Szíria

kff
Rettenetesen fáj a világ elsőszámú latorállamának-az USA-külügyérének a feje Aleppo miatt. Kitartottjaik állapota a városban egyre tarthatatlanabb. Százszámra pusztulnak banditacsordáik egyedei, és az orosz légierőre sem nagyon lehet ráfogni a város bombázását, mivelhogy az se tegnapelőtt, se tegnap nem volt aktív! De amúgy meg valamit ki kéne találni a világ további hülyítésére, amíg nem késő!

bor
Azt fundálták ki Biris Johnson brit kollegával, hogy újabb szankciókat Szíria és Oroszország ellen! Meg valami hatékony segítséget martalócaiknak de gyorsan, mert holnap talán már késő lesz!
Az EU-s külügyérek hamarosan kezdődő luxembourgi összeröffenetén pedig közös nyilatkozatot kívánnak elfogadtatni! Eszerint Szíria és szövetségeseinek vezetőit HÁBORÚS BŰNÖK VÁDJÁVAL bíróság elé kell állítani! Tekintettel arra, hogy Szíriában civilek haltak meg a háború alatt! Sok civil! A nyilatkozattervezet nem említi a háború kirobbantóit! Azok meg ugye…!-nem a bíróság elé citálni kívántak!
Amúgy az ötlet kivitelezésével is vannak aprócska problémák, de hát a szándék-A GYŐZNI AKARÁS-a lényeg. Majd rájönnek: A NAGY AKARÁSNAK NYÖGÉS LESZ A VÉGE!
Az orosz-szír háborús bűnök bizonyítási kényszere pedig már meglehetősen extrém formát is ölt.
Minden készen áll egy jó kis provokációra. “Légi hadgyakorlatra” felkészítették az amerikai légierő “ellenséges gépeket szimuláló” F-18-as gépeit, amelyek így aztán kiköpött SzU-34-eseknek látszanak. Kiváltképpen messziról és gyorsan haladva. Jöhet a “hadijáték”!

Aztán HA VALAHOL-VÉLETLENÜL-lefényképezik, netán lezuhan!-még a pilóták fölszerelése is “élethű szovjetes” Azaz “orosz”!
A lator-és bűnszervezetek szándékai amúgy nem különösebben hatnak a “fő bűnösökre” Szíriában. Ők szorgalmasan fájdítják tovább a nyugati diplomatafőket!
Dél-Aleppo és Észak-Aleppo igazi latordarálóként zakatol tovább. A várostól északra Kardigan ISIS-latorjai gyilkolásszák egymást az USA-támogatott “Szabad Szíriai Hadsereg” nevű latorbandával. Mindkét csürhe vadul kaszabolja a másikat.
Délen a Salahiddeen-területen és a Sa’eed Ali-kerületben a kormánycsapatok nyomorgatják a pribékbandákat.
A város keleti belső részein pedig hovatovább már “sajnálnivaló” mértékű a banditaveszteség. Jószerével körkörös céllövöldében ide-oda rohangászó tehetetlen brigantik lepuffogtatása zajlik.

maar

Hama-tartomány északi részén komoly latorirtás vittek véghez tegnap a “Tigrisek” a földön, az égről pedig az orosz légierő. Egy csomó kisebb falu után Maardes város-környékbeli latorerősség-került sorra.

Nyugat-Ghutában is eljött a végóra a terroristák számára. A kormányhadsereg megkezdte tegnap délután az utolsó rablóvár Khan Al-Sheih ostromát. Ha ezt a bűntanyát sikerül megtisztítani a terroristáktól, a Golan-fennsík szomszádságában ekterülő Nyugat-Ghuta is teljes egészében a damaszkuszi kormány ellenőrzése alá kerül ismét.

nyugu

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. barba szerint:

  SUPERSTATION95

  Az NTV orosz közszolgálati tévécsatorna bemondta, bármely pillanatban atomháború törhet ki és arra buzdította nézőit, hogy keressék meg, hol van a lakóhelyükhöz legközelebb eső óvóhely és többször megkérdezte őket, felkészültek-e egy atomháborúra, jelenti az angol nyelvű portál. Az agresszív amerikai fenyegetések hatására eddig már 40 millió orosz ember vett részt polgári védelmi gyakorlatokban, hogy felkészüljenek egy „nukleáris holokausztra”.

 2. Tarna szerint:

  A szíriai háború kirobbantói és az ISIS fel fegyverzői a háborús bűnösök.
  Most be vannak sz..va, hogy az ISIS szétverése után ők is kapnak ízelítőt a háború borzalmaiból. Biris Johnson máris rémüldözik, pedig még senki sem bántotta.
  Szíria újjáépítését mindenképpen ki kell velük fizettetni!

 3. peti85 szerint:

  Ha az orosz felségjelű F-18-asok belépnek Szíria légterébe, akkor ki lehet próbálni az SZ-400-as légvédelmi rendszert, mert ott nincs helye ilyen cuccnak… és hadgyakorlatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.