A horda tiszteletet kér!

A horda méltóságteljes ünneplésre kér mindenkit

A Fidesz azt kéri mindenkitől, hogy méltóságteljesen ünnepelje az 1956-os forradalom 60. évfordulóját. Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke kedden Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, a huszadik század legnagyszerűbb magyar teljesítményének méltó megünneplése nemzeti ügy.

Magyarországon 2010 óta teljeskörűen érvényesülhetnek a szabadságjogok, ezért nem ismétlődhetnek meg a tíz éve a Gyurcsány-kormány hibájából történt elfogadhatatlan és tűrhetetlen erőszakos események – mondta. Kifejtette: senkinek nem kell félnie a véleménynyilvánítás szabadságától, vagy a gyülekezési jog gyakorlásától, ugyanakkor “úgy gondoljuk, hogy ennek megfelelő viselkedést kell elvárni a magyar politikai közösség egészétől”. Megdöbbentőnek nevezte, hogy az elmúlt napokban “egyes ellenzéki politikusok odáig mentek, hogy nem csupán megzavarni akarják a nemzeti ünnepet, hanem a fizikai erőszak lehetőségét sem zárják ki”.
(MTI)
Bal-Rad komm: “…a huszadik század legnagyszerűbb magyar teljesítményének méltó megünneplése nemzeti ügy…”
-Gulyás Nyelv az ’56-os pesti Majdan 60. évfordulójáról beszélt ám. Erről:

Képtalálat a következőre: „Az 1956-os ellenforradalom-kép”

Képtalálat a következőre: „Az 1956-os ellenforradalom-kép”

Képtalálat a következőre: „Az 1956-os ellenforradalom-kép”

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A horda tiszteletet kér! bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Balázs szerint:

  Ha a mellékelt képeken az “áldozatok” a Kossuth téren a tömegbe lövő Ávósok….akkor nincs igazad Admin.

  Admin:

  A képek NEM OTT és NEM AKKOR készültek “AMIRE” te gondolsz! (A Kossuth-téri sortűz elkövetői A MAI NAPIG NINCSENEK MEGNEVEZVE! A vélhetően a parancsot kiadót fellógatták!)

  • Rettegett Iván szerint:

   A Gládiosok lőttek Balu.
   a Gladio mesterlővészek egyszere lőnek a tüntetőkbe és a rendvédelmisekbe,
   jo bevált Nato diverzáns taktika a felforrgatáshoz.
   Majd az utcán fegyvereket osztottak.

   Kievben te is láthatad,hogy dolgozik a Gladio

   • Rettegett Iván szerint:

    56-ban ment Szuezért a harc.
    A Vőrőshadsereget felkelett tartani Budapesten, mig a Szuezt elfoglalták. A gládiosok dolga volt kirobbantani az 56-tos forradalmat.

    • mantra szerint:

     Iván

     Hagyd már ezt az ótvarságot, mert szerinted az angol ipari forradalom meg az 1848-as forradalom is a gládió műve volt. 🙂 Egyáltalán tudod mi az a gládió, mikor, hol, kikkel-kikből és miért alakult? 🙂

  • vitorla123 szerint:

   Nem. Ők Mező Imrét védték a pártházban.Várkonyi főhadnagy volt a parancsnokuk.Ő előző nap hazament a családjához,elbúcsúzott a gyerekeitől és a családjától és visszament meghalni.Ugyanis elfogyott a lőszerük.Egyik barátom több tucat PPS lövedéket kapott de túl élte.A Budapesti kurvák babakocsiban tolták kórházba.Ha jól emlékszem az ő sirját koszorúztam évente Ózdon!

 2. Rettegett Iván szerint:

  A Gladio már amulté.
  Anti gládios osztagok remekől semlegestik a Gládios osztagokat.

  Moszkvai képzük sokat tanultak a Kievi felvételekből.

  Ugy hogy a Gládio mára már csak retro müzeális darab. 🙂

 3. scout szerint:

  Én meg méltóságteljes kormányváltást kérek.
  Aktuális.A fidesz azt az asztalt is ellopta amire felált kiabálni, hogy elszámoltatják a tolvajokat.Lassan 10 éve.Mi lett elszámoltava?Leltározni sem kell, nincs mit.

