Mi történik itt?!

Katonanőre támadt egy szír férfi Röszke közelében

Képtalálat a következőre: „Támadó migráns-kép”

A Csongrád Megyei Főügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatását annak a szír férfinek, aki Röszke külterületén a határzár mellett támadt egy ott szolgálatot teljesítő őrvezető nőre – tájékoztatta a főügyészség szóvivője vasárnap az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének kísérletével gyanúsítják.
A gyanú szerint a férfi – akit Németországban az eddigi adatok szerint menekültként vettek nyilvántartásba – a magyar-szerb határon felállított kerítésen keresztül kívánt Szerbiába jutni Röszke külterületén csütörtök este, úti célja Törökország volt.
A férfit észrevette a három társával szolgálatot teljesítő őrvezető nő, aki egy kicsit eltávolodott kollégáitól. Ekkor a gyanúsított egy közel egy méteres, kihegyezett akáckarót feje fölé emelve rátámadt a sértettre, mintegy 15 méter távolságból felé közeledve. Ezt észrevették a katona járőrtársai is, akiknek egy méterre a sértettől sikerült megállítaniuk a szír férfit, és így megakadályozták a támadás befejezését – tudatta a csoportvezető ügyész.
(MTI)
Bal-Rad komm: A hír kétszeresen is aggályos!
1.-ELMARADT A JOGSZERŰ FEGYVERHASZNÁLAT! Amire a JELEK SZERINT minden körülmény adott volt! Ha mégsem így van?-a baj sokkal nagyobb, mint azt gondolnánk! Mert akkor a operettdíszlet bábjai azok a magyar KÖZFELADATOT ellátó személyek, akik a határ mentén bóklászolnak!
2.-IGAZOLÓDNI LÁTSZIK A GYANÚNK! A csodaGYODA és személyi valamint jogi kellékei ELSŐSORBAN A TÁVOZNI SZÁNDÉKOZÓK ITT TARTÁSÁT HIVATOTT SZOLGÁLNI!
“…a férfi – akit Németországban az eddigi adatok szerint menekültként vettek nyilvántartásba – a magyar-szerb határon felállított kerítésen keresztül kívánt Szerbiába jutni…”
MIGRÁNS INNEN EL NEM MEHET!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Mi történik itt?! bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Admin azt hiszed viccelünk pedig nem.
  Kezdetét vesz 3 VH.

  A balkánon nagyon kevesen fogják tulélni.

  Az a felvilágosultak ( Illuminátus) dőntése.

  6,és fél milliárd humanoid megy a lecsoba, vagy a főld elpusztul.

  • ... szerint:

   Öcsém te kimeríted véglegesen az idiótizmus fogalmát!
   Te buzi fasz össze-vissza firkálsz megint! Már magad sem tudod mit állatkodsz itt össze, mert pár oldallal előbb még másról trollkodtál a vh-val kapcsolatban!
   Milyen szert használsz?
   Hosszú ideje rángathatod már a ceruzádat bazdmeg, mert hetek óta föl sem álltál a Commodore 64-esed mellől ránk szabadítva ezt a mérhetetlen mennyiségű naprakész infót!

 2. Rettegett Iván szerint:

  Akik tulakarják élni a háborut azoknak ezt a helyet javasoljuk.

 3. Realista szerint:

  Pont akartam erről a témáról írni, de erre megint itt az embered és nyomja a butaságait. Elértétek amit akartatok, hagyom a francba a balradot. Majd holnap ismét beleolvasok. Van jobb dolgom is, mint ennek a folytonosan hazudozó beteges oláh troll hülyeségeit olvassam. Kényszeres beteg. Nem lehet folyton csak átgörgetni. Bicskanyitogató, főleg az, hogy admin erőteljes védelme alatt áll, miközben kuncogva széttárja a kezét, hogy sajnálja nem tud mit tenni vele. Közben meg óvja és azokat tiltja akik szólnak erről a jelenségről. Sőt, még mi vagyunk megtámadva, akik normálisan szeretnénk olvasni, véleményezni, párbeszédet folytatni, de egy beteg folyton belerondít. Ha ennyire komolytalanul veszed az oldalad adminolását, akkor kár a balradért. Vannak jó cikkek, lennének gondolatai az embernek de amikor ezt a sväjci, német, orosz, ügynök, terrorelhárító, rákos beteg, kotnyeles alak jön, az ember gyomra fordul fel. Gratulálok az emberedhez.

