Donbassz

Az újabb donbasszi katonai vezető elleni terrorcselekményt a DNR a “helyiértékén kívánja kezelni!” A hír Donyecki bejelentését követően a tegnap este a merényletet videoüzenetben magára vállaló “Misanthropic Division” nevű banda közleményben tudatta: SEMMI KÖZÜK A MOTOROLA ELLENI GYILKOSSÁGHOZ! A közzétett video hamis! Ők ilyet nem tettek közzé!

A DNR-hatóságai közleménye szerint a merényletnek két halottja, és egy súlyos, életveszélyes sebesültje van.
Az akció viszont világosan megmutatta: komoly biztonsági problémák vannak/lehetnek több helyen is, bár Motorola nem tartozott a védett személyek körébe.
Donbassz frontjain egyébként az események a “napi rendes kerékvágásban” haladnak tovább. Zajlik a latortüzérségi ostrom.
Szahanka és Leninszkoje térségében ma reggel ismét próbálkozott (próbálkozik azóta is) a valcmanista ordashad egy támadásfélével.
Nehéztüzérségi előkészítés után tankokkal-szóval a szokáso-“produkálták is az időarányos eredményt!
Öt martalóc fűbe harapott délig, 10 az összedrótozandók száma, és kohászati alapanyag is képződött egy BMP-ből és egy T-72-esből.
Pillanatnyilag még zajlanak a harcok! Népköztársasági veszteségről nincsenek hírek!
Jelenleg fölöttébb feszült a helyzet mind a DNR, mind az LNR területén. Paprikás. Illetékesek egyértelműen kijevi hadüzenetről beszélnek.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. zls-179 szerint:

  Egy merénylet akkor lehet sikeres ha azt megengedik!Az elkövetők köre pedig igen széles lehet.Kezdve az egyszerű megfigyelőktől,(felderítők) s akik leadják a drótot a célszemély minden egyes lépéséről,egészen a kivitelezőkig…

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Hát VANNAK OTTAN AKIK LEADJÁK A DRÓTOT az nem is vitás. Talán meg sem kel neveznem, hogy kicsodák ! Kiváltkép ha szorosan együtműködnek a “végrehajtókkal”. Erre már igen sok példa volt Donbasz területén, sajnos! Pedig meg tudnák oldani, csak vagy enyire naivak (abszolut nem tartom magam túlokosnak, nem vagyok ott,talán nem is szeretnék), de amióta ot vannak, számtalan politikai “sikeres” gyilkosság történt, ahoz képest, hogysem legaláb is a kivülálók ne vennék észre az összefügéseket, amire úgy látszik a belül álók nem látnak az orruk hegyéig sem, élvezik a Donbaszi vezetők legmagasab foku bizalmát. Ezt a bizalmat pedig fenékig ki is használják, mivel nem vizsgálódnak a tevékenységüket illetőleg.

 3. man utd szerint:

  Nem tudom mi folyik ott de kurvàra ki vagyok Motorola egy hős az arca a szabadsàgharcnak.Sajnos givi lessz köv hihetetlen,hogy nem tugyàk megvédeni.Ez az àlló hàború nem kedvez Oroszorszàgnak se itt se syriàban mivel irakból kipucsoljàk a teroristàkat igy syriàba indulnak tovàbb.Érdekes ,hogy milyen könyen irakból elmenekülnek isis meg a többi de syriàban utolsó emberig harcolnak.Usa irànyitja öket innen is làtszik.

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  T. Admin ! Lenne egy kérdésem, illetve egy sejtésem igazolására, ha tudna válaszolni nekem. Ez a kérdés nem függ ösze a Donbaszi hírrel . Így hangzik a kérdés : Milyen az összefüggés RÁKOSI MÁTYÁS és a LJUBLJANKA-ával ? Mármint Rákosi sorsát illetően ? Előre is megköszönöm a gyors válaszát. Bizonyos forrásból olyan értedüülésem vannak, hogy RÁKOSIT anno SZÁMŰZTÉK MAGYARORSZÁGRÓL a Szovjetunióba, anno .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.