álcázott, innen-onnan összeollózott trollkodásodból az megérdemli. Gyenge, jellemtelen beteg alakok nem érdekelnek. De ahogy eddig is, minden alkalommal szóvá teszem a véleményem rólad. Ha tetszik, ha nem. Majd a pesztronkád legfeljebb letilt. És? Akkor is fogom olvasni, véleményem akkor is lesz a cikkekről csak nem írom le. Akkor mi változik? Semmi. Az én életem attól ugyanolyan boldog és kiegyensúlyozott lesz, legfeljebb nevetek egy jót az egészen. Te meg szánalmas vagy, kezeltethetnéd magad. Vagy kezd el normálisan viselkedni.

   • ... szerint:

    Realista!
    Nem tudsz ezekkel mit kezdeni! Admin szerint azonban ha minden jól klappol a közeljövőben lesz változás az oldalon..
    Idejár mint írtam neked, egy-két elképesztő elmebeteg fital takony aki ezernyi agyament nicknéven okádja a semmit! Zsidózik ezerrel, de hogy olyan tudása legyen amire az ember felkapja a fejét attól messze áll, fingja sincs a világ eseményeiről, csak amit előző nap kiollózik, vagy véletlenül a vízfeje elé kerül elütve a monitoron.
    Az élete is annyit ér amit látsz ezzel a marhával is fent bezárólag, aki aztán tényleg felül ír mindenkit. Témától függetlenül szórja az eszetlenségeit naphosszat bár látod te is. Csak tudnám miböl él meg ez a szerencsétlen sajnálnivaló agyhalott is , hogy mire felmegy egy írás két percre kiüríti a béltartalmát az elejére a gyökere! Legyen reggel, délben, vagy este..
    Ki kell várni most már, hogy változzon a felület, nemsokára eltünnek ezek a fiatal nemzetmegmentő titán proletárok ne aggódj!..

    • Misa szerint:

     Realista és ….szerint urak vagy egy személyek vagy egy narancs kondér körúl zabálnak.
     Az ő szempontjukból, vajna média szemellenzőn túl, minden értelmetlen és butaság.
     Rettegett Ivánunk sok mindent ír, sok értelmetlenségnek tűnőt is de Voltaire-rel élve: sok mindenben nem értek egyet vele de mindent megteszek, hogy elmondhassa.
     Nem szeretném, hogy a narancs testvér mindent látó szeme, mondjon megmindent amit gondolhatok. Ez egy puritán agyberendezkedésű, alacsony társadalmi gondolkodás szintjén megrekedt narancsnyiknak egyszerű, nekem nem.

     • Realista szerint:

      Én komolyan veszem a hozzászólást, nem kenyerem a trollkodás. Nem használok több nevet, pedig ugye milyen klassz megoldás? Elég ez is. Nem használok olyan programokat, amivel különféle ip címeket generálhatok, pedig megtehetném. Nem foglalkoztam azzal, hogy mikor tilt le admin, tegye. Akkor nem írtam. Amikor engedett írtam ismét. Ennyit a korrektségről. Én még szeretem betartani a szabályokat másokkal ellentétben. Pártállásom meg abszolút semleges. Egy Magyarországon regnáló pártnak sem vagyok sem szimpatizánsa, sem szavazója. Én az Orosz modellt kedvelem. Hazaszeretetre, hagyománytiszteletre épülő normális élet, mentes a devianciáktól és a kisebbségi vélemény erőszakos diktatúrájától. A hazai politikai életet is a realitás szemüvegén nézem, nem pedig fóbiák vagy éppen divat utálkozások alapján. Nem állok be egy csordába sem óbégatni, csak azért, hogy a tisztelt kommentelő társak kedvező színben lássanak. Nem. Van véleményem, és ha tehetem megosztom. A deviancia a butaság viszont taszít. Az ilyen primitív, demagóg vélemények: “narancs kondér körúl zabálnak” hidegen hagynak. Helyesírás mindent elmond. Az ip cím meg még többet. Jó, hogy nem ä betűkkel íródott. Van fórum ahol fasisztáznak, van ahol komcsiznak, van ahol libsiznek, van ahol narancsoznak. Ez a szint. Kis ország, kis csőcselék. Amúgy a személyeskedés nem zavar, számomra az a lények ki mondja. De az oldal színvonala, a hiteltelen alak miatt romlik. És akinek tetszik, élvezkedjen rajta. Mindig is voltak a butáknak, primitíveknek követői. 🙂

     • ... szerint:

      Mihál úr!
      Megérkeztél ! Örülünk neked, hogy elmondod váleményedet végre a cikkről, és őszinte útmutatással szolgálsz mindeggyikőnk felé a jövő távlatában!..
      Csapnivaló pszichológus lennél, viszont nyomozónak se menj el, ha megéred a felnőtt kort, s összetudod adni a háromat, meg az ötöt, mert azt veszed majd egyszer észre, hogy te fogsz vallomást teni a betörőnek ! De ha lehet, akkor ne is próbálkozz a továbbiakban valamiféle döntőbíró szerűséget se játszani itt a legnagyobb megelégedettségedre, mert csak vakargatod a hasadat, majd a töködet egyre följebb matatva feleslegesen, de igazi orgazmust pedig úgysem fogsz elérni, mert ahhoz több bizsergés kellene !
      Reszketegivánunk nem ír sok értelmetlenséget, mert ez az általad mítoszi magaslatokba emelt faszkalap maga az értelmetlenség.
      Veled együtt! Ami számodra maga az etalon!
      Voltaire hasonlatod nagyfokú hülyeséggel is párosul, mert először fűrészeled a fingot, kostolgatod a szart, majd közlöd, hogy mindezt szagolni is akarod a továbbiakban, majd utána folyamatosan enni is!
      A vége a legjobb ami géniuszi magaslatokba emel, s tanítani való! Röntgen szemeid álltal Messianisztikus képességekkel felvértezve megtudjuk, hogy a “kondér körul”(!) is lehet zabálni akár egy személyben is! Bravó!Pontos, és az értelmi szintednek maximálisan megfelelő tanulmány!

     • Anonymous visszatér szerint:

      +1

     • cicvarek szerint:

      Realista a többi nickjével együtt még mindig az IP címen csámcsog évek óta. 🙂
      Még a rabbijának is több esze van.

     • Misa szerint:

      Megszólítottatok és Realista úr valmit meg is értett, abból amit írtam.
      Nem önök ellen szólt, hanem önökért, mert hiszem, hogy önök is elég értékesek ahhoz, hogy önálló világnézetük elgyen és ne félkész média termékeket öklendezzenek vissza.Megértik véleményük kialakításakor, minnél szélesebb körből kell meríteniük.
      Tudom önök nem dialektikus materialisták, tehát kevésbé ismerik Herakleitoszt, ennek a filozófiának megalapozóját de engedjék meg, hogy megosszak önökkel egy meközelítésbeli eltérést, egy másik vélemény emegértését elfogadóbb, ebből építkező mondást: gyémántagyémánton, emberi ag az emberi agyon csiszolódik.
      ….szerint úrtól kérem ne első dühból és gondolkodás után írjon, ezzel önmagán segít. Az összefüggéstelen hadoválás nem méltó senkihez.
      Misa

 2. Rettegett Iván szerint:

  Vissza térve a cikre:
  Biztos nem a magyar profi hirszerzük voltak. 🙂

 3. furnan szerint:

  Szerintem nem biztos, hogy közönséges BŰNÖZŐk voltak……

  Sok politikusnak csípi a szemét egy tiszta kisemberekből álló népi mozgalom…..

  Mi lesz a jövőben a hazug parlamenti pártokkal, ha kinő a mozgalom ? ?

  • V.kutya szerint:

   Kezd a dolog hasonlítani Rózsa Milán öngyilkosságára. Egyszer csak kedve támadt a sínekre feküdni. Nyomozás zéró. Véletlenül ezt megelőzően több sikeresnek mondható tüntetésben is részt vett, hasonlókban, mint Sándor Mária. Vannak, akik ezt nem tűrhetik, féltik a hazát. Mármint az övékét, az enyémet nemigen, mert szerintük nekem nincs, csak nekik.
   “Indul a vonat és a bakterház, nem marad már csak a szegényház, de jól vigyázz, ha nem figyelsz, azt is ellopják..”

  • Anonymous visszatér szerint:

   +1

  • Próféta szerint:

   Vannak érdekes dolgok….
   Például a móri gyilkosságnál is, amikor elvileg bankot raboltak…….szétlőtték a számítógépeket és iratokat is eltüntettek hasonló módon, mit régebben Szerbiában, ha jól tudom… De a lényeg szerint, voltak valami terhelő bizonyítékok olajmaffia vagy mi egyéb, amit el kellett tüntetniük. Tehát a valódi ok az nem a pénz, hanem az adatok voltak.
   A nővérnél is lehettek érdekfeszítő adatok, amikért megérte betörni…. A többi csak jutalom zsebpénz.
   ” Mindennemű egyezés a valósággal, csak a véletlen műve.” 😉

 4. Fergeteg11 szerint:

  Lehet, hogy a holmikért cserébe megszerelték az elromlott konnektorokat, villanykapcsolókat, miegymást… Hallatlan.

 5. zls-179 szerint:

  Betörtek,na és mit vittek netán a múltat,az nem számít mert én a jövőt építem, és nem egymagam!

  • egy paraszt szerint:

   A jelen jövőnek szánt üzenetét.
   Azért ne feledjük, a mából lesz a holnap embere, még ha csak egy pajzán gondolat is a mában.

   Azaz a jelen determinálja a jövőt és nem a jövő határozza meg a jelent!

 6. akárki szerint:

  a jelen gonosznak nem lehet a jövőben jelene.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.