 4. Istvan szerint:

  A képek a Köztársaság-téren készltek a pártház eleste után!
  Míg folyt a harc,addig Mező Imréék többször hívták Nagy Imrét,hogy küldjön segítséget,de ő,amikor a titkárnője bemerészkedett(éppen az ellenforradalmárokkal tárgyalt) hozzá,akkor azt mondta a titkárnőnek,hogy nem igaz az egész,majd azt mondta neki,hogy ne keltsen pánikot!
  Aztán,mikor az ostromnak vége volt,és a vérengzés elől menekülő elment hozzá,akkor őt nem fogadta,és hazaküldték azzal,hogy csak álmodta a rémálmot!!
  A tárgyalásán pedig a feltett kérdésre letagadta az egész történetet,pedig a volt titkárnője mondta ezt a szemébe!
  Ezért úgy gondolom,hogy az a kevés elismerés is,hogy mártíromságával emelkedett jelképpé,és nem a miniszterelnöki tevékenységével,revideálásra szorul!
  A 89-et megelőző “reform”-idők számára pedig a legendáját nem más,mint a CIA dolgozta ki,és azért esett rá a választás,mert azért volt horthy-ista Pongrácz.fivéreket azért mégse lehetett volna jelképpé formálni,és Dudás-féle alakokat sem!!
  Azért,majd valamikor ,majd az eljövendő “igaz időkben” ezek a dolgok ki lesznek teregetve a ma még megtévesztett,hazugságban leledző köznép elé!

  • egy paraszt szerint:

   Tipikus!
   Amiről nem veszünk tudomást, az nem is létezik!
   Ezt vallja azorbán is. Ezek szerint az olvasta.

 5. V.kutya szerint:

  Tiszteletet NEM LEHET MEGKÖVETELNI!
  Ez olyasmi dolog, mint úriembernek lenni!
  Kádár sohasem kérte, hogy tiszteld őt, vagy a pártot!
  A tiszteled automatikusan jár neked, vagy akárkinek, de abban benne van az egész korábbi életed, a személyes példamutatásod, amit elismer mindenki, még az ellenségeid is (már ha van ilyen).
  Kádárt tisztelték az ellenségei is, de még a szoci táboron belül is feltétlen tisztelet övezte a különutas magyar szocialista modellért, amely máig verhetetlen maradt. Nem mellesleg gyűlölte a személyi kultusz minden formáját! Ez utóbbit ajánlom minden fideszes geci trollkodónak, akik ide járnak napot lopni, jó pénzért!

 6. szigony szerint:

  Azt gondolom ma még vannak olyan emberek Magyarországon, akiknek kötelezettségük, hogy az igai 1956-os eseményeket az utókornak a tények alapján mutassák be, letisztítva a súlyosan ferdítő politikai máztól.

  A felnövekvő nemzedéknek ehhez joguk van !

 7. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Az unokatestvérem ott dolgozott a győri színháznál, együtt mentek ki Mosonmagyaróvárra Földes Gáborral. November 4-én elment egy társával Földesért, hogy menjen velük Nyugatra. Azt mondta nekik, hogy ő nem csinált semmi rosszat, nincs mitől tartania – marad. Maradt… Unokatestvéremék kimentek, nemrégiben halt meg San Diégóban – természetes halállal és idősen, ahol Márai is élt – és halt. Ellátogatva Pongrácz Gergely múzeumába, együtt mentünk át a kápolnába, ahol márványtáblán kint van a kivégzettek, és Földes Gábor neve is. Együtt sirattuk el a szerencsétlen embert. Gergely bá akkor azt mondta, hogy Idejövök majd én is közéjük. Akkor nem értettem, hogy mit ért ez alatt? Később elmentünk a sírjához… Ott nyugszik a kápolnában a kivégzettek márványtáblái alatt…

  Admin:

  És mindez kiket hat meg? Azokat biztos nem, akik ITTHON MARADTAK, ÉS ITT ÉPÍTETTÉK A HAZÁT! Akiktől ’56 “büszke utódai” aztán a második-immár sikeres Majdan után-MINDENT ELOROZTAK!

  Soroljak nektek is tetsző “hősöket”?

  Vásárhelyi
  Göncz
  Mécs
  Wittner

 8. vándor szerint:

  A kurva anyátok ünnepli a rabló gyilkos horda elődeiteket, rohagyatok meg velük együtt!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.