 4. gugli szerint:

  Sztem meg Te vagy a troll. Nem véleményezel, nincsenek gondolataid egy ügyről, csak mások ellen ágálsz.

  • ... szerint:

   Az “ágállás ” akkor keletkezik,s onnan generálódik, amikor valaki ilyen kétsorosokat böffent ide, mint te is, ahelyett, hogy a fenti cikk mondanivalójára fejtenéd ki a saját véleményedet.
   Mivel ahogyan látom nem vagy itteni “régi motoros” – már a nicknevedre utalva, – ezért fogalmad sincsen, s nem is lehet, hogy mi volt a kiváltó ok, mi generálta/generálja, hogy szavaiddal élve “trollá” válik az ember egy “pár bejegyzésben” idézve röffenetedet!.
   Mihelyt letisztul majd az oldal, – van rá esély – rögtön visszatér majd minden a régi kerékvágásba, mint ahogyan az évekkel ezelőtt is volt!
   Az az idő már sajnos elment, amikor a megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel alapon valakit más útra lehetett vezetni, abból a posványból amelyben benne dagonyázik !

   !

   • cicvarek szerint:

    A zsicikre jellemző, hogy elillan minden gondolatuk ha ajvékolhatnak egy kicsit. A hit gyüliben hintheted az igét. 🙂

 5. V.kutya szerint:

  NEM EZ A NAP HÍRE, HANEM EZ ITT:
  http://erkolcstan.blog.hu/2014/11/23/erkolcstan_konyv_masodik_osztalyos_gyerekeknek

  Második osztályos gyermekekre támad a Nemzetth Cigányminisztere, ilyen förtelmeket, kvázi pszichés fenyítéseket taníttatnak, taposnak gyermekeinkbe, unokáinkba. Ha megnézed, elolvasod, ami a könyvben van, látni fogod, hogy lényegében naponta megerőszakolják a kicsiket. Innen már csak egy lépés + 3-4 év, és mindent meg lehet tenni büntetlenül.
  FÖRTELMES ROHADT GECI BANDA, takarodjatok!

 6. Tarna szerint:

  V.kutyának: Nincs ilyen az erkölcstan könyvben!
  GRIMM meserészletet idéztél, ami 150 éves. Jó napot!

  • V.kutya szerint:

   Tarnának:
   Elkezdtem beírni a keresőbe, hogy
   erkölcstan, 2. osztály a makacs gyermek
   – és a Gugli gyorsítója az “a” névelő után már dobta is ki a találatot, minden komolyabb újság megírta, és számtalan más blog oldal.
   Aztán pedig: egy tanár ismerősöm Face vonaláról találtam meg én is, ismert írás, nagy népszerűségnek örvend. És sajnos ez csak a látható jéghegy csúcsa.

 7. zls-179 szerint:

  Az történik, hogy a kontroll hatalom minden sz@rt szeretne a nyakunkba zúdítani mielőtt a változások be következnének!A kontroll hatalom, végső kétségbeesésében mindenre képes!

 8. lacii szerint:

  Először is Istennel nincs semmi baj.
  Ha én lennék az Admin én sem korlátoznám a beírásokat.
  Közvélemény kutatást folytattam . a harmadik világháború ügyében.
  Mivel a feleségem azt mondta, hagyjam már ezt a hülyeséget (Háború ügyileg).
  Így biztos lehet mindenki , hogy nem lesz harmadik világháború.
  Az erkölcstanról, meg a keresztény népnyomorítókról pedig az a véleményem.
  (ez most vélemény és nem ítélet, Mert aki ítél az elítéltetik.). És aki nem lép egyszerre annak már nincs lába. Tehát mint sokan tudják. A csuhások a lelkek megrontói. Oda pozicionálta sok pedofil magát.
  De van jobb dolog is amivel foglalkozni lehet. Pl ma telehold van . És ez azt jelenti, hogy a vonzás miatt a Nők mellei peckesebben két centivel magasabban hozzák lázba a politikától megfáradt férfi népséget.
  További szép napot mindenkinek.

 9. Gonda István szerint:

  “ELMARADT A JOGSZERŰ FEGYVERHASZNÁLAT!”
  De azért legalább egy figyelmeztető lövésig azért eljuthattak volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.