Napi robbantós: VAN TIPPÜNK A TETTESRE!

Újabb fejlemény: profi vagy őrült a Teréz körúti robbantó?

Egy különös mozdulatra figyeltek fel a hatóságok, ami több mindent jelenthet.

A robbantóról készült egy olyan felvétel, amelyen érthetetlen módon – telefon nélkül – úgy tesz, mintha telefonálna.

Ennek az is lehet az oka, hogy a robbantó bujkál, igyekszik nem felhívni magára a figyelmet, ezért úgy csinál, mintha telefonálna, amikor emberek mellett halad el. De lehet jelzés vagy egy személyiség zavarodott, utánzó kézmozdulata is-elemezte a mozdulatot a Lokálnak egy kriminálpszichológus. A szakember szerint annyi biztos, hogy jelentőségteljes mozdulatról van szó, mert nem tűnik természetesnek a robbantó viselkedése.
A tettes felkészültségére utal az is, hogy a merénylet után ruhát cserélt és megváltoztatta mozgását: A férfi a robbantás előtt, és egy ideig azután világos színű (homok- vagy világosszürke) horgászkalapot, valamint egy sötétkék, kapucnis, pamutnak tűnő felsőt, és egy szürke oldalzsebes nadrágot hordott. A lábán egy fekete-szürke, fehér fűzős túracipő volt. Hátán pedig egy kék hátizsákot vitt…
(faktor)
Bal-Rad komm: Szűkül a kör a robbantó körül! Hát még ha a legújabb “szakértői” véleményhez hozzátesszük a Bal-Rad észlelései!
A TELEFONÁLÓ MOZDULAT! LÉNYEGES MEGFIGYELÉS!
Hány és hány olyan felvételt látunk naponta, AMIKOR ÉS AMELYEKEN JELESEINK AZ ÚJSÁGÍRÓK SORFALA ELŐTT MINDUNTALAN-ÉS GONDTERHELT ÁBRÁZATTAL-TELEFONT EMELNEK A FÜLÜKHÖZ! Úgy téve, mintha éppen nagyon fontos ügyben hívta valaki a jelességet! (Így aztán a rájuk zúduló kérdéseket-LÁTSZÓLAG-nem is hallják, hanem sietősen haladnak tovább!) POLITIKUSOK ŐK! A telefonáló mozdulatosak!
Következtetésünk: EBBEN A KÖRBEN KELL KERESNI AZ ELKÖVETŐT! Hiszen “… nem tűnik természetesnek a robbantó viselkedése…vagy egy személyiség zavarodott, utánzó kézmozdulata is…”
NA UGYE! TIPIKUS POLITIKUSI VISELKEDÉS!
De van még egy tippünk! (Minden napra jut legalább egy!)
Lehet, hogy a robbantő jobb fülének cimpáját megcsípte egy szúnyog! És onnantól kezdve viszketett a jobb füle cimpája. Amit a jobb kezének sűrű felemelésével, jobb keze hüvelyk és mutatóujjai közé csippentve jobb fülének cimpáját, rövid ideig tartó masszírozó mozgással csillapított.
Ez esetben szerintünk nem csak a Parlamentben jövő-menő fontosságok köre vonandó be a nyomozásba. Hanem a szúnyog általi fülcsípés miatt orvosi ellátásra jelentkezettek is.
Olvasóinktól pedig várjuk a további tippeket! Segítsük nyomozóhatóságaink munkáját közvetlenül is. (Legalábbis azokét, akik a Bal-Rad-ot HIVATALBÓL…! Reméljük hasznos ismeretekhez jutnak.)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Napi robbantós: VAN TIPPÜNK A TETTESRE! bejegyzéshez 58 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Vidéken is találtunk egy elkövető jelöltet A személy kilétének megállapítása folyamatban van,Meg fogjuk találni!Képesek vagyunk rá.Még ha miniszter akkor is.Nem ez az első miniszter aki balhé miatt látókörbe került.Nem kell harácsolni,nem kell korruptnak lenni és akkor nincs gond.De robbantani rendőrt ölni az kérem életveszélyes az elkövetőre nézve.

  • Szabi szerint:

   Miért, civil állampolgárt robbantani, azt lehet? Az nem “életveszélyes az elkövetőre nézve.”?

