Majdnem diadalmas kétharmad!

Kormánypárti győzelem Csataszögön

cssz

Hat jelölt közül a fideszes Oravecz Zsuzsanna Évát választották polgármesternek a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Csataszögön vasárnap – közölte a mintegy 300 lakosú község jegyzője az MTI-vel.

Szabó Szidónia elmondta: a 250 választásra jogosult polgár közül a vasárnapi voksoláson 196-an adták le szavazatukat, ebből csupán egy volt érvénytelen. A településvezetői tisztségért induló Oravecz Zsuzsanna Évára 114-en szavaztak.
Függetlenként négyen indultak a választáson: Berényiné Sipos Marianna 29, Németh Sándor 25, Munkácsi Gábor 17, Juhos Lőrinc 10 voksot kapott. Gulyás Lászlóra, a Munkáspárt jelöltjére nem szavaztak.
Csataszögön a választást azért kellett kiírni, mert Pomázi Ferenc, a település korábbi független polgármestere, aki 1994. december óta irányította a települést, idén júliusban elhunyt.
(MTI)
Bal-Rad komm: Hat és fél esztendei fosztogatást után is töretlen a bizalom a döbrögista horda iránt! Valami ilyen hangulata van ennek az MTI-hírnek, ami akár diadaljelentésnek is beillik. Még tán a mai Duna-parti Cirkuszban is fölemlegetik a hordapotentátok. Mint a vajda varázsának állandó hatását!
Egy szép nagy-kövér narancsszínű pont kerül Csataszög neve mellé! Jó az irány!-erős várunk nekünk Csataszög! Folytatjuk!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Majdnem diadalmas kétharmad! bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  A migránsok és komonisták tehetnek mindenről.
  Vesszen brüssel éljen Orsos.
  Mert Csateszeg jobban teljesit.

  A rohadék migránsok,komonisták és Brüsseéiek elakarják foglalni
  Szalacsi bácsi és Szalacsiné faluját.
  De a hős cigány vezér megvédi őket havi 150euros kőzmunkával.

  Igen a Bolgár falvak IQ szinjénél is van lejebb.Pedig őket nehéz überelni.

 2. Big szerint:

  http://alfahir.hu/csataszogi_csata_nagypolitika_a_kistelepulesen A függetleneket egy dolog összeköti: közös nyilatkozatot adtak ki, amelyben megdöbbenésüket fejezik ki azzal kapcsolatban, hogy a fideszes Oravecz Zsuzsanna a kampánya során mintegy 150 mázsa fát osztott ki „rászorulóknak”, valamint ingyenes parlamenti buszos kirándulást is szervezett.

  • Realista szerint:

   Ez amiről beszéltem. Akinek van pénze, embere, aki tud osztani, az el tud vinni még egy milliót a maga meglévő másfél milliója mellé, a többit meg leszalámizni, megosztani, ellehetetleníteni. Olyan “ellenzék” regnál jelenleg, hogy nem lesz nehéz tovább kormányozniuk. És ha valami csoda folytán, egy katyvasz összefogás győzne, az csak egy béna kacsa kormányt tudna felállítani egy iszonyatos fidesz háttérbirodalom mellett. Törékeny koalíció, ami hamar megbukna. Olyan Radicova effektus lenne. Ott négyen fogtak össze Ficó ellen, megbuktatták és egy év után kiugrott az egyik párt pár embere és bukott az egész, majd Ficó megerősödve tért vissza a hatalomba, azóta is ott van. Úgyhogy vagy simán lesz egy újabb fityisz ciklus, vagy szerény győzelem után egy vagy maximum másfél év múlva egy előrehozott választásokon tér vissza, de akkor lehet, hogy ismét kétharmaddal és tuti legalább két ciklusra. A társadalom állapota meg tudjuk milyen.

   • Rettegett Iván szerint:

    Mester ahogy olvasuk tanulmányát,aztata a kővetkeztetést vontuk le,hogy őnőknél nagy a gebasz.

    Tisztelettel egy tanitvány.

    • Realista szerint:

     aztata aztata. írni tanulj meg oláh aljadék, akkor szólíts meg. értelmeset próbálj mondani és legyen mondanivalója a böffeneteidnek. tudj érvelni, vitatkozni. inkább kezeltesd magad, mert csúnya vége lesz a trollkodásodnak. én szóltam időben neked is, adminnak is. évek óta provokálsz, de leszarom, csak egyszer betelik a pohár és akkor fogsz nyüszíteni igazán. én nem szoktam ígérgetni, béketűrő vagyok de amikor kell, cselekszem. ezért tisztelnek az ismerőseim. annyi a szerencséd, hogy tudom, beteg vagy, és komolyan sem kell venni. de erősen dolgozol rajta, hogy ne így legyen.

    • ... szerint:

     Cickány fönt akadt a lemezed takony gyerek! Dög unalmas a zsidózással vagy mondtam már lelki toprongy! Fürgyé le a bűzmirigyeid miatt még mindig szar szagú vagy okádék!

     • cicvarek szerint:

      Pedig magyarul írtam, káromkodj héberül kilincsorrú. 🙂

  • Anonymous visszatér szerint:

   +1

 3. Rettegett Iván szerint:

  Azt FIconak belefult a financial humanuma a Dunaba kajakozás kőzben,
  azt Fico ur szivbetegséget kapot.

  2 meg 2 az mindig 4.
  Nem 6 nem 3 nem 8

  Minden az egyensulyra tőrekszik a fizikában.

  Az isten tőrvénye az anyagba van kodolva.

  Leforditom neked magyarra,hogy megérsd:
  A BÜNÉRT A BÜNHÉDÉS A JUTALOM.

  Sokan képesek elhini,hogy az isteni tőrvények felett állnak,
  és
  és
  mindig mia vége, mindig ugyan az.

  Mikor tanultok már zemberek

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Egyre inkább az a benyomásom “Rettegett barátom”, hogy neked súlyos mentális problémáid vannak.
   Lefordítom magyarra én is, hogy te is értsd: Bajok vannak nálad az emeleten, méghozzá nem is kicsik. 🙂

   • Realista szerint:

    És ezt az alakot admin egyenesen támogatja, védi, még örül is neki. Ha nem így lenne, már rég elintézte volna, nem azokat akik szóvá teszik, azokat tiltja le.

   • Már Tamás szerint:

    Kedves “Szélsőjobb”:D!
    Nem erre az “ágrólszakadtra” kell haragudnunk, hanem az ápolóira, akik őrizetlenül hagyják a számítógépüket.

  • 1 szerint:

   Ez ugye az az énekes, aki annyira éhen halt, hogy a sok barom adott neki pénzt és köszönte a milliókat, azóta el van a hülyék pénzén? Lehet Juhász is tőle tanulta…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.