Vajdacsel: NEM IS A MIGRÁNSKVÓTÁRÓL SZAVAZTUNK!

Nem is a kvótákról, hanem az Európai Egyesült Államokról szólt az október másodikai népszavazás – adta tudtára országnak-világnak Döbrögink a tákolmányának átfabrikálásáról a törvénygyára elé beterjesztett ötletéről szóló disputa kezdetén.

Képtalálat a következőre: „Orbán a parlamentben-kép”

 

 

Akkor ugyanis Új Egység Jött Létre Magyarországért!-világosította föl mindazokat, akik ezt még nem tudták volna. Ezzel indította a hülyeségéről szóló, várhatóan tízórányi locsifecsit.
A vajda szerint politikai megosztottságon felülemelkedő döntést hoztak akkor magyarok. Úgy fogalmazott: “nem jobb vagy bal, egyszerűen magyar” ügyről van szó!
Nemmzetthvezetői beszédében tákolmányos identitásra hivatkozott ismét, amely szerinte a “jövő legfontosabb kérdése, Brüsszellel fennálló vitáink summázata”. A frászt hozta híveire, amikor fölvilágosította őket: “nemzetközi akcióba léptek azok, akik szerint nincs már szükség nemzetekre, akik szerint el kell tüntetni a határokat, akik európai szuperállamot akarnak nemzeti hagyományok és nyelvek nélkül.” Bár Döbrögink neveket nem említett, ezekkel a megállapításokkal a rajongói és udvaroncai a Kenyéradó Gazdát-Soros Hiénát szokták illetni. Aki az kiváltságaira tör! Ami-ugye-nonszensz! Ő a hitbizományt nem adja! Szándéka van vele mindaddig, amíg egy garast is ki lehet belőle csikarni!
Merthogy-ha még nem tudtuk volna-közben változtatott a kvótanépszavazás célján. Mégpedig vagy szombaton, vagy vasárnap. Mert a pénteki rádiós igehirdetésében az Új Egységen túl nem szólt arról, hogy a másodikai népszavazás valódi tétje az volt, hogy a nemzetállamok Európáját vagy egy Európai Egyesült Államokat támogat-e Magyarország. Szerinte a választók az előbbire voksoltak a kvótareferendumon, így aztán ő utólag tudomásunkra hozza, hogy aki akkor szavazott-mire is szavazott! Ezek szerint nem a migránsbetelepítés ellen!-hiszen az zajlik vígán, és továbbra is zajlani fog!
Lehet persze hogy már akkor is valami hasonlóban sántikált, de hát valami oknál fogva most látta elérkezettnek az időt, hogy közölje azzal a 3,3 milliónyi magyarral aki akkor szavazott, hogy miről is szavazott! AKKOR!
Tán jobban tette volna, ha legalább október elsején mondja ezt ki! Meglehet sokkal többen mentek volna népszavazni! (Bár ezek után fölmerülhet a kérdés, hogy akkor ma mennyiben módosult volna a Szent Cél?! Merthogy vajdánk szeret visszamenőleges hatállyal intézkedni!)
Miután pedig megtette vallomását, az új információktól ledöbbenteket magukra hagyta! Hadd rágódjanak a hallottakon, hadd emésszék meg a Nagy Cselt!
A CETA-ról meg majd kitalál valamit! Addig még van idő! Hogy hogy is van az hogy Ő Építi a Nemmzetthy Szuverenitást, közben meg aláírja a CETA-t! A,i hát nem éppen a nemzeti szuverenitást építő-erősítő valami!
Igaz!-arról nem lesz referendum!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vajdacsel: NEM IS A MIGRÁNSKVÓTÁRÓL SZAVAZTUNK! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  AJJAJ. A Jobbik is át lett verve?

 2. vitorla123 szerint:

  Egy szájból hideget meg meleget. Osztrák-Magyar Monarchia ugyan ez volt.El is vesztettük az ország 2/3-át.Mindezt a fordító programok világában,hol orosz,kínai,arab csajokkal levelezek magyarul,ők meg pl.kinaiúl. Mivel a a gépek fordítják egyre érthetőbben a leveleket.Kínába több ezer év óta ez a gyakorlat.

  • Rettegett Iván szerint:

   Már mint mia tőbb ezer éves gyakorlat, a levelezés, vagy a google fordito
   mert nem mindegy. 🙂

   • Rettegett Iván szerint:

    Azt csak vigyázon a kinai meg az arab csajokkal.
    Volt bene részem,azoknak azt bizonyitani kell,mert hamar berágnak.

    Az őn korához egy angol litos vérü nőt tudnék javalni.

    • "Szélsőjobb" :D szerint:

     Neked utoljára anyáddal volt intim kapcsolatod amikor kitolt magából te abortuszmaradék.

   • Már Tamás szerint:

    Kivételesen ez frappánsra sikeredett.

  • Smith szerint:

   Pontosan tudták, hogy mibe rángatják bele az országot, amikor beléptették Magyarországot az Európai Unióba. Habsburg Ottó már a ’89-es módszerváltás idején arról beszélt (ráadásul nyíltan), hogy Magyarország hamarosan az EU nagy családjához fog tartozni.
   “Nagy szimpátiával kísérte az 1988–1989 évi közép-kelet-európai változásokat. Sokat tett az Európai Unió bővítéséért, ennek keretében Magyarország csatlakozásáért.” (Wikipedia)
   Most akarnak róla elnevezni egy alapítványt, amibe tolnák a közpénz csilliárdokat… És akkor kiáll bohóckodni ezzel a NEM-et mondunk az Európai Birodalomra (mintha lenne valami beleszólása), majd ezzel a lendülettel futásba szalad a német gyarmattartókhoz lefetyelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.