   • Fórizs Eszter szerint:

    Hát igen, azért mert valaki rendőr, az nem jelenti azt, hogy értékesebb ember, mint egy nem rendőr. De azért igen jó, ha a rendőrök most mérgesek, és ettől elszántak. És meg akarják találni a robbantót. Mert most nagyon motiváltak. De kérdem én, miért nem sétálnak el a rendőrök a Podmaniczky utca sarkánál lévő közérthez? És miért nem nézik meg, abban hány kamera van? Nem izgat senkit, hogy a kosár tartalmát sem mutatják be, pedig nyilván látható a kamera felvételeken. És ha ugye tudnánk, mit vásárolt a robbantó, akkor tudnánk, melyik polc előtt állt, és úgy egyértelmű volna, mely kamera mit mutathatott róla. Mindezt titkosítják, és a pénztáros nő is azt mondta, semmit nem mondhat, mert a rendőrség megtiltotta. Pedig csak azt kérdeztem, itt vásárolt tényleg Önöknél a robbantó? És erre sem mondott se igent se nemet . ( Azért a közértben találtam olyat, aki megmondta, hogy persze, itt vásárolt, és szeptember 24-én). Miért van titkosítva minden? Miért nem mutatják meg, merre ment az elkövető a Népligetig? És arról egy árva szó sem volt, hogy hogyan jutott a közértig, hol látják először aznap a kamerákon? A Dob utcából hogyan ment el a közértig? Menjen már oda valaki, akinek van elszántsága, és nézze meg, videózza le hány kamera van a környéken? Rendőrségi is, meg magán kamera is. Ezeket a marhaságokat meg kinek írják az újságírók, a debileknek? Nem vagyunk idióták. A lakosság nem együgyű. Csak ki van már készülve a sok hazugságtól, és reményvesztett. De legalább a rendőrök szedjék össze magukat, és gondolkozzanak el a nyomozás eddig lefolytatott minőségén! Mert a kollégáikat majdnem megölték. És legközelebb a másik rendőrre is sor kerülhet. Aki most csak dühöng, fogadkozik, de nem megy le a Teréz Krt-ra körbe nézni, hogy ott hány kamera is található.Amelyeknek felvételeit nem teszik nyilvánossá!
    http://www.lokal.hu/2016-10-rossz-a-kep-hol-a-robbanto/

   • egy paraszt szerint:

    Bárcsak a sündőrség más esetekben is ügybuzgó lenne!

    Szerintem nem telefont imitált, hanem a fülhallgatója csúszott ki a hallójáratból és nem értette tisztán a parancsot, ezért nyúlt oda megigazítani!

 2. Fórizs Eszter szerint:

  ” De lehet jelzés vagy egy személyiség zavarodott, utánzó kézmozdulata is-elemezte a mozdulatot a Lokálnak egy kriminálpszichológus. A szakember szerint annyi biztos, hogy jelentőségteljes mozdulatról van szó, mert nem tűnik természetesnek a robbantó viselkedése.” Ha az ember úgy csinál, mint aki telefonál, hogy ne kelljen még véletlenül sem beszélnie valakivel, aki mondjuk egy kocsma előtt állva cigarettát akar kérni tőle, vagy meg akarja kérdezni, hogy hány óra van, az az ember nem személyiség zavaros, hanem nagyon is okos, tudatos lény. A politikusok is ezért telefonálnak, mikor az újságírók közelébe kerülnek, és ettől még a politikusokat nem merné ez a megfizetett kriminálpszichológus személyiségzavarosnak nevezni. Szerintem az a kriminálpszichológus, aki a fenti szakvélemény szerzője ( mert nem tűnik természetesnek a robbantó viselkedése), pszichológusi kivizsgálásra érett. A robbantó viselkedése professzionális, tudatos, okos. Igen természetes, főleg bűnözői körökben.

 3. Fórizs Eszter szerint:

  http://mno.hu/belfold/lattak-a-robbantot-a-nepligetnel-1366260

  Lehet hogy profin megtervezhette az útvonalát, de a Király utca felé lépett meg, ott szemből vette egy rendőrségi kamera. És mikor még csak jött, akkor meg a Dessewffy utcánál 100% hogy elhaladt egy rendőrségi kamera alatt. Az Oktogonnál lévőt tán kikerülhette ha átment a Teréz Krt másik oldalára. A Király utcai és Dessewffy utcai rendőrségi kamerák képeiről miért nem beszél a rendőrség???????

