Donbassz

Nyalókakirály tegnapelőtt a Harkov-megyei Csugujev város traktorgyárában előadott szónoklatában-amit az “Ukrajna Védelmezőinek Napja” alkalmából intézett közönségéhez, a minszki megállapodásról kijelentette: birodalma (Maradék-Ukrajna) a jelenlegi politikai gyakorlatának megváltoztatását NEM TERVEZI DONBASSZ VONATKOZÁSÁBAN! A kijevi udvar továbbra is BIZTONSÁGA EGYEDÜLI ZÁLOGÁNAK TEKINTI A NÉPKÖZTÁRSASÁGOK ÉS AZ OROSZ FÖDERÁCIÓ KÖZÖTTI HATÁRSZAKASZ FÖLÖTTI ELLENŐRZÉS JOGÁNAK A MEGSZERZÉSÉT!

Ez pedig-HÁBORÚT JELENT!
Nagyjából ekként értékelte a dolgot tegnap este Alekszandr Zaharcsenko is. Szerinte IS a minszki megállapodás burkolt fölrúgását jelentette be Csugujevben Valcman.
Nem akárhol és nem akármilyen alkalomból mondta ezt Zaharcsenko. Tegnap este mondta Donyeckben, a rendkívüli kormányülésen. Valcman Csugujevben megtartott szónoklata után egy nappal!

És egy nappal az újabb dél-DNR-i súlyos provokáció után. Miközben Donbassz frontjain zajlott az élet.

És hát mára virradóan sem csitult kijev latortüzérségének buzgalma. Az éjszakai matek szerint ma reggel hat óráig (tegnap este hattól) valamivel több mint HATSZÁZ gránátot lőttek ki a DNR-területére. A Donyecki Népköztársaság MÉG EGYELŐRE TÜRELMES!
Mint ahogyan komoly türelmet tanúsít a Medve is, amelynek krími határátkelőjét október 13-án egy hohol páncélos oszlop közelítette meg igencsak veszélyesen. Genyicsenszknél, a “Csongar” határátkelőt.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. zls-179 szerint:

  Hohol páncélososzlop,de most komolyan és melyik múzeumból szöktek meg?Parancsra tették, vagy csak túlélni az egészet alapon, önként vállalkoztak rá?

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Sem parancsra ,sem túlélési alapon. Mint ahogyan már erről írtam is,és küldtem is a hozzászólásban egy ilyen hírt, cikket, a dnr. news weboldalról eredeti ,orosz nyelven, alól pedig rövid magyar forditással, az “Ukrajna Védelmezőiknek Napjának tiszteletére” vonultak ki a KRÍMI HATÁRRA provokáció, és A KRÍMIEK SZÁNDÉKOS és TUDATOS MEGFÉLEMLITÉSE céljából, tisztelt zls -179 !

 2. Rettegett Iván szerint:

  Kőzben embereink jelentik Budapestről.

  Tisztelt Juhász ur mi eddig őnnel szinpatizáltunk.
  Hogyan tetszik érteni,hogy Orbán kilog Putyin segéből,
  és tokás komcsi Brezsnyev.

  Juhász a Kurva anyád mennyi pénz kapsz nyugatrol,hogy minket mocskolsz.
  Orbán és Putyin nem barátok.
  Te fiam a kibaszott NATO kőtelékben baszod az anyád , Orbán nem szüvetségese Oroszországnak.

  De majd látni fogod nemsokára ki kevel van.

  Hülye barom felforgato

 3. 1 szerint:

  Meghalt Motorola. Terrortámadás érte a házat ahol élt. a liftet robbantották be, jelenleg is harcok vannak Donyeck városában.

 4. zoli szerint:

  Megölték Motorolát. Liftbe szerelt pokolgéppel megölték Motorola parancsnokot..

  Nyugodjék békében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.