“Abszurdum”

Sándorgate – 2016

smari

1972 nyarán betörtek a Watergate-ház egyik, irodának használt lakásába, amelyet az amerikai Demokrata Párt akkori elnöke használt. A betörés mögött magát Nixon elnököt sejtették, de ő tagadott. Aztán kiderült, mégis ő adott utasítást a betörésre, mert lehallgató készüléket akart elhelyeztetni politikai riválisa telefonjában. A hírből belpolitikai válság keletkezett, az egyetlen olyan botrány, amely egy hatalomban lévő amerikai elnök lemondásával végződött.

Néhány héttel ezelőtt a TASZ által kiperelt dokumentumokból kiderült, hogy 2014-ben személyesen Orbán Viktor rendelte el a Norvég Alapból részesülő civil szervezetek elleni hatósági intézkedéseket. Ehhez képest a miniszterelnök 2015 februárjában interjút adott a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak. Arra a kérdésre, hogy a véletlen műve volt-e, hogy a civil szervezetek szerepét bíráló beszéde után kezdődtek a hatósági eljárások az egyik érintett szervezetnél, azt mondta: “Ezt most hallom először” .
A napokban „ismeretlen tolvajok” betörték a fekete ruhás nővér, Sándor Mária lakásába. Néhány családi ékszer, emléktárgy mellett eltűntek a számítógépei és a mozgalom iratai is. Számára fontos emberek, munkatársak, barátok, az őt segítő politikusok, közéleti személyiségek adatait, a velük folyatott levelezéseit pakolták össze és vitték el a tolvajok. Emlékszünk: a fekete ruhás nővért kitiltották a munkahelyéről, feljelentették, lenácizták, lelibsizték, és most kirabolták. „Ez mással is előfordult, és ebben az országban, egyre gyakrabban elő is fog fordulni” – írta a blogján.
Talán egyszer megtudjuk, ki adta a feladatot a „különös érdeklődésű” betörőknek.
(nepszava)
Bal-Rad komm: “…az egyetlen olyan botrány, amely egy hatalomban lévő amerikai elnök lemondásával végződött…” – Többé nem is lesz ilyesmi arrafelé!
“…2014-ben személyesen Orbán Viktor rendelte el…”-majd később “…azt mondta: “Ezt most hallom először…”
-Oszt’?! Ki emlékszik már arra?! Amikor óránként vannak a nagyobbnál-nagyobb lopási históriák!
Söbrögisztáni zsurnaliszta pedig közelébe semkerülhet a vajdának, hogy kérdezzen.
Az udvari írdonáncok pedig KÉPTELEN HÜLYESÉGEKET ELEVE NEM kérdeznek!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Abszurdum” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Ettőll van durvább.
  Táskahordo hod Jani azt nyilatkozta most ÉLŐADÁSBAN.:
  KÁDÁR JÁNOS GYILKOS
  és akik belbiztonságiak voltak Kádár idelyében,és most is szolgálnak az mind kilesz rugva és egzisztenciája veszélybe kerül.

  Ezt most nyilatkozta.

  Na tisztelt III/III ven e tőkőtők.
  Ez az ember nyiltan megfenyegetett benetek,ugy jártok mint a NÉPSZABADSÁG.

  Egy táska hordo a volt KGB-seket
  Jani neked elmentek otthonrol annyit cipelt ted főnőkőd táskáját.

  Ne fenyegesd a volt KGB-sek családját nyiltan,mert komolyan veszik

  • Rettegett Iván szerint:

   Lázár szavai szo szerint:
   hármas főcsoportfőnökség korábbi állományából sokan dolgoznak az elhárításnál, hírszerzésnél, rendőrségnél is – válaszol Lázár. A rendszerváltás idején őket nem zárták ki, emlékeztet Lázár. Jöhet-e ügynöktörvény, lusztrációs törvény? Lázár támogatta ezt, amikor Schiffer András harcolt érte. A megfigyeltek hozzájárulása nélkül nem kéne mindent nyilvánosságra hozni szerinte. Hódmezővásárhelyen már közöltek egy nagy listát, és ott óriási viták voltak, nyilvános viták is. “Sokkal jobb lett utána a város hangulata”, két hét után túl voltak az egészen. Sok belső beszélgetés is zajlott a Fideszben erről – mondja Lázár, aki eléggé terel, hogy 2010 óta miért nem tett semmit a kormány eddig ebben a kérdésben. Szerinte komoly történészi munka folyik, a Fideszben pedig érintettség okán senki sem akart hárítani. “Olyan politikai közösség vagyunk, mai méltányosságra törekszik” – tette hozzá

   • Rettegett Iván szerint:

    Azt igy folytatta Lázár:
    Az 1956-os emlékévvel kapcsolatban Schmidt Máriát, az emlékév szervezőjét dicsérik. Szerinte sem a nagy állami megemlékezések jelentik a jóságot, hanem az ismeretterjesztés. Kádár Jánost szerinte köztörvényes bűnözőnek tartják sokan, de a realitás más, a kilencvenes évek óta a legelismertebb top 3 figurában benne van Kádár. Szerinte csak a tényeket kell világosan elmondani Kádárról. Sokaknak jótevőként, nem gyilkosként maradt meg Kádár, és ez történelemhamisítás. A náci bűnök sem évülhetnek el, Kádár bűnei sem.

    • Rettegett Iván szerint:

     Jani sajtotájékoztato előtt ne igyál alkoholt.
     Ha nem ittál akkor sujosabb a helyzet.

     Feküdj le azt alugyál,addigsem beszélsz baromságot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.