 4. Fórizs Eszter szerint:

  VIII-ik kerület rendőrségi térfigyelő kamerái: igen hosszú a lista ( mivel hogy a Népligetig ment!

  http://www.police.hu/sites/default/files/viii._terfigyelo_rendszer_2015_februar_0.pdf

 5. Fórizs Eszter szerint:

  Személyiség zavarodott, de ennyi kamerát ki tud kerülni útja során, át tud öltözni úgy többször, hogy ruha maradék nincs, csak váltogatja a rajta lévő rétegeket? Közben van esze, hogy úgy csináljon, mintha telefonálna, és tud robbanóanyagot összeállítani, no meg 12 kamera alatt a közértben úgy vásárolni, hogy soha ne nézzen vízszintesen? És persze van fülhallgatója, amin kommunikált ?, (ma se tudjuk!!!!!), meg navigátora is. Jól kezeli, és időben a távirányítót. És közben a kriminálpszichológus azt akarja elhitetni, hogy a férfi nem normális?
  És a rendőrségi kamerák száma sokkal kevesebb, mint a magán kézben lévő kameráké! Azokat meg meg se tudja nézni egy internetes felületen! Akkor azokat meg végképpen nem tudja előre kiszámítani! Hogy hogy egy olyan felvétel se került elő magánkamerákról, melyen jól volna látható az arca?

  • vitorla123 szerint:

   Eszter én biztos gumi álarcot viselnék.Szerintem a robbantó is ezt tette.Az intézkedést vezető ügyelet vezető nem volt felkészülve gerilla harcászatból.Gépkocsitó járőrökkel le kellett volna táni amenekűlési útvonalakat.Bár ez belvárosban eléggé nehéz..Eélrendelni az üldözését a lehetséges irányokba azonnal.Mint tapasztalod a kamera rendszer használhatatlan.A ki az elkövető kérdésre nem lehet választ adni.Egy plakátletépőről készült felvételen kapucnit húzott a fejére a kamerától 10 méterre.Nem tudtuk megállapítani a kilétét..Az arcfelismerő rendszerek,csak a repülőtéren jók,ahol megbízható felvételek vannak.Ezt csak a közösségi oldalak segítségével,mint a Bal-Rad lehet megoldani sziszi- fuszi munkával.Meg fogjuk találni.Kösz a tájékoztatásod,ha van valami apró jelentéktelen információ tedd közzé,mert a felismerőnek szüksége lehet rá.Megjegyzem a Rendőrségen nincs több információ mint nálad.,Sőt nálad több van ez nyilvánvaló.A mocsok valószínűleg ismeri a Magyar Rendőrség működésének rendjét is.Ezért menekült gyalog.Erre én sem gondoltam volna..A megváltozott mozgásba benne van,hogy két személyről van szó.Az egyik talán nem is menekült,a másikról meg felvételek tucatja készült..Változatlanul az a kérdés “kinek az érdeke?”

   • egy paraszt szerint:

    “A mocsok valószínűleg ismeri a Magyar Rendőrség működésének rendjét is”

    Micsoda véletlen. Hiszen minden átlagember belelát a sündörség viselt titkaiba!
    Talán már más portán is szét kellene nézni? Netalán a “házunk” tájékán?

    • vitorla123 szerint:

     Nem voltam pontos.Ismeri a Szolgálat Szabályzatot.Ez nem jelenti,hogy szolgált nálunk.De ismeri.

     • egy paraszt szerint:

      Akkor analizáljuk:
      az őrült azért őrült, mert a logikus gondolkodásra nem teljesen képes. Az anarchista meg nem őrült.

      Emberünk viszont nagyon alaposan tájékozott, felkészült és profi, hiba nélküli; ilyen ember nem terem minden bokorban.
      Vagy többen is felkészítették, segítették!

      Valahol vélhetően nagyon alapos felkészítést kapott, minden szükséges információhoz hozzájutott-juttatták.
      Felkészültsége, ismeretei , pszichikai képessége vélhetően még a hatóság embereiét is messze meghaladják, mert ezt mind már nem lehet a véletlen szerencsére fogni!
      Ilyen széleskörű felkészültségre nem tud egy hétköznapi átlagpolgár szert tenni!
      És mindez miért?
      Két “hétköznapi rendőrjárőr” ráijesztésért?
      Esetleg valami alvilági rendreutasítás az éjszaka világában?
      Mi az indíték ekkora felhajtásra?

