Megkaptuk a JEL-et!

Megdöbbentő videó: égi kürtzengés és felhőgyűrű Jeruzsálemben

jela

A zsidó újév előestéjén történt jelenségről több felvétel készült

Több mint egy percen keresztül erős kürtzengéshez hasonló hang hallatszott Jeruzsálem nyugati negyedében. A hangjelenséget a felvételek alapján látványos felhőgyűrű kísérte. Az esemény október 1-én, szombaton történt, egy nappal a zsidó újév kezdete előtt.

Valódi vagy sem? A fenti felvételt megmutattuk egy videóeffektek készítésében jártas szakembernek, aki szerint az amatőr, telefonnal készített felvételt utólag csak nagyon bonyolult és költséges módszerrel lehetett volna manipulálni, ezért jó eséllyel valódiak a képsorok. A jelenségről készült egy másik felvétel (a képen a Teddy Kollek stadion látható), ez:

A képsorokat több százan kommentelték a You Tube videómegosztón. Többen felhívták a figyelmet arra, hogy a helyszín (Jeruzsálem), az időpont (Rós Hásána, a zsidó újév előestéje, ami egyben szombati nap volt) és a sófárra emlékeztető hang és a felhőgyűrű együtt egyfajta figyelmeztetés, vagy figyelemfelhívás lehetett.
A ZSIDÓ ÚJÉV BIBLIAI ÜNNEP, AMELYET EMLÉKEZTETŐ KÜRTZENGÉS JELZETT MÓZES RENDELÉSE SZERINT.
A hetedik hónapban, a hónap első napján ünnepetek legyen néktek, emlékeztető kürtzengéssel, szent gyülekezéssel. (3Móz. 23,24)
A Rós Hásána idén október 2-ára esett, ez a felvétel egy nappal korábban készült.
DE NEM CSAK AZ ÚJÉV KEZDETÉT JELEZTE KÜRTZENGÉS, HANEM A JUBILEUMI, 50. ÉVET A TÖRVÉNY A KÜRTÖLÉS ÉVÉNEK IS NEVEZI.
És szenteljétek meg az ötvenedik esztendőt, és hirdessetek szabadságot a földön, annak minden lakójának; kürtölésnek esztendeje legyen ez néktek, és kapja vissza kiki az ő birtokát, és térjen vissza kiki az ő nemzetségéhez. (3Móz. 25,10)
Nos, az október 2-án elkezdődött 2016-17-es zsidó újév egyben az 50. esztendő Jeruzsálem történelmi újraegyesítése óta. Az ősi várost 1967. június 7-én szabadította fel az izraeli hadsereg a jordániai megszállás alól. Izrael fővárosának választotta Jeruzsálemet, de ezt legtöbb ENSZ nemzet nem ismeri el, sőt a napokban az UNESCO még a város történelmi múltját is megtagadta a zsidó néptől.
A TÖRVÉNY ALAPJÁN A JUBILEUMI, 50. ESZTENDŐ A BIRTOKRENDEZÉS ÉVE VOLT A ZSIDÓ TÁRSADALOMBAN.
Ekkor az időközben más tulajdonába került, vagy elzálogosított földbirtokok visszakerültek eredeti tulajdonosaikhoz. Ha ezt Jeruzsálemre vonatkoztatjuk, akkor az előttünk álló évben a város státusát meghatározó döntés születhet. Bár a palesztinok azt követelik az ENSZ-től, hogy a várost a leendő palesztin állam fővárosának nyilvánítsák, egy ilyen döntéssel biztos, hogy nem eredeti tulajdonoshoz kerülne vissza Jeruzsálem.
A zsidóság szempontjából sem rendezett Jeruzsálem státusa. A város ősi szíve, a Templom-hegy felett Izrael csak formális szuverenitással rendelkezik, a gyakorlatban zsidó még látogatóként sem nagyon léphetnek a hegyre, nem is beszélve az imádkozás jogáról, pedig a helyszín a judaizmus legszentebb központja.
A jelenség időpontja ebből a szempontból is érdekes, mert pont egy nappal korábban, szeptember 30-án zajlott Jeruzsálemben Simon Peresz volt államfő temetése, amelyen 70 ország állam- és kormányfője vett részt, Barack Obamától Orbán Viktorig.
(Forrás: vigyazo)
Bal-Rad komm: No feleink! MEGVAN HÁT A JEL!
“…az október 2-án elkezdődött 2016-17-es zsidó újév egyben az 50. esztendő…A TÖRVÉNY ALAPJÁN A JUBILEUMI, 50. ESZTENDŐ A BIRTOKRENDEZÉS ÉVE…szeptember 30-án zajlott Jeruzsálemben Simon Peresz volt államfő temetése, amelyen 70 ország állam- és kormányfője vett részt, Barack Obamától Orbán Viktorig…”
-KÉRETIK A DOLGOT VITA NÉLKÜL TUDOMÁSUL VENNI! A JEL MEGJÖTT!-kuss van! Birtokot rendezünk! Ha pedig ez valakinek nem tetszik!-EL LEHET INNEN MENNI! (Máncsakhogy tuggyuk hun a helyünk!)
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
 
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megkaptuk a JEL-et! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. 1tothgabor szerint:

  Még mindig nem hiszik el.

  A zsidók nagy része megy a Plútóra, mert a sok hülyét nem közösítették ki maguk közül.

  http://ateistamembazis.hu/wp-content/uploads/2016/08/3136-2300.jpg

 2. zls-179 szerint:

  Akcióban, a Blue Beam!

 3. Rettegett Iván szerint:

  Akik bántják a valodi zsidokat Palesztinokat,Libanoniakat.

  Magukat zsidoknak hazudják kózben kazárok,és gyilkoják a valodi zsido népeket
  halálnak halálával kinok kinjával fognak elvészni.

 4. lacii szerint:

  1tothgabor
  Még jó hogy hülyeként ki lettél közösítve. Így maradsz és a humoroddal fényt viszel a környezetedbe.
  A Beírásod pedig szöget ütött a fejembe.
  A Plútó vajon most bolygó vagy csak egy kísérő bazi nagy meteor. DE ha választ keresek mindig Jézus jut az eszembe. Aki azt mondta, ha felemeled a ló farkát, akkor számíthatsz rá. hogy odadurrant az orrod alá.

 5. Szaszi szerint:

  Ez milyen jel Kisújszálláson…?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.