      Vagy az, hogy az érintettek lázasan ezen az ügyön dolgoznak, addig máshol cincoghatnak az egerek és a bűvész előadhatja újabb műsorszámát, amiről még hallani sem fogunk.

 6. Fórizs Eszter szerint:

  Hiába szeretném elmondani a véleményemet, az ide beírt szövegemnek el el tűnik vagy az eleje, vagy a vége, értelmezhetetlenné válik.

 7. Fórizs Eszter szerint:

  Ennek a felvételnek a helyét titkosította a rendőrség. Már pedig ha ott elment a Generali székház előtt, akkor nem mehetett másfelé, csak előre, és mivel nincs kitérési út, csak a Dessewffy -Teréz Krt sarkánál lévő, kb 20 méterrel a körözési kép felvételi helyszíne után lévő RENDŐRSÉGI kamera alatt sétált tovább. Annak a képei hol vannak? Ki ne találja már valaki, hogy annak a képei is homályosak! Miért titkosít mindent a rendőrség? Nem tudjuk merről jött, merre ment az ember. A közértben a pénztáros megmondta, semmit nem beszélhet a robbantóról! Még azt sem, tényleg ott vásárolt-e a robbantó! NEVETSÉGES! Ez miért van titkosíttatva? Ha az elkövető minden kamerát ismert a városban, miért pont egy kamera előtt robbantott? Pont azt az 1 kamerát nem figyelte meg ? De a többit mind igen? Na ne !

 8. Fórizs Eszter szerint:

  https://www.facebook.com/events/297265723994193/?active_tab=discussion

  Itt van mikor a Generali biztosító székháza előtt sétál el. Ez a Teréz Krt 42-44- alatt van. Ez a vásárlás után van felvéve, a kézi batyuban ott van, amit vett a Podmaniczky utca sarkán a közértben, tán az ital is, amit meghúzott ívás céljából, mielőtt belépett az árkád alá robbantani. Egyébként van aki azt mondta, az ívás az jel volt arra, hogy jönnek a rendőrök, és mindjárt robbantani fog. Kinek küldhette a jelzést? Tán az ívás után a robbantás helyszínére besétáló zsebre tett kezű barna bőrű férfinak? Neki az lett volna a dolga, hogy jelezze, ha túl sok civil közeledik, és azért tán akkor még sem szabadna robbantani? Ugye ezt az árkád alá beálló robbantó nem láthatta, mert takarásban volt, azért lehetett szükség egy a járdán előrébbre menő társtettesre, aki látta, hányan jönnek civilek a rendőrök után közvetlenül és ha túl sok, akkor jelez, hogy robbantás ELHALASZTVA. Akár egy petárda felrobbantásával, akár kiabálással jelezhette volna az árkád alá bebújt robbantónak, hogy MOST NEM SZABAD, ha túl sok civil jött volna a rendőrök után közvetlenül, akik megsérülhettek volna a robbantáskor a rendőrökkel együtt. A barna bőrű zsebre tett kezű férfi olyan szögben állt, hogy a robbantónak kéz mozdulattal is tudhatott volna jelzést adni.

 9. Fórizs Eszter szerint:

 10. Fórizs Eszter szerint:

  https://www.youtube.com/watch?v=YK7G5GxSF38

  Azért az sem semmi, hogy 22h 36-kor volt a robbantás, és 22 37-kor már két civil rendőr segített a megsérült rendőrökön. 1 perc múlva ( 3 perc 40-kor hangzik el)! Ezek a civil rendőrök vitték be KÉT KÜLÖN AUTÓVAL a tanúkat ( 7-et) a Teve utcába! No és az ész megáll attól, hogy előző nap ott fej kamerával magyarázó páros sétált a tett helyszínén! NO AZOK KIK VOLTAK, akik ott felvételt készítettek ezen a ronda koszos kietlen volt Keravil üzlet előtt? Ez nem turisztika látványosság, a Teréz Krt-nak ez a WC-s szakasza! No és persze aznap szombaton a hajléktalant valaki elvitte onnan!

  • vitorla123 szerint:

   Végig néztem a felvételeket,meg a 45 fokosakat is.Mintha a helyszínnel ellentétesen lenne a z utcakép.Többször járok arra amikor a Magyar Kínai baráti társaság rendezvényére megyek.Próbáljuk kitalálni,hogy melyik útvonalon menekült az elkövető.Hol öltözött át. Menet közben,vagy megállt valahol.Nyilván két kamera között kell az átöltözésnek történni.Egyetértek! Nagyon jó hogy 1 percen belül helyszínen van az erősítés.De minek!

   • vitorla123 szerint:

    Megvan a helyszín is májusi felvétel.Szerinted az Andrási úton a menetirány szerinti jobb,vagy baloldalon menet?Hol van az első kamera felvétel? Mert Te bejártad az útvonalat?

    • Fórizs Eszter szerint:

     A Teréz Krt-on menet irány jobb oldalon megy a Podmaniczky úttól a Dessewffi utcáig, az biztos. Elviekben ott átmehetett volna a másik oldalra, de ennek ellentmond, hogy a Varrógép Centrum mindkét kamerája előtt eljött, tehát ott már megint menetirány jobb oldalon közlekedett.
     Rengeteg magán kamera előtt is elhaladt, például az Oktogonnál a pénzváltó felett akkora magán kamera van kb.. mint egy rendőrségi kamera. De ez csak egy a sok közül.

 11. vitorla123 szerint:

  A buszpályaudvar is kellene. Ott szállhatott buszra Miskolc irányába.Egy másik olvasó látni vélte.Biztos hogy idősebb 20, 25 évesnél.

  • vitorla123 szerint:

   Nagyitóval megnézve nem egyértelmű a tapsolás.Önkénytelen reakciónak látom.Amikor kilép a mocsok akkor meg már nincs a felvételen.A fejkamerás felvétel neked meg van?

 12. Fórizs Eszter szerint:

  A Teréz Krt-on ment. Az Andrássyn nem ment. Az első felvétel, a Dob utcában készült ( itt búvárruha szerű a kapucni, amit hord). Hogy onnan hol ment a Podmaniczky -Teréz Krt saroknál lévő közérthez, nem tudni ( amely közértben legalább 10 kamera van!). Aztán van a felvétel a Generali székház előtt, Teréz Krt 42-44. Aztán van a videó, 18 perc 15. Abban az időben visszasétál a Teréz Krt-on a Dohnányi Ernő utca sarokig, de úgy, hogy átmegy a Dohnányi Ernő utca másik oldalára, a Varrógép Centrum elé ( annak tulaja mondta nekem, hogy ő látta a rendőrökkel együtt hajnalban a saját kamera felvételein, hogy a Teréz Krt-on jön a robbantó, tehát nem a Dohnányi Ernő utcából fordult be a Teréz Krt-ra a robbantó). A dognányi-Teréz sarkán lévő tartózkodásáról két képet mutatnak be, egyiken a kezében látható a navigátor ( Gps). Erről mélyen hallgat a rendőrség. Aztán van a Dohány bolt előtti rövid videó, nem tudom, hol van a Dohány bolt. A rendőrség semmit nem mond meg, minden járulékos helyszínt a sajtó meg én határoztunk meg, de a Dohány boltra nincs energiám, ahhoz rengeteget kéne sétálni a Népligetig, hogy megtaláljam. A sajtó meg már nem nagyon foglalkozik az üggyel. A Fészek Művészklub előtt elment, azt mondta ott a kidobó srác, de erről cikk is beszélt. Ez akkor volt, mikor már túl volt a robbantáson. Arra is szinte minden sarkon van RENDŐRSÉGI kamera, és sok magán kamera is van. Könnyen lehet, hogy mikor a Dohány bolt előtt megy el, a fülhallgatóját igazítja meg, szerintem mozog is a szája!

 13. Fórizs Eszter szerint:

  Egyébként az helyes, hogy két civil rendőr kb. 30 másodpercen belül ott volt . Kleb Attila 1 perccel a robbanás után hívja a mentőket, de akkor már a két civil ott van, és ők előbb érkeztek, mint Kleb Attila, aki kb. 45 másodperccel a robbanás után érkezhetett, és gondolom gondolkozott egy pár másodpercig, hogy mi is van, kell-e mentőt hívni?!
  No lehet, legyek nagyvonalú, hogy a civil ruhás rendőrök 45 másodperc múlva érkeztek oda! De az a hely távol van a sztríptiz lokáltól, meg a presszótól, ezekről a helyekről nem tudtak volna ilyen rövid idő alatt oda érni a civil rendőrök. Hogy voltak ott ketten is ilyen gyorsan, meg hogy van az hogy két külön autóval voltak a civil rendőrök?

 14. Fórizs Eszter szerint:

  A fejkamerás felvételt két ember csinálta 1 nappal a robbantás előtt. Ezt Kleb Attila látta. Nem tudja se ő, se senki ( rendőrség?) hogy a go pro-val ki csinált ott felvételt a robbantás előtt.

  https://www.google.hu/search?q=pro+go&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiZnLeyi-PPAhUqCcAKHRB5A5wQsAQIMA&biw=1024&bih=662

 15. Fórizs Eszter szerint:

  Csináltam egy facebook esemény oldalt a nyomozásnak, itt található: https://www.facebook.com/events/297265723994193/

  “Nyomozás a Teréz körúti robbantás bűntettével kapcsolatosan”

  Át lehet menni rajta az elejétől, ott talán találni lehet új szempontot, ami itt még nem lett kibeszélve. Azért jó, mert az FB-n a fényképeket is be lehet mutatni. Próbáltam lerajzolni az útvonalát, meg bekarikáztam amit fontosnak találtam kiemelni. És beraktam a robbantóval kapcsolatos megjelent cikkeket is, már amelyikről tudomásom lett, hogy egy helyen legyenek.

 16. Fórizs Eszter szerint:

  Azt kéne megcsinálni valakinek, hogy berajzolja az összes térfigyelő kamera pozícióját egy térképre. A VI, VII, VIII-ik kerületi rendőrségi térkamerákét. No most csak úgy mondom, hogy a Király utcában a Kertész utcába befordulva szintén el kellett sétálnia egy rendőrségi kamera előtt ( jó nagy, madárfészek alakú). A Kertész utca Dob utca sarkánál van a Fészek klub, annak a kamerája vette az elkövetőt szemből, ahogy jött a Kertész utcán. Az ottani kidobó fiú mondta, hogy a robbantó tovább ment a Kertész utcán ( az újság azt írta, befordult jobbra a Dob utcába).Én nem tudom, minek titkosítják ezt az útvonalat? ( IS!). MEG mindent.

 17. Fórizs Eszter szerint:

  Egyébként azért gyanús, hogy a két különböző ruhában lévő férfi ugyanaz a személy, mert amikor jár, úgy dobja előre a lábát, mintha díszőrségben szolgált volna, a lába fejét abnormálisan feldobja.

 18. Fórizs Eszter szerint:

  És nem értem, minek mutatta meg magát a közértben, hiszen tudta, hogy ott 10 kamera veszi! Ne mondja már senki, hogy egy profi bemegy tejci- bejcit venni 10 kamera elé egy gyilkos robbantás előtt! EZ TELJESEN ÉLETSZERŰTLEN! Ez egy beállított jelenet, amint maga a robbantásra való felkészülés élesben egy kamera előtt! No de azért pontosan beállított, a robbantó fejét nem látjuk általában, míg várakozik csak a lábát látjuk térdig. Ja és kérdem én? Miért nem a Teréz Krt másik oldaláról távírányította a robbantást?

 19. Fórizs Eszter szerint:

  http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/felismertek-a-terez-koruti-robbantot/1dh1lbq

  Ez a pénztárosnő azt sem árulhatja el, volt-e műorr az elkövetőn, vagy álarc? Mert hát szemből látta az elkövetőt! De semmit nem mondhatott, még azt sem, valóban ott vásárolt-e a robbantó?

 20. Fórizs Eszter szerint:

  http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/a-nepligetben-szabadult-meg-a-ruhajatol-a-koruti-robbanto/vdhbzfq

  És hol van a ledobott ruhája? Azt sem találták meg, ha annyira biztosak benne, hogy ott átöltözött? Vagy csak sejtetése valaminek, ami nem bizonyított?

 21. Fórizs Eszter szerint:

  Azért magyarázkodás van bőven:
  1/ a robbantó, bár elmebeteg, minden kamerát ismert a városban, és elkerülte őket, vagy lehajtotta a fejét előttük ( bár magát a robbantást premier plan módban egy kamera előtt végezte el)
  2/ a kamerák elavultak, alkalmatlanok éles kép készítésére (mind az összes)
  3/ a robbantó maszkot, műorrt, stb hordott hogy álcázza magát
  4/átöltözött, többször is, átváltoztatta magát ruházatilag is
  5/külföldi, onnan jött, és a Népligetből kisbusszal külföldre távozott ( ergo nehéz lesz megtalálni mert már elutazott, és senki nem ismeri Magyarországon, bár magyarul beszélt. ÉRDEKLŐDNÉK: MÁS OKOT NEM TUDOTT MÉG TALÁLNI ARRA A RENDŐRSÉG,HOGY MIÉRT NEM MEGTALÁLHATÓ A ROBBANTÓ, BÁR BUDAPEST KELLŐS KÖZEPÉN KÉT RENDŐRT MAJDNEM MEGÖLT, ÉS MINDEZT KAMERA ELŐTT TETTE, ÉS 30-45 MÁSODPERCEN BELÜL KÉT CIVIL RUHÁS RENDŐR MEGÉRKEZETT, ÉS KAMERÁK TUCATJA VESZI KÖRÜL AZ ELKÖVETÉS HELYSZÍNÉT, ÉS 100 FŐS RENDŐR NYOMOZÓ GÁRDA ÉJJEL-NAPPAL EZZEL FOGLALKOZIK? NO MEG A TEK IS? FÉRFI MÁR AZ ELKÖVETŐ? VAGY ESETLEG MÉG MINDIG NŐ? VAGY AZ ŰRBŐL JÖTT, ÉS A NÉPLIGETBEN EGY UFO VÁRTA, ÉS AZZAL ELTÁVOZOTT A HOLD MÁSIK OLDALÁRA?

 22. Fórizs Eszter szerint:

  És ha külföldi az elkövető, amint ezt sugallják, miért jött volna külföldről ide felrobbantani pont ezt a két rendőrt?

  ” Ez pedig azt a nyomozók által felállított verziót erősítheti, amely szerint külföldről érkezett bérrobbantóról van szó. Így az is érthető, ha itthon nem ismeri fel senki, hiszen nincs kötődése senkihez. Az exlégiósnak egyébként meggyőződése, hogy a robbantó nem légiós, mivel őket úgy képzik ki, hogy nem hagynak nyomot maguk után. Kizárható, hogy egy légiós 18 percen keresztül ténferegjen a helyszínen célpontra várva.” ÉS FŐLEG EGY KÉT KAMERA ELŐTT! MERT A VARRÓGÉP CENTRUM KAMERÁI IS NAGYON JÓL LÁTHATÓAK A BOLT HOMLOKZATÁN, ÉS AZ ELÉ IS SZÉPEN BEÁLLT A ROBBANTÓ! http://magyaridok.hu/belfold/lehet-hogy-kulfoldon-elo-magyar-robbanto-1093069/

 23. Fórizs Eszter szerint:

  “Olyan tanúkat keresnek, akik látták a tettes arcát, hogy fantomrajz készülhessen.”

  AHA! HÁT AKKOR BANKRABLÓK, EZ ITT A KÁNAÁN NEKTEK, A BUDAPESTI RENDŐRSÉGI KAMERÁK ARRA SEM KÉPESEK, HOGY OLYAN KÉPET KÉSZÍTSENEK RÓLATOK, AMI ALAPJÁN EGY INCIRI PINCIRI FANTOMKÉP MEGRAJZOLHATÓ!

 24. Fórizs Eszter szerint:

  ÉN EZENTÚL FEJKAMERÁVAL ( GO PRO) FOGOK KÖZLEKEDNI, HOGY ELLÁSSAM A RENDŐRSÉGET JÓ FELVÉTELEKKEL, ÉS MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRT ERRE BIZTATOK, MERT ITT NÁLUNK EGY DARAB RENDŐRSÉGI KAMERA SEM CSINÁL MEGFELELŐ KÉPET, AMIRŐL AZONOSÍTANI LEHETNE EGY BŰNÖZŐT! CSAK TANÚ SEGÍTSÉGÉVEL LEHET FANTOM KÉPET KÉSZÍTENI EGY BŰNÖZŐRŐL. MINT A KAMERA NÉLKÜLI RÉGI IDŐKBEN! De azt nem értem, hogy amikor büntetni kell gyorshajtás, vagy más szabálytalanság miatt, hogy hogy mindent látó kamerákat használ a rendőrség?

  • vitorla123 szerint:

   Kosz a bővebb információt.Tehát nincs meg az átöltözés helye?Hova lett a perdöntő bizonyíték a kabátja.Nincs a Buszpályaudvarról felvétel.A távozás menetvonala feltételezés,mert senki sem látta ott elmenni.Biztos nem külföldi! Nagyon jó helyi ismerettel rendelkezik,és nem szaladós fajta.Vagy térképpel ,tablettel rendelkezett!Az utóbbit nem gondolom komolyan.A bicikli is lehetséges,de szerintem a kismotor az ami számításba jön.. Üldözés esetén az adott időben gond nélkül tud a járdán menni.Keskeny helyen átmenni.Vagyis nem fiatal.Ami végkép nincs feldolgozva,hogyan és honnan jött a tett színhelyére. Van egy bevásárlás,az ottani fotón rózsaszín arc látható,Arcvonások nélkül.Abból a távolságból kellene,hogy legyenek arcvonások.Vagy smink,vagy gumi ami elfedi az arcát.Még akkor is ha a tanú ezt ne vette észre.Jól volt megcsinálva.Jövőhéten megyek Pestre Kedden végig megyek a menekülési útvonalon.

 25. Szaszi szerint:

  Már hogy az MNA rendőrt robbant?Aligha.
  Róluk többet tudnak a szolgálatok,mint a saját anyjuk.
  – szerintem -.

  • vitorla123 szerint:

   A sapka olyan!Akin a sapka van csak jelző.Ha egyáltalán MNA van a videon. Kérdés: van e náluk ilyen sapka használatban?Egybeesés,hogy senkinek nem látszik az arca.

   • Szaszi szerint:

    Hány sapkás képet tegyek ide,amin nem látszik a viselő arca?
    Én azt írtam,a fenti blikk cikkben a két alak NEM UGYANAZ.

    • vitorla123 szerint:

     Lehet igazad,vékony a nyom!.De ez egy gyakorlat egy része.Jó lenne tudni miből vágta be a szerkesztő a film részletet.

     • vitorla123 szerint:

      Ha ismersz ott valakit kérjük meg,hogy tegye fel ezt az egész részletet.Ugyanis elfogást gyakorolnak.Túl oldalon a biztosító,a vezető oldaláról pedig az elfogó tevékenységét látjuk!A gépkocsivezető aki jelző van a sapka.Ez a személy hozzájuk tartozik,vagy Kanadai filmből vették a részletet.

     • vitorla123 szerint:

      Ettől függetlenül érdekes a nyom!Gyakorolják,hogy az arcuk ne legyen felismerhető.Senki nem is gondol rájuk.

 26. Fórizs Eszter szerint:

  A Dohnányi Ernő-Teréz krt sarkon, 100% hogy GPS vagy tablet van a kezében.
  A drága jó kriminálpszichológusoknak az sem tűnik fel, hogy a robbantás helyszínéről visszamegy ide, a sarokra, átnéz a Teréz Krt másik oldalára, majd megfordul a robbantás helyszíne felé, és akkor már látható a GPS a kezében. Ez a ” visszamegyek, előre megyek, GPS-t veszek a kezembe” nem lett értelmezve senki által. Mély hallgatás van a kezében látható eszközről. És arról is, hogy egy nagy övtáska lóg a hasán ( szerintem abból vehette ki a GPS-t). Érthetetlen a rendőrség viselkedése a titkosításokkal. Mindent titkosítanak, hol készültek a meglévő felvételek, és azt is, hogy merre ment. Ez a furcsa. Több mint furcsa.

  • vitorla123 szerint:

   A pszichológusok nem használnak tabletet. Nem tudják mire jó.Ez ennyire egyszerű.A gerilla harcászatban ott igen.Ott ezt tudni kell.-Tudjuk is. Változatlanul nem tudjuk,honnan érkezett a helyszínre.Most ez a fő kérdés.Hol bukkant fel a rendszerben először.Lehetetlen,hogy ne követett volna el hibát.Óriási szerencséje van,hogy a nyomozók nem koncolták fel.Ott dőlt el a dolog.Izraelben,Oroszországban ,Kínában ilyen nem